koji mob imaš?pretpostavljam da nema mp3...
prodaj mob,dodat tih 700kn i kupi mob sa mp3 playerom...![]()
Skupio sam nekih 750kn, pa bi me zanimalo koji bih si mp3 player mogao kupiti, ja se u to ništa ne kužimMolim vas, helppp?
http://www.kiko323.info Hrvatski Warez Forum
koji mob imaš?pretpostavljam da nema mp3...
prodaj mob,dodat tih 700kn i kupi mob sa mp3 playerom...![]()
Ima mi mob mp3 player, ali to nije to, imam nokiu 6630, ja ipak želim.....
Ili bih si nešto drugo mogao kupiti za tih 750kn...![]()
Kupi pravi mp3 player jer mp3 na mobovima nije ni približan kao pravi mp3...preporučam ti neki Sony iz serije NW-E000 ili NW-E400 (vidi na www.svijet-medija.hr)...
Ili neki Creative (vidi na www.hgspot.hr ili www.ve-mil.hr)
Bom Chicka WahWah
Sony treba izbjegavati jer je kompliciran za prebacivanje mp3.Moras napraviti konverziju mp3 u Sonyev standard, a to oduzima vrijeme![]()
Sony Nw-E003![]()
Za pare najbolji!
Hvala vam, odlični ste, vidjet ću malo, još nisam siguran kojeg bih, ali sa ovom listom ću se ubrzo odlučit![]()
nemoras prebacivati u sonijev ATRAC3 standard mozes ti drito mp3 prebacit gore na playerIzvorno postao RAUL
Ovo su sve dobre ponude, jedino sto bi IZBACIO canyon. Imao sam zaista losa iskustva sa tom markom, sve se pokvari u nekoliko mjeseci. Sto se ostalih tice, stavio bi iriver T10 na vrh ponude jer je ipak malo(mozda cak i neznatno) bolji od iaudia. Znaci ima ekran u boji, +256mb, drugcije slusalice i mislim da bi trebalo biti vise firmware updatova u odnosu na iaudio. Creative sam takodjer koristio i bio sam prezadovoljan sve dok nisam presao na iriver.Izvorno postao frish-KI
da možeš no player ih nebude prepoznoIzvorno postao Hell_Blazer
mp3 player
![]()
pa preko Sonic stagea netreba ih convertirat , samo ga treba preko sonic stagea stavit u library i prebacit na player
Da, samo što je taj Sonic Stage totalno loš i kompliciran softver... Pitaj boga zašto su ga morali stavljati kao jedini način za prebacivanje mp3-jeva na player... To sigurno u velikom broju odbija kupce i tu gube velike novce...
a dali ti znaš što sonic stage radi sa tim mp3cama? to više nije mp3 formatIzvorno postao Hell_Blazer
pretvori ga u drugo ime i drugu extenziju mu zada a zast onda dok na playeru listam properties pise mp3 192kbs
zato što sony želi da misliš da si kupio mp3 player :bunny:
To je zato jer je Sony i izdavacka kuca..pa joj bas i ne odgovara MP3standard
Oni su se godinama odupirali tom formatu smatrajući ga glazbenim formatom pirata...![]()
Znalci znaju i drugi način!Izvorno postao RAUL
![]()
postoji mp3filemanager, proguglajte malo!![]()
da, koji se stavlja na player i sa njega se i pokreče(osobno isprobao) ,no konverzija se svejedno mora obaviti jel player nije u stanju reproducirati mp3 format,a znalci bi to znali pri kupnji samog uređaja a ne poslje kupovine tražili alternative![]()
nisam to znao , sad znam, al ipak ne oduzima puno vremena , convertiranje mu jedne pjesme traje nekih 20 sec a prebaci ga u par sekundi
ako te nesmeta sto su ti prodali "muda pod bubreg" (ovim mislim na mp3 player koji to nije) onda u redu(ili ako si to znao i svjesno kupio),a s druge strane 20 sekundi konverzije + prebacivanje je preko 1 minute za 3 pjesme, meni osobno ovo nikako ne ulazi u termin podnošljivo.
ma ja i onak konvertiram u Atrac3 format da mi više stane pjesmi na player tak da mi i ne smeta , a ja dok stavljam nove pjesme ostavim njega da radi svoje i odem u drugu sobu gledat tv![]()
Bookmarks