max tv ne mozes uzeti...ja sam se bila raspitivala...bez obzira kaj su pod t-scumom, nemre se...jedino ako nisu to promijenili...
jel zna neko ako mi je promet i telefon i sve na iskonu da li mogu uzeti max tv? ili ako netko ima neki drugi prijedlog, da uzmem klasičnu kablovsku ? imam sad satelitsku i to mi je bezveze ..
max tv ne mozes uzeti...ja sam se bila raspitivala...bez obzira kaj su pod t-scumom, nemre se...jedino ako nisu to promijenili...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Da bi imao MaxTV, moraš imati i telefon i MaxADSL preko T-Coma. Nema drugog načina. Zato je i meni frka jer mi je napokon Optima dostupna doma, a moji imaju MaxTV.
A možda DigiTV ?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Koji nema HTV1 i HTV2.
imat ce ga uskoro!
najavljeno je za ovo ljeto.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...a mi smo zbog htv1 i novetv uzeli maxtv jer je signal bio katastrofa , i uz pojačalo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja trenutno kuci imam telefon preko Optime, koristim Iskonov ADSL i MaxTV HD i sve to radi bez problema.
Siemens A36 - Siemens S25 - SE T68i - SE Z800 - SE K810i - ZTE X760 - SE W910i - HTC Desire
privredni vjesnik, 9.6.HT može ograničavati korisnike MAXtv-a
Vijeće za zaštitu tržišnog natjecanja je utvrdilo kako nema uvjeta za pokretanje postupka protiv HT-a zbog ograničenja za korisnike MAXtv usluge. Ograničenje se sastoji u tome da HT korisnicima MAXtv usluge odbija omogućiti istodobno korištenje DSL pristupa internetu ugovorenog s drugim operatorom. Agencija je utvrdila kako je zbog prijenosa fiksnom linijom nužno da operator kontrolira tehničke parametre sve do krajnjeg korisnika.
koja smo mi banana država....![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
A kaj si ti mislila? Mislim, ono, kuiš, ne. Kad je u pitanju jedan T-Com sve je moguće. Zato ako se moji odluče na DigiTV, odjavljujem sve rozo doma.
e friš.. daj si malo razmisli o tome![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ako ima koja dobra dusa da mi kaze koji su programi u osnovnom paketu MXATV titlovani ili prevedeni na hrvatski??Zvao sam sluzbu za korisnike ali oni nemaju tu informaciju![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pa, skoro svi koji su na engleskom. Sada bi trebalo sjesti i popisati, mada ni tada nećeš moći znati ako naletiš na reklame, pa moraš čekati. Skoro svi discovery kanali imaju titlove. Za ostalo se ne mogu sjetiti, jer sam navikao samo gledati i kad kužim engleski prijevod mi ne treba, pa ni ne mogu sa sigurnošću tvrditi da neki kanali imaju titlove.
Nema niti jedan Discovery titlove na hrvatskom.
28.5.08. predao sam zahtjev za MaxTV. Zakonski rok je 30 dana da ga i dobijem. Zovu oni 25.6.08. da će 27.5.08. uređaj biti dostavljen na kućnu adresu.
Čekam ja cijeli dan, i ništa. Navečer zovem 08009000 da provjerim što je i gdje zapelo... Kažu oni da je uređaj predan distributeru 19.6.08. i da oni nemaj više ništa s tim, nego da treba distributer to dostaviti.
Ja pitam što je i tko je taj distributer.
Odgovor: "Tvrtka koja za nas dostavlja".
Opet ja: "Pa recite, što je to Overseas Express, HP Express, ..."
Odgovor: "Ovaj prvi što ste mi rekli"
I tako... Koji je vrag s tim. Overseas dostavlja unutar 24 sata, što god mi je slano, ili sam ja slao, primljeno je drugi dan. A tu se radi o 10 dana.
Tko je tu lud??
Ma ne zanima mene kad su poslali, ni da li muljaju (to je očito), već me zanima kad bi to trebalo stići?
To im je običaj da stiže nakon datuma koji je trebalo, ili?
Ne znam zašto to nisu poslali odmah nakon par dana po primitku zahtjeva, koja je to fora da se sve mora zadnji dan raditi...
Bookmarks