jel mozda netko zna onu pjesmu iz reklame za zabu, od rolling stonsa
i novu od t coma, nesto na plazi... ko neka ljetna pjesma
Koja je pjesma u onoj novoj reklami od vpa gdje ljudi pjevaju istu pjesmu, ali svako po malo, znam tu pjesmu i znao sam i izvodaca, ali se nikako ne mogu sjetit, ako ne saznam uskoro pojest cu se!
I tko zna pjesmu iz one reklame gdje su antonija blace i ona gorila
There are no shortcuts in evolution.
ja bih molio link ako neko moze uploadat na rapid..onu pjesmu iz sony ericson od deepeche mode onu kad svi pjevaju i nakraju ona zenska sa sivim SE i pise gore deepeche mode...pls.treba mi THX
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
i ja bi onu pjemsu iz VIPove reklame kad predstavljaju w910 i onaj jos neki w....
cija je to stvar?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ovako zanimaju me 2 stvari: ime pjesme iz one nove za t mobile, ona ljetna kao ovo je najbolje ljeto ikad...
i drugo pjesma iz axe reklame dark temptation
pozz,jel možda tko zna kako se zove pjesma iz chevroletove reklame koja se sad vrti na tv-u,auto vozi po gradu ako je to od pomoći
THX unaprijed
Evo ove, ever fallen in love (tmobileova reklama)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
http://www.youtube.com/watch?v=aFJDm2iRiX8
kak da si skinem ovo ko mp3?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ovdje, samo kopiraj url videa i odaberi mp3 (audio only) ili si skini taj program- meni se tako brže skinula pjesma.
Ali, evo i pjesme- kome se ne da skidat (iako je jednostavno).
korisnickoime- evo, več je neko posto, axe- ova reklama -> Allen Toussaint - Sweet Touch of Love
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jednostavno tražite pjesme pomoću SoulSeek-a. JA od tamo skidam sve pjesme...
Također i ja tražim naziv pjesme za acid jazz i electro...Originally Posted by Founder
pozdrav svima...
ne znam jel tko skuzio onu reklamu od sony ericssona... ne znam koji mob ili sta vec
no u reklami ide ono Ja (znak sonyericsson) i neke vrste glazbe....
zanima me ako tko zna sta se vrtilo dok je pisalo acid jazz...
Koja je pjesma gdje su antonija blaće i gorila na kaucu, nesto se tamo prepiru...
There are no shortcuts in evolution.
Pozdrav svima!
ja sam novi
e... zna li netko koja je pjesma iz reklame za toyotu auris?
ono kad su u gepeku i sviraju.
hvala unaprijed!
Moze neko skontati koja je ovo pjesma? Nije bas iz reklame, ali nikako je ne mogu naci...
http://www.box.net/shared/wpcraf08wc
|Think again.|
tražim stvar iz becks reklame....![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Arling & Cameron - Shiva's R&R Dub
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
hvala za ono prije al jos uvijek me zanima kako se zove ona iz axe dark temptation reklame...
Enjoy the Silence ima i odbrada od Lacuna Coil-a.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks