Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan...,10,,115578.jl
užas, sad će gospoda, ako ih se tako može zvati, iz sabora bankrotirati . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Modrić iduće sezone u Tottenhamu
http://www.net.hr/sport/page/2008/04/26/0001006.html
http://www.index.hr/sport/clanak/vel...ra/384398.aspx
Osta Dinamo bez ponajboljeg igrača ove sezone...
Još ako Dinamo proda kojeg igrača, možda će iduće sezone HNL biti zanimljiviji...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Svijet
Djevojčicu okrutno zlostavljale vršnjakinje
Foto: Press
BEOGRAD – Trinaestogodišnju učenicu osnovne škole u Pirotu prošloga su tjedna osam sati seksualno zlostavljale četiri školske kolegice, a snimak brutalnog mučenja ubrzo se proširio gradom, piše srpski Press.
Na šokantnim snimkama se jasno vidi da su četiri djevojčice šamarale žrtvu, natjerale ju da se skine gola i gurne kemijsku olovku u gentalije.
„Skidaj se odmah. Skidaj se. Raširi ruke, raširi noge“, čuje se na snimci.
Stric zlostavljane djevojčice izjavio je za Press da su 13-godišnjakinju prošle srijede četiri učenice iste škole, od kojih jedna ima 14 godina, uz prijetnju batinama odvele u jednu privatnu kuću, gdje su se osam sati iživljavale nad bespomoćnom djevojčicom.
„Tukle su je, brutalno šamarale, vukle za kosu. Već sljedeći dan nazvao ju je jedan od nastavnika i pitao kako je mogla to snimiti i imali uopće pameti“, kaže stric.
Otac nesretne maloljetnice, koji je za događaj saznao tek nekoliko dana kasnije, kaže da je njegovu kćer spasio dječak, kojega su napasnice pozvale u stan.
„Zlostavljale su je cijelo poslijepodne, a onda su pozvale neke starije dječake da im se pridruže. Kada je vidio što se događa jedan od njih je natjerao djevojčice da mom djetetu vrate odjeću i izveo je iz kuće. Ne znamo koji je dječak u pitanju, ali zahvalni smo mu što nam je spasio dijete - priča otac za Blic dodajući da je njegova kćer prestravljena i da ne želi ići u školu.
On kaže i da se tog dana njegova kćer kući vratila sa modricom ispod oka, ali tada nije htjela ispričati što se dogodilo.
Blic saznaje da je pirotska policija pokrenula prekršajni postupak protiv jedne osobe starije od 14 godina iz skupine zlostavljača. Otac zlostavljane djevojčice razgovarao je s direktorom škole, koji mu je rekao da je dobio izjavu djevojčice, ali da ne zna postoji li snimak. (A.V.)
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
http://www.vecernji.hr/newsroom/news...06575/index.do
http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...na/391158.aspx
počivo u miru . . .
sa mnom je išao u razred . . .
jako perspektivan dečko . . .
ali, uvijek odlaze najbolji . . .
R . I . P . Luka . . .
Zadnji uredio bbbrljo : 15-06-2008 u 22:00
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Zalosno,da zalosnije ne moze bit!
Luka,pocivao u miru...
Huligane treba sve pobit... Nema tu lijeka...
Zasluzuju li takvi "ljudi" da nastave nekaznjeno zivit...?
Stvarno,neznam sto da kazem...
Gdje je murija? Nigdje ih nema. Ima ih kada treba tlačiti ljude po ulici legitimirajući ih. Gdje su? Ministra unutranjih poslova treba na ulicu.
ja nosim suzavac u torbici jer je moja mater paranoicna. iskreno, tak mi je svejedno jel ga imam il ga nemam, posto sam svjesna da mi u datom trenutku suzavac u torbici nece biti od neke koristi. napadi su vecinom instantni, bas ce neki huligan pricekat dok Luna kopa po torbici.. a bas da cu ga uvijek nositi u ruci - tesko. ista stvar i s teleskopskom - dok se ti masis za lakoste torbicu, frajer te vec 5 puta stigne bubnut u bulju..
nadalje, di je murija? haha! u ovoj drzavi svi bi pare za sto manje rada. nije nit murija izniman slucaj, nece se pretrgnut od posla.. za ovakve se stvari (napade) niti ne zna osim ako se ne desi nekome od poznanika ili nazalost, zavrsi ovako tragicno pa dospije u medije.
i na ovome forumu ima vas kojima su maznjavali mobitele.. koliko vas je to prijavilo muriji kao napad?! ali bas kao napad, a ne da u muriji cvilite "nadjite mi mob preko imeja.."?! za svaki, ali bas svaki napad, pa cak i da vam cunga lungu otudje trebalo bi se na muriji inzistirati na prijavi za napad! e, pa kad bi im se nakupilo nerjesenih prijava, valjd bi se nesto pokrenulo..
a za slucaj da vam kazu da ne zele pisati prijavu, samo spomenite ovaj slucaj i medije.. nitko ne zeli biti prozvan u novinama.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pa baš i da je tak, i nije . . .
torbica je na boku, po noći uvijek otvorena . . .
i kad netko krene, pa vidim ga da ide prema meni . . .
ali ajde, dosad nitko nije, hvala bogu . . .
eh, luna, nije svaka krađa mobitela napad . . .
meni je recimo ukraden mobitel, a nije bio napad . . .
na jedan jako glupi način, ali ajde, bio sam mlad, pa si to opraštam . . .
a što se tiče medija, sve što nije napravljeno kako spada, treba u medije . . .
bar znate da postoje jedne novine koje će ih uvijek i sigurno objaviti . . .
Pa ljudi moji... Nasa policija je takva kakva je,i jasno je da treba dosta toga promijenit,al dzaba je sve kad njih zaboli ona stvar... Kako njih,tako i one iznad njih i nas...
a zakaj svaka kradja mobitela ne bi bila napad?!
fino kad ides na muriju, reci da su te zveknuli u rebra, da su ti opalili samarcinu, bas ce oni znat jel to istina ili nije. e, a onda prijavu moraju voditi kao napad, koliko je meni poznato.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nda, a kako ce se dokazati da je lazno svjedocenje? vjerovat ce huliganima na rijec da ti nisu opalili samar, predao si im mobitel na njihove lijepe oci?nisam bas upucena kak to sve tocno ide, al konkretno znam primjer, frendica radila kao konobarica, frajer joj u bircu prijetio da ce je ubit. curi nit dlaka s glave nije pala, dakle u fizickom smislu nije bilo napada, no svejedno je na muriji podnesena prijava, i cura se na temelju pretrpljenog soka i psihickih sta ja znam cega vec neko vrijeme vuce na bolovanju.. tak da mislim da napad nit ne mora nuzno biti fizicko saketanje da bi oni bili duzni pisati prijavu za napad.
http://www.index.hr/xmag/clanak/kako...ra/391180.aspx
profesionalno novinarstvo . . .
ništa od napisanog nije istina, ail nema veze, navikli smo, to je index . . .![]()
eto, samo sam čekao da se spomene navijače . . .
profesionalno novinarstvo . . .
hrpa laži napisana na svim stranicama gdje sam čitao članak . . .
jedina istina je da je umro luka ritz . . .
P.S. ako niste znali, Most slobode je kod autobusnog kolodvora, po novome kako novinare pišu . . .
GAMAD PLAČENIĆKA ! ! !
žalosno je da se obitelj, rodbina i prijatelji nisu mogli dostojno i kako to priliči oprostiti od Luke . . .
prvi šok je bio kad smo čekali u redu za izražavanje sućuti . . .
novinarka s kamerom krene prema unutra snimati . . .
lijepo sam je zamolio da se udalji odavde . . .
uz blago teleći pogled se i udaljila . . .
a za fotografe nemam riječi . . .
bila su trojica . . .
jedan je bio ziher plaćen od strane obitelji, dok su druga dvojica bili novinari . . .
nisam bio siguran koji je koji, inače bi i oni bili lijepo i uljudno zamoljeni da odu . . .
bitno da su slike stavili odmah sat vremena kasnije na internet . . .
samo no comment . . .
lešinari su za vas mila djeca . . .
Luka, uvijek ćeš ostati s nama . . .
Luka Ritz R . I . P .
. . . samo tebi svira bend, samo tebi svira bend, na nebu . . .
Zadnji uredio bbbrljo : 18-06-2008 u 13:04
ti novinari su totalni lešinari, strvinari.... nemaju rispekta prema nikome:
a luka, bože dragi, kako je bezveze umro.... ne mogu vjerovati. trebala bi se okupiti ekipa, prijatelji od luke i pronaći tu dvojicu idiota. brijem da će se jedino tako doći do njih. a onda kad ih nađu.... uff... omanje bi ih istabanala i tek nakon toga poslala u zatvor. policija će napraviti govno, ništa... nesposobni su.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
i gdje to vodi?
nasilje povlači novo nasilje . . .
onda će se njihovi prijatelji skupiti . . .
mislim, nije da se bojim ili tako nešto, ali to je onda začarani krug koji se nikad neće šrekinuti . . .
da, traži ih se, ali ne radi batina, nego radi predavanja policiji . . .
a ako oni onda zakažu, e onda pravdu u ruke uzima narod . . .
ne znam brljo... sve je to što ti kažeš istina ALI da je luka primjerice bio moj brat ili rođak, gle nema te sile koja bi me zaustavila.
a da ima pravde na ovom svijetu, da je sve idealno, prvensrtveno, ovo se nebi dogodilo, a druga stvar, ti dečki bi se sami prijavili policiji, ili bi ih ti njihovi prijatelji prijavili. ali svijet nije idealan.... a emocije se ne mogu kontrolirati. pogotovo kada se netko ubije zbog mobitela i par desetaka kuna
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
znam, sve stoji kaj si napisala . . .
ali onda i ti ideš tući nečijeg brata ili rođaka . . .
i tako u krug koji . . .
a gle, znamo svi kak radi naša policija . . .
ako se ništa ne poduzme, zakon ulice je tu . . .
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks