ma daaaaA??
hehehhe.
ponesto su izmjenjena pravila , navodno se vise nece moc "šlepat" , al neznam..
mozda odem pogledat..
jedan lik ce bit opak sa unicem , zvadio je valjda sve iz njega , ide 13,xx na QM
ponovo počinje sezona street race
za one koji ne znaju, to su utrke ubrzanja na 402 metra
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ma daaaaA??
hehehhe.
ponesto su izmjenjena pravila , navodno se vise nece moc "šlepat" , al neznam..
mozda odem pogledat..
jedan lik ce bit opak sa unicem , zvadio je valjda sve iz njega , ide 13,xx na QM
kad je to ? .
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
HFC INTERNATIONAL TEAM DANIJEL GLAVAS
Vozači
DANIJEL GLAVAS HONDA CRX
NENAD SOKAČ HONDA NSX
NRMIN BALKIĆ HONDA NSX
loooom koji tim
hahahha
Pocinje sezona svake godine samo si mogo navest gdje na grobniku, u velikoj gorici, u osijeku? Ili na nekom drugom x mjestu jel ih ima hvala bogu.Izvorno postao bbbrljo
Raspored u sezoni 2005
21. i 22.05. Zagreb
25. i 26.06 Osijek
30. i 31.07. Rijeka
03. i 04.09. Varaždin
01.10. Zagreb (završni party)
Raspored 402 Street Show-a
02.04. Čakovec
23.04. Zagreb
07.05. Rijeka
04.06. Pula
09.07. Zadar
27.08. Koprivnica
Novosti u natjecateljskom dijelu programa
402 Street Style - timsko natjecanje
402 Street Style tim čine tri automobila, koja se natječu kroz cijelu sezonu. Ocjenjuju se pojedinačno, a njihove se ocjene zatim zbrajaju da bi se na kraju sezone objavio timski pobjednik.
402 NightGlow
Sudionici 402 NightGlow showa moći će na eventima demonstrirati "lightning" svog automobila, koji će biti i fotografski zabilježeni.
402 StreetSound
Radi se o natjecanju u odabiru najbučnijeg automobila na eventu. Razina buke mjeri se na auspuhu ili na filtru, po želji vlasnika vozila.
Free run - za natjecatelje i zainteresirane gledatelje
Prijave za natjecanja, više informacija pravilima i tijeku eventa možete naći http://www.402streetrace.com/
biče vam i dan prije pravog street racea iza ine u novom zg ilegalni street navodno če i doč titanijum bojsi...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
moze malo vise informacija za nas neznalice... tko su titanium bojs.?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kaj nisu Titanium boysi oni dečki iz Bosne?
ne znam dal netko čita auto klub, ako da mogli ste vidjeti kakvu nam poslasticu sprema lovro badurina i fanatici s krka...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dali misliš na onog suzuku swifta bolesnog?čuo sam da lik ima 3 motora ili da konta stavit treći!nisam posve siguran!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Suzuki je prošlost za Lovru, Lotus im je sada glavna igračka
neznam nisam upučen nešto u to,pa neču pričat bezveze!ali jeli neko zna jeli lik stavio nakraju 3. motor ili je to bila namjera!?!?!??!![]()
Možda mu je bila namjera,ali nije ga stavio ( gdje bi ti stavio 3. motor ? )
Novi projekt LOTUS :
2 x GSX-R 1100 motori, kompresori na svakom, očekuju nekih 2.5 do 100 kakti, računaju na 340 - 650 KS, ovisno o setupu. Vrte se do 15k rpm. Elektromagnetska spojka, posebna sekvencijalna mjenjačka kutija, 20-30 msec šaltanje. Zadnji pogon, 600 kg. Cca 345 km/h, nekih 150K EUR će koštat. Zvat će se Lotus X3M...
Bili u Londonu ili gdje već, razgovarali sa Lotusovim inžinjerima vezano za projekt itd. da ne prenosim sad sve.
BTW kažu da će bit uporaban i u normalnom prometu, moći će se voziti samo sa jednim od motora upaljenim...
evo linkovi na članak iz novina
http://www.ak-oglasnik.com/opsirnije...lno.asp?id=190
http://www.hraweb.com/vbulletin/atta...achmentid=3479
http://www.hraweb.com/vbulletin/atta...achmentid=3480
nema 3 motora, nesto sam i ja gledao ali znam da ima 2.
I kao prvo gdje ce on stjerat 3 motora u swifta![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao aco
Izvorno postao XLR8R
![]()
nije istina!
3 motora STANU u svicu , tip je reko da su to probno i napravili , ali zbok buke nejde. jedan napred , jedan iza , a jedan jos brijem isto iza - ZNAM zgleda skucenno ali ****** pa nece se mazit sa curom iza u tom autu!
sto se lotusa tice....I think we have a winner :d
skoro zaboravih
Izvorno postao bbbrljo
![]()
a da?
hehe
dolaze i oni iz bosne , da ,ma likovi su bolesni , prvo su stavili motor od starog M3 u stari M3 i nisu bili azdovoljni pa su sad stavili motor od BMWa sedmiceIzvorno postao PhytoSculpt
(navodno v12 bi-turbo![]()
![]()
![]()
)!!!!!!!to je oko 500+konja
u M3 kockicu opet.
luuuudii ludi
Zadnji uredio Gruntovčan : 25-04-2005 u 23:26
3. je trebo ic na mjesto zadnjeg sjedala ako se dobro sječam priče!
A imaju i aduja S6, ima zanimljivih autia tot titanium boysa
lol sad pises gore nego ja![]()
da imaju i s6ice ali brijem da su to neke stare jer novije dođu ohohoho-to je IMO precjenen auto.
zivo me zanima u kakvom ce stanju bit NSXice i neki BMW 730 - mislim halo?
730?
pa to nekak nije bas nesto za ganjanje.
mozda oce nagradu az udobrnost
ovo če ti sve reč... dolaze iz bosne s ovim pilama SLIKE
KOSTUR AUDI S6 280ps
MAZAMALI AUDI C4 174ps
MAVERICK OPEL VECTRA 140ps
SUKIC BMW 192ps
ROBO AUDI 90 Turbo 180ps
JIM AUDI A4 200ps
ANDRICH GOLF 75ps
EMIL BMW M5 V12 350ps
RIS NISSAN 300ZX 350ps
NIKICA AUDI 90 136ps
BELJO GOLF DOHC 140ps
REPO GOLF 4WD 140ps
NINJA AUDI 90 120ps
A KAJ SAD TI GLEDAS�
e ovo mi je izjava threada! LOL čemu stavljati motor od starog M3 u stari M3 kad stari M3 već dolazi s tim starim motorom od M3...Izvorno postao Gruntovčan
![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
taj lotus je definitivno pobjednik ako im nešto ne krepa...Izvorno postao aco
Ono za swifta i Lovru Badurinu... Kad sam ja prošlo ljeto išao na Grobnik gledati 402 bio je on tamo i več su onda svi (i voditelj) govorili da ima 3 motora.Čuo sam da je jedan naprijed a da su druga dva na svakom zadnjem kotaču po jedan...
What else you gonna do on a saturday?
pa imao je tri motora, ali je zbog buke i nemogućnosti vožnje u njemu sa tri motora ostao na dva
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma to ti je motor iz starog crvenog M3 pa su ga stavili u crni M3 (stari model)Izvorno postao whiteboy
![]()
bolje da su prelakirali auto
Bookmarks