Ma nemaš ga šta instalirat.... Dobiješ ga na mobu i samo pokreneš, spojiš se na net i završena priča.. možeš šta hoćeš dalje
Ma ni ja ne znam tocno to sam cito na nekom drugom forumu, e dali je netko instalirao google maps
Ma nemaš ga šta instalirat.... Dobiješ ga na mobu i samo pokreneš, spojiš se na net i završena priča.. možeš šta hoćeš dalje
Sadržaj prodajnog paketa:Uređaj, baterija, stylus, punjač, hands free, USB kabel, micro SD (2GB), jamstveni list, instalacijski CD za PC sync, korisnički priručnik, stereo slušalice, zaštitna folija za zaslon
Što misle pod hands free kad su stavili slušalice zar to nije isto i što im je to zaštitna folija je li to samo ono plastično što odljepiš ili neka prava zaštita
Zadnji uredio Dominik3333 : 18-04-2008 u 12:48
Aha, hvala a ovo vepre ako i jest original maska od Lg onda je treča jer je druga srebrena
evo pa procitaj:
http://news.softpedia.com/news/LG-Vi...le-83832.shtml
gdje mogu nabavit fotrolu za njega
Ovako,imam problem,sa svojim KU990 nisam dobio CD,barem ne za sad,pa me zanima gdje se moze skinuti taj program za PC,ako netko zna,puno hvala...![]()
I JVP-ima (Javnim vatrogasnim postajama), te DVD-ima (Dobrovoljnim vatrogasnim društvima).
Još treba izbaciti plavi za dragi nam MUP, oni imaju viška love (samo se BMW-ovi dvokotači kupuju, nebi oni Yapance vozili), pa mogu i svakom zaposleniku jedan plavi priuštiti...
![]()
Užas...
Crni izgleda ozbiljno, poslovno, a ovo ostalo je smijeh...
jel može tko stavit kakav video da vidim kvalitetu, i dal snima samo u 3gp formatu ili može i mp4?
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Jel mi može netko odgovoriti na pitanje dal mob podržava stavljanje šifre da drugi ne mogu do podataka u njemu?
Šifre na pojedine dijelove (SMS, video...) ne, ali možeš staviti zaključavanje cijelog moba tako da moraš upisati šifru kada ga hoćeš koristiti.
I naravno šifra kod promjene SIM-a ili paljenja mobitela.
E ali ima i nešto za instalirat da zaključaš i foldere,sms....
Ne znam, nisam nikada tražio tako da ne znam.
Proslijeđujem pitanje s nekog drugog foruma, pa ako znate odgovor recite:
Da li netko zna kako se na LG KU990 mijenja slika kod prečaca u standby modu. Znači kada iz mirovanja (vidi se sat) pomaknem prstom u stranu , onda mi se pokaže ondaj drugi meni na kojem su prečaci. Da li se ta slika može nekako promjeniti jer ako stavim bilo koju od 3 teme uvijek mi je na tom prečacu neka slika od simpsona koja je ružna i htjeo bi ju makniti ali ne znam kako. Kupio sam rabljeni mobitel tako da je prijašnji korisnik na treću temu stavio simpsone (to mi je totalno bezveze tema) i kada mijenjam od ove dvije preostale teme , sve se promjeni u skladu sa drugom temom ali ta slika simpsona uvijek ostane. Mogu bez nje tako da uvijek držim standby na sat.
probaj dvaput stisnuti gumb C, tako se mjenjau teme ako ih naknadno stavis (bar je tako kod mene)
To sam mu i ja reko ali ne pojavljuje mu se theme manager
uvijek je slow motion, a kad bi bila normalne brzine ne bi bio kvalitetniji snimak jer snima manjom rezolucijom, dok onaj visak frameova ne mozes zamjetit golim okom da ti bude "kvalitetnije"
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks