to ti je pre-order
This item will be released on November 30, 2007. Pre-order now! Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.
to ti je pre-order
This item will be released on November 30, 2007. Pre-order now! Dispatched from and sold by Amazon.co.uk.
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
jel mozda zna ko koja je minimalna konfiguracija za pokretanje navedenog
jeste skinuli koji trailer s snimkama vožne iz ps-a
★★★★★
Hoće li to biti i za PlayStation i koji, 2 ili 3?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Vjrovatno za oba dva...prije za dvicu
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
izlazi za PSP,PS3,PS2,Xbox360,PC i ja miiiiiislim NDS ali nisma siguran za njega.
evo ljudi jedan video koji okazuje kaj ce se sve delati u igri..one word excellent
Zadnji uredio damgol : 13-10-2007 u 01:10
★★★★★
a vidim ti imas 16 god (nista osobno) i tebi je to guba...imas trebe tam i to al to je fakat dost glupavo daj si pogle malo vise su obratili paznje stilu i tim sranjima KAJ CE SE JOS NA KRAJU I NEVEN CIGANOVIC POJAVIT U IGRICI!!!??? Sve neki stilovi i sranja "Need For Speed" je izgubio svoju car zbog tih bespotrebnih gluposti sa vrstama natjecanja i tim...nema vise performansi auta!!!u tom je i bit NFS-a!!!NFS ce jos malo licit na simse, a ne na ganjazu i bacanjem olova i co2 u atmosferu
uaporedjujes neusporedivo gt4 je simulacija ali doslovce simulacija di nema nekog posebnog dodavanja spojlera bumpera itd...dok je nsf ganjaza po urbanim ulicama,undergrund i most wanted su mi najbolji,al gt igram od prvog dijela i igra je prejaka i tesko da ce izac nesto bolje od nje a pogotovo nakon najaVe GT HD-a
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
iskreno Undergorund 2 mi je bio bolji od 1
pro street ću možd odigrat jedan nivo, a možd neću ni jedan, ko sa carbonom
meni se skroz solidna cini ova igrica, mislim da vecina ne obadava da je naziv 'underground' izostao, znaci nisu vise ilgalne utrke.. netko je spomenuo da je zakon ono ganjanje na ulicama grada.. iskreno ne vjerujem da ce bit razlika.. jer ono kad ograde stazu sa onim kretenskim strelicama je govno izade ti na isto, midnight club je to najblje izveo, imas kao checkpointe i sam biras rutu kojom ces vozit. mislim budimo realni, ea se skoncentrirao i na okolinu jer mislim sad su legalne utrke eventi i ta sranja pa mora bit i publica, a bilo bi jos vece govno da su to rjesili kao u juicedu sa 2d publikom pokraj staze..
ocekivam da ce ovo bit bolje od most wanteda i carbona po meni dva najdosadnija djela.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Što se tiče nabrijavanja auta meni je definitivno najbolji underground 2, a što se tiče karijere najbolji mi je most wanted.
Prešao sam Need For Speed 4 (nemogu se sjetiti koje mu je bilo drugo ime), Porsche unleashed, Underground, Underground 2 i Most Wanted.
A što se tiče Carbona, nije vrijedan prelaženja. Iskreno se nadam da će Pro Street donijeti neka poboljšanja.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Jel zna netko koja će biti min.konf.?
da i mene zanima....pogotovo ovo sa direct X10! imam proc 2.0 ghz,grafu radeon x800 XT PE,1gb ram-a...oce to ic na toj konfi jer ako bude grafika ko na onim filmicima bice tesko...i dali mi moze neko pojasnit ovo sa direct X 10,dali se on moze instalirat na starije graficke ili se mora kupit ona koga ga podrzava
Moras kupiti onu grafičku koja ga podržava (barem mislim)![]()
hell........znaci taj DX nije tak jednostavan...jer kad sam kupio prvi komp dobio sam GF4 mx440 koja je izasla sa DX6/7...a tjerala je sve dx do dx9....
ma sto sam vise igro demo sve vise mi NFSMW ostaje najjjjbolji... grafika uopce nije dobra na ovoj igrici,dobra je ona,ali na most wantedu je bila ista... ne da mi je zao,vise mi je drago jer mi zbog toga moze raditi na visokim detaljima i rezolucijama,samo mi je cudno kako to nisu poboljsali...
radit će ti igrica ali samo u DX koji imaš ako ti je grafa DX9 onda će ti u DX9 radit
da bi radilo u DX10 tribaš imat grafičku koja to podržava (nVidia 8xxx serija...) i windows vistu
igrica grafički mi se čini solidna al nadam se da će fizika pit prava ko u LFS ili takvim serijalima jer ako s 220 moš uletit u U ćošu to nie zabavno a vidit ćemo sve kad bude
ko zna kad izlazi ova igrica
činise da će biti dobra igra po svim najavama.100 posto ću ju zaigrat, samo ne znam koliko dugo ću ju igrat, ovisi o kvaliteti,naravno. sviđa mise ovo što možeš svaki dio na autu preradit u autosculptu, to je jedino dobro što je carbon donio, a pogotovo je dobro to što se sve vidi u zračnom tunelu i moraš pazit koliko ćeš čega staviti i na koliku vrijednost.Grafika se isto čini odlična, a trebali bi igru napraviti i u dx 9,a vjerovatno hoće. I još da igra ne bude prezahtjevna, već dobro optimizirana da ju mogu igrati i ljudi sa starijim računalima.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
31.11 2007 :d
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Bookmarks