znači igra nije nešto ? još je nisam instalirao pa zato pitam
znači igra nije nešto ? još je nisam instalirao pa zato pitam
igra je totalni promasaj
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ali je blizu totalnom promašaju.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
dobro je sto moze na kantama kao sto je moj athlon 64 3000+ 754 soc i giga rama. nije nesto, al moze se igrati.
kaj dolazi neki pack?
napokon che biti neki seat...
leon cupra
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Po vama trebam igru za zimu za praznike Carbon ili Pro Street.MW ne jer sam ga priješo i prijašnje nastavke
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Pro Street je bolji!![]()
oduševljen sam s prostreetom samo kaj nisam igru igrao vec jedno tjedan i pol...trenutno mi je zanimljivije COD multiplayer online pa... sam zastao.daleko sam dogurao al izgubio sam volju
★★★★★
Prešao sam ProStreet 50%, auti su super napravljeni, grafika je najbolja dosad u NFS serijalu, uglavnom, veliki nedostatak mi je što nema Free Roam-a, policije i što je na trkaćim stazama. Neke to veseli, ali mene ne.
A sad ono zašto sam uopće počeo pisat ovaj post:
Pročitao sam da postoji windtunnel, ja ga ne mogu naći. Možda ga na PS2 nema?
I još nešto: u svim recenzijama spominju se luda razbijanja auta, a meni se razbiju stakla, zguli se boja i dimi se iz mašine. Vidio sam neke screenshotove sa totalno, da ne kažem raz******* autima.
Pa ako mi netko može odgovoriti....
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
imas u video/display details car damage nadji tu stavi na najvise pa ces vidjet kako se i naljepnice gule... igra je promasaj godine,nadogradnja auta i dijelova je toliko komplikovana da glava zaboli,strah me bilo stavljati vynile i nove dijelove... nema free roama, auta su rasporedjena u neke glupe kategorije i ne mozes koristit auto u kojoj hoces utrci, sve oni odredjuju ako ga stavis na drift i driftaces sa njim cijelu igru ni za sto ga drugo ne mozes koristit. ja sam igricu dobio prosle godine pocetkom decembra,izbrisao je nakon 4 dana,mnogo komplikovano i nema vise te slasti ilegalnih utrka. sve u svemu ocjena 3.5 od 10,ne pretjerujem,ako ste igrali nfs od starijih nastavaka pa do sada znate kako se iz dijela u dio nfs poboljsavao sve vise i vise,vrhunac je dozivio sa underground 2 i most wantedom,nakon toga opada a pro street je zaista razocarao fanove ovog serijala.
Igra je stvarno super,za razliku od proslih NFSova,ova ima dasak realnosti,auti su jako dobro napravljeni,reagiraju stvarno realno i napokon su uveli performanse,znaci vidis koliko ti auto ima konja i koliko moze ici a ne kao ono prije,vidis samo neku glupu crtu...ko zeli ilegalne utrke drz se undergrounda 2
Isprobat ću ono s car damageom
ma igra ne da je promašaj godine nego stoljeca...igro sam igru puna 3 dana i uredno izbriso...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
nema toga
gdje si to našao?
evo sad mi je upaljen prostreet
valjda na ps2 nema car damage-a i wind tunnela
Pogledajte ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=U8gJY...eature=related
I ja bi to
Kladim se da nema toga na ps2, predobro je da bi bilo istinito
Ali toca 3 su zato prava rasturanja koja rade na ps2
EDIT:
Pogledajte kako kod mene izgleda razbijanje 350Z sa 394km/h, ja sad snimio:
link
JADNO- autu skoro ništ
Zadnji uredio Carbon : 29-02-2008 u 00:16
pa da ovo je na PCu opcija a ne znam dal je ima na ps2 a zas ti je ovaj klip u 3gp zar si mobitelom snimao![]()
pa nema svatko tv izlaz na grafičkoj![]()
fizika je katastrofa
@ carbon, tv izlaz nema veze sa snimanjem. skini Fraps.
(umm...koja to grafa vrti tu igru a nema tvout)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ti nisi baš u toku... to sam snimao na tv-u
PlayStation 2
Naravno da ima veze s tv izlazom![]()
Kako igrati nfs online? Stalno traži neki kod, a ja ne znam koji je to. Help?
Da li bi radio ProStreet na ovoj konfi i na kojim detaljima:
CPU: Intel(R) Celeron (R) 2.26GHz
RAM: 256 MB RAM DDR TwinMOS, 1GB RAM DDR Kingmax
Hard:
Western Digital 7200rpm 2MB cache ATA 40GB
Wester Digital 7200rpm 8MB cache SATA300 80GB
Grafička: Powercolor ATI Radeon X1650pro AGP DDR2 512MB
Bookmarks