cime? SEUS-om?
salim se,odnesi ga u servis da ti ga promjene,makar koliko sam tu uspio procitati nekima je i nakon mijenjanja softa u servisu mob poludio,tako da mislim da je na tom mobu najbolje ne dirati soft ak dobro radi ili barem dok ne izade neka stabilna verzija
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Procitaj malo prosle stranice.
Ukratko, vecina ljudi se zalila da je mobitel nakon updatea SEUS-om mrtav.
Onda će bit dobar i ovaj soft![]()
Ma i ja mislim da je bolje da ga ne diraš, dok mi je mob bio na prvom software-u, nisam imao nikakvih problema. Nakon nadogradnje u servisu, počeo se reestartati sam od sebe. Istina da se nadogradnjom dobiju neka poboljšanja, ali da sam znao da će mi se gasiti, nikad ga nebi dirao.
zna ko, koji je zadnji soft? i kad dolazi sljedeci...
jel mi se isto s ovim soft svako malo resetira...
Zadnji soft je R1EA037... Imaš ovdje veliku raspravu o firmwareu: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157121
A za ovo drugo pitanje, to vjerojatno nitko ne zna, pa valjda ni oni u SE-u... Vidiš da ni nakon 8 mjeseci nisu u stanju napravit jedan stabilan softver, šta više reć...![]()
ja imam R1EA031 koji je ubačen u servisu i samo jednom se zblesirao kod slikanja i sad je ok ali nema šanse da ga update-am SEUS-om na 037,čekam free mogućnost flešanja
Mi6 Black
Blago vama,moj je flashan u servisu pa se opet blesira
Btw,primjetio sam jednu čudnu stvar... Naime,memorija telefona mi stalno postepeno pada... Naime,na početku sam imao 38MB slobodno,da bih sad imao 31MBAli stvar je da nije to odjednom palo,nego postepeno, megabajt po megabajt svako toliko (recimo nekih 2 tjedna)
Napominjem da sve,ali baš sve stvari spremam na karticu (čak i poruke)... Čak sam i brisao cache memoriju browsera i brisao sam sve poruke (iako su mi bile na kartici) ali i dalje je ostalo isto... Mislim,ne smeta mi to jer ionako ne koristim memoriju telefona,ali mi ipak nije jasno kako mi je to "popapao" punih 7MB? Jel se i vama to događa?
Jesu li ti tu zadnju verziju stavili u servisu i koliko dugo imaš tu verziju softwarea? Pitam zbog toga što ni kod mene nisu sranja počela odmah, nego nakon 10-tak dana. Osim ako ipak nisu poboljšali tu verziju, u tom slučaju ja bi trebao svoj mob ponovo dati u servis jer imam garanciju.
@Sniper....ovo sa padanjem memorije nisam primjetio ali ću svakako obratiti pažnju kod sebe, jer više me ništa nebi čudilo.
Inače moj frend kojeg sam spominjao u prvom postu, ima sve više i više problema. Naime, otkazao mu je zvučnik tako da nema zvuka a i sa tipkama se nešto pošeremetilo jer neke tipke kad ih stisne pokazuju sasvim krive brojeve a isto tako se ponašaju i kod pisanja poruka i sl. Netko mu je rekao da mu je ušla prašina unutra, ali mislim da to nije krivnja. Dali je netko imao takvih problema?
koliko ja znam u servisu jer nije mu nesh moglo!
###1410989180026
dostupan je R1FA035 firmware(top sony)a nema šanse da idem na upload preko seus-a(nemam pojma ako ima i za ponuditi upgrade s R1EA037 za našu regiju) pa ako ima netko tu verziju firmware-a da veli koja su poboljšanja
Mi6 Black
Dosta me iznenadio sony ericsson sa obzirom da je ovaj model smatran medju najboljim i ja sam ocekivao bugove na poetku te sam ga kupio kasnije ali je cak i nakon update-a crkavao.Ne mogu da shvatim da se moze desiti to nakon 9 mjeseci objave mobitela.![]()
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Ljudi moj je mobitel danas crknul do kraja.....samo plavi ring oko kamere i svjetlo na tipkovnici i nikakvog drugog znaka.....tzv. "BROD" (blue ring of death). Ništa se ne mijenja niti ako se tom prilikom izvadi baterija i vrati natrag i ponovno upali, i dalje ista stvar. Tako da ga nosim na servis i planiram ih tamo "malo" oprat...
a i serviseri su tu bespomocni,nisu oni krivi sto SE nije uspio napraviti jedan stabilan firmware za taj mob
Ma jasno, znam to, ali ipak moram malo izdramatizirti tamo......Šta će biti kad mi istekne garancija i ako se problemi nastave....Platiš skupo mobitel a onda toliki problemi i stalno po servisima....Na stranim forumima iste stvari, svi se žale, malo ih ima koji nemaju nikakvih problema....
Zadnji uredio TigarZg : 14-07-2008 u 15:53
mislim da ti je najbolje rjesenje prodati ovaj mob
Pa evo ja sam prije 2 dana uradio update softvera preko SEUS. Sad imam nanoviji softver R1FA035. A neznam nisam primijetio neka poboljsnja, mozda da je malo ubrzao mob i mozda baterija duze traje ali nisam primijetio neke vidljive promjene he. Uglavnom mobitel radi 100% bez greske. Citao sam da ako neko hoce da ide na upgrade preko SEUSa da nesmije imati manju brzinu od 512kbs pa reko mozda slucajno neko ima tu pa mu nece
.heh ,Poz
Znači dostupan je novi firmware? Ajd, idem baš probat jer me ovaj koji imam ubija u pojam...
EDIT: evo kao što sam i mislio, meni nije dostupna nadogradnja
I da, primjetio sam da sad preporučaju backup podataka jer briše sve korisničke podatke prilikom updateaNevjerojatno, Nokia je recimo prije to radila, a sad su to sredili, a SE izgleda nazaduje...
![]()
Zadnji uredio Sniper : 12-07-2008 u 18:40
evo ja sam takoder metnuo najnoviji R1FA035, i za sad je sve u redu, s obzirom da mi se prije gasio...
al nes novo da se promjenilo nisam jos primjetio...
Ja sam svoj kao što rekoh dao na servis prije tjedan dana, još nije gotov. Uglavnom frajer mi je isto rekao će mi se staviti R1FA035....
Ohrabruje me što svi koji ste ga stavili, kažete da sada nema problema. Samo se nadam da će valjda tako i ostati....valjda im je došlo do pameti da su se morali bolje i ozbiljnije pozabaviti sa novim firmware-om jer već su sigorno spušili veliki broj korisnika SE aparata koji su jedenostavno prešli na konkurenciju umjesto da se zahebavaju stalno sa problemima na ovom aparatu....
Sniper...Možda ti nebi bilo loše da i ti svoj daš na servis, mislim da promjena softwarea nije tako skupo ali obzirom da je i moj frend isto dao svoj na servis kad i ja, a on nema garanciju dakle plača, mogu ti poslije kad bude gotov reči koliko ga je to koštalo, ako hočeš.....
Ma imam ja garanciju, al ne da mi se sad ostavljat mob na servisu i čekat nekoliko dana kad bi se to trebalo moć napravit od doma
A i uostalom, i ja ću napravit ovaj tjedan ovo gore podebljano, a ovaj mob ide burazu, njega to valjda neće toliko smetatS ovako bezobraznim ponašanjem prema korisnicima mislim da im se ne piše dobro u budućnosti, ali na kraju krajeva, baš me briga...
primjetio sam da s novim soft baterija traje puno dulje... tako da sam trenutno zadovoljan...
Bookmarks