Sad ste vec otisli previse u offtopic!![]()
I ovaj je mobitel slicnih dimenzija kao N95, samo je malo tanji... To nisu mobiteli koji se bas samo tako nose u djepu...
Link cijele usporedbe
Sad ste vec otisli previse u offtopic!![]()
I ovaj je mobitel slicnih dimenzija kao N95, samo je malo tanji... To nisu mobiteli koji se bas samo tako nose u djepu...
Link cijele usporedbe
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
N95 je deblji skoro za 1 cm, i siri za dobrih 4mm od G900 sto po meni nije bas malo, pogotovo kad treba staviti mob u dzepu kosulje..
Znam da je veci, zato sam i stavio usporedbu (vizualnu)... Iskreno imam osjecaj da je ovo trenutno najtanji symbian na trzistu (no mozda se varam), a ako nije opcenito onda od SonyEricssona sigurno je (uz G700 koji je prakticki isti, samo ima slabiju kameru i nema WiFi)...
Ali naglasit cu opet, to nisu mobiteli koji se nose u djepovima... vjeruj mi... To nije samo zbog debljine mobitela, vec i zbog sirine i duzine, pa moze biti jako nespretno kad ti je u djepu... Znojenje je drugi problem, jednostavno si stavi jednu plasticnu foliju (nesavitljivu) tih dimenzija u djep pa ces vidjeti kolko se znojis na tom mjesti...
Najprakticnije nositi ga u torbici na remenu ili u torbi...
Nije da te zelim odgovoriti od kupnje, ako si zainteresiran... Ja recimo imam P990 i prezadovoljan sam (on je jos veci od N95 ako ima flip), a G900 je nesto napredniji model i naravno noviji...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks