ja bi imo da sam kupio orginal, al pošto sam uzo fake nemam jer sam samo prednju,zadnju,bočnu i one tipke play/stop, za kameru, + -, paljenje/gašenje a od tipkovnice ništa![]()
ja bi imo da sam kupio orginal, al pošto sam uzo fake nemam jer sam samo prednju,zadnju,bočnu i one tipke play/stop, za kameru, + -, paljenje/gašenje a od tipkovnice ništa![]()
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
pozz....evo ja sam nov ovdje...al samo ovdje, jel već imam iskustva sa promjenom firmware ;-), al je sad došlo vrijeme za promjenu ekrana na mom D750, pa sad, mislio sam to sam, i onda usput promjenit i kučište (maskice) i onda sam naletio tu, i vidim vrtlo zanimljivih tuninga, pa ću i ja nešt probat.... sad ak neko zna neke dućane za maskice (nemoraju) bit orginalne,...i još moram negdje kupit onaj zvjezdasi odvijač ... gdje bi mogo njega kupit...
Odvijac se zove TORX, treba ti velicina TX-6, ima ga kupiti u ducanima sa elektronikom (npr. Chipoteka). Vec se pricalo o tome, mogao si potraziti.
Puno hvala, sam još da nađem neki dućan s jeftinim maskicama...i preeben mob...
ja sam to odšarafio s nekim odvijačima LUX ima jedno 5 odvijača u paketu i jedan od tih je ovaj TORX 6 i tih 5 odvijača (neznam koji su ostali meni je samo ovaj trebo) moj strai je to platio ja mislim nekoh 100 kn u Pevecu nije više, barem je tako bilo prije 2-3 godine
moj stari je kupio komplet jedno 50 vrsta finih odvijaca i platio oko 100 kn...
neznam tocno di je kupio..
Ma dobro, zaletit ću se od Chipoteke, pa si kupim, 30-40kn dođe, to je sad rješeno, jedino me mući gdje nać maskice (kučišta), il al neko ima za prodat zadnju i srednju od w810
heh
ja imam ali ne prodajem jer sam kupio fake od k750i i w800i, a nikad neznaš sa fake malo ti mob padne i ode maska
Pa ako kojim slučajem mi zatreb u rezervi stoji srednja i zadnja w810i![]()
@DOLKI a gdje si nabavio (kupio) te fake maskice???
Evo ljudi moji ja se teška srca opraštam od ove teme jer sam svoj w800 zamjenio za sonyevu DCR-HC35E kameru(s 1.5 god garancije). Dobar poso sam obavio ali čovjeku nije trebala kamera, a trebo mu mob i zamjenili smo jedan za jedan. Sumnjam da ču se više ikada vratiti na ovu temu jer ne mislim kupiti SE tako skoro jedino ako neš uleti. S W800 sam imo velike planove, promjenio sam mu bio ledice tj stavio sam tipkovnicu od k750 jer ima bjele ledice, crne tipke sa strane od w810 i nisam stigao zašerafiti origigi srebrnu masku od k750, planirao sam staviti središnji dio od w810 ali kada sam tražio u dučanu onda nije bilo pa su naručili ali sam prije otišao na more.
For me. Pozz.
e bi ja mogo ovdje pitat di ste vi nabavili zadnju masku od k750 i koliko dode..
hvala
ja sam svoj poklopac od baterije izgubio a i poklopac od kamere mi je u k..
Kanio sam nabaviti kompletnu masku od w800 na burazov K750 i sad mi javi tip da nemoze nabaviti cijelu vec samo prednju i zadnju i sad me zanima jel tko probao staviti masku od w800 na K750 ali da je sredisnja maska od K750 (neka siva) i kak to izgleda? Mislim jel si boje pasu ?
pa ono ako volis jednobojne sive mobace pase..ali bolje je bjelo narancasta kak je sad ili da ostavis srednju a promjenis samo prednju i zadnju..tako nes..
Evo, dvije teme spojene.![]()
ako netko zna, ima li u rijeci dućan s tim maskicama, htio bi od w800 ili od w810
ZubøCяew
Eh eh zanima dali tko zna gdje bih u ZG mogao kupiti masku za W880i, može i u crnoj boji.
Dobro izgleda kolko se da vidjeti, a fakat su lošije kvalitete, daj nabaci koju kvalitetnu fotku da bolje to vidimo.
kvalitetnije slike prva je sa blicom a druge dvi bez također slikane sa SE
http://img453.imageshack.us/img453/8223/dsc00119wf0.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/1641/dsc00121ul6.jpg
http://img453.imageshack.us/img453/9072/dsc00122gq4.jpg
Zadnji uredio veky_st : 08-12-2007 u 12:20
Prednja strana mi punooo mocnije izgleda, to si nekakve naljepnice stavljo ili ?? Kak si to radio?
cetifiks ali profesionalni koji košta metar 150 kn. dobro ja ga nisam platia susid mi ga je da ali drži predobro isto sam radia tipu plavu masku cilu ka šta je meni plavo oko kamere. inaće onaj od 12kn metar tj. najjeftiniji nevalja jer se odma odlipi
rad je ručni sa malo muke oko rastavljanja mobitela jer neman zvjezdastu kacavidu pa sam mora o+do škole je posudit radija sam još i 2 LG u karbonu iPod shufle i još par stvari stvarno mi to ide
jeli ko zna di se mogu nač ova maska jer se ona može stavit na k610.
radi se o k618 bile boje. evo link
http://www.welectronics.com/gsm/Sony...SSON_K618.HTML
može polovna ili nova ili negdi sam ovdje proćita da postoje i zamjenske. ako bi mogli reć za područje split di se maske mogu kupit. gleda sam u Crazy Shop na netu i košta 150 kn za k610 a za k618 ne postoje a ove zamjenske koštaju 80 (tako je neko napisa) di se mogu nač zamjenske
Zadnji uredio ravilov : 09-12-2007 u 14:40 Razlog: koristi gumb EDIT!
Čini mi sepa sam ga odlučio oživit'. Ide maskica od K618 na K610 i ja ću uzeti crnu. Ja sam u jednom dučanu vidio za 110 kn ali pazi da dobiš i bočne tipkice i još moraš kupit tipkovnicu. Mene osobno zanima jel ide on/off tipka od K610 na masku od K618 - cijeli K618 je crni i narandžast osim te tipke
koja je srebrna. Ili možda ide od W800, ili nečeg drugog?
Našao sam ja bolje slike:
I još šta je lik napravio s tipkovnicom (meni katastrofa):
A evo i link do threada: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=114964
Odlučio sam pokazati što se kod mene radi od Sony Ericssona.
W850 (podigla mi maštu ona crvena prerada) s crnim kružićima:
K750 s narandžastim LED svjetlom od kamere:
K310 s maskicom od W200:
Sorry na lošim slikama one na zelenoj pozadini su bile slikane s W200 a one vani s K750
Di si to kupio meni za K750 treba stražnja od W800! I hoće li mi onda zvučnik biti glasniji? Meni (točnije mom frendu) za K750 treba zadnja od W800 kupili mi neku za 100kn i on išao skidat ono 2.0 megapixel autofocus pa zagubio, a još se malo i izderala.
Zadnji uredio ravilov : 02-06-2008 u 16:03
obicnu (bijelu) masku od w800 imas u crazy shopu,a zvuk ti bude ostal isti dok promijenis masku,ne znam od kud ti ideja da bi bil glasniji,mislim pa ne mijenjas zvucnik
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Pa kao ima više onih rupica- pa možda zato.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks