Čini mi sepa sam ga odlučio oživit'. Ide maskica od K618 na K610 i ja ću uzeti crnu. Ja sam u jednom dučanu vidio za 110 kn ali pazi da dobiš i bočne tipkice i još moraš kupit tipkovnicu. Mene osobno zanima jel ide on/off tipka od K610 na masku od K618 - cijeli K618 je crni i narandžast osim te tipke
koja je srebrna. Ili možda ide od W800, ili nečeg drugog?
Našao sam ja bolje slike:
I još šta je lik napravio s tipkovnicom (meni katastrofa):
A evo i link do threada: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=114964
Odlučio sam pokazati što se kod mene radi od Sony Ericssona.
W850 (podigla mi maštu ona crvena prerada) s crnim kružićima:
K750 s narandžastim LED svjetlom od kamere:
K310 s maskicom od W200:
Sorry na lošim slikama one na zelenoj pozadini su bile slikane s W200 a one vani s K750
Di si to kupio meni za K750 treba stražnja od W800! I hoće li mi onda zvučnik biti glasniji? Meni (točnije mom frendu) za K750 treba zadnja od W800 kupili mi neku za 100kn i on išao skidat ono 2.0 megapixel autofocus pa zagubio, a još se malo i izderala.

Odgovori uz citat
pa sam ga odlučio oživit'. Ide maskica od K618 na K610 i ja ću uzeti crnu. Ja sam u jednom dučanu vidio za 110 kn ali pazi da dobiš i bočne tipkice i još moraš kupit tipkovnicu. Mene osobno zanima jel ide on/off tipka od K610 na masku od K618 - cijeli K618 je crni i narandžast osim te tipke
koja je srebrna. Ili možda ide od W800, ili nečeg drugog?

(oba dvije maske od k750i i w800i platio 70kn, a kad se na ovim počne gulit boja kupit cu orginal

Bookmarks