pa pretvori to u neki drugi format....recimo sa programom Super...najbolji je...i onda ćeš moći na mobu gledati...
Je l' postoji neki .FLV player za symbiane, uopste je l' ima takvi programa. Za asd nisam uspio nista naci, a valjalo bi mi, kad skinem nesto sa youtuba, pa se mogu pustiti na mobilnom?
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
pa pretvori to u neki drugi format....recimo sa programom Super...najbolji je...i onda ćeš moći na mobu gledati...
Ili imaš negdje u starijim postovima 3gp converter, super program kojemu možeš u fajlovima mjenjat postavke i spremat svoje postavke...
Pretavara sve, od .flv do .avi.
ma imam super, al' kontao sam da mogu ovako direkt.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
mislim da s ovim možeš direkt emTube
slažem se...taj je najbolji...em tube imaš ga ovdje isto za download...
a ima baš flv player koji mi se nije iskazao baš nešto no svakako emTube
★★★★★
koristim Em tube jer moze i skidati i reproducirati video sa youtubea.
to radi i na SE P1i ili ne baš? ako ne, znate li na koji način bi mogao gledati filmove s youtube na mobu?
Zadnji uredio Dule : 26-02-2008 u 15:21
Instalirao, radi fino
samo, mana sto ne moze full screen![]()
MobiTubia ide u "budalastom ekranu", ali je na mom 6120 Classicu užasno spora.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da. CorePlayer 1.2.4 može vrtit filmiće sa Jubitoa i otvarat FLV datoteke u FullScreenu. Jedino nisam našao opciju za snimanje, ali sigurno downloada negdje.
Core player je malo kompliciraniji,ali je stvarno sposoban za sve formate.
CorePlayer 1.2.4 (primjeti verziju) ti uredno vrti FLV i filmiće sa Youtubea.
Bookmarks