Po netu nista nisam nasao,a vidim da se "prodaju" ti kodovi slicno kao i za Nokiu,pa sam mislio da postoji kakav generator za te kodove...
ovdje ima previse postova pa se gubim u njima da li mi ko moze pomoci pa jednostavno napisati tutorijal kako,AKO se moze otkodirati motorola v3.Hvala unaprijed!
MSTool se zove programčić.
EDIT: evo, da ti olakšam... našao sam ti program za download. MTS8
Napomena: u Handsetu moraš samo odabrati svoj uređaj, dakle v3. Drivere moraš imati ispravno instalirane, tako da ti ga program može prepoznati.
Poštovanje, GoGs
Zadnji uredio GoGs : 11-06-2008 u 14:33 Razlog: dodavanje programa
unlock samo
|\/|0T0r0La
Download:
Motorola P2k drivers za Vistu
Kako instalirati drivere...?
OVDJE
Lijepo ubodi kabel u mob i spoji s kompjuterom. Pokreni taj MStool,i kad ti komp bude pitao drivere,daj mu ih... Kad mu ih das (nekoliko puta ce te pitat),mozes nastavit s unlockom...
Ljudi onaj Mstool prepozna mob i stoji na switching to test comand mode i dalje od toga neide ,di sam pogrjesio.Hvala
Nisam nikad to radio tako da neznam tocno...
Svejedno,probaj to odradit u boot modu. Ugasen mob upali s *# i tipkom za paljenje,zatim ukljuci kabel i pokusaj...
Nece u boot modu,nemam pojma u cemu je problem,jedino sto nisam na ovm postu vidio nigdi kvalitetan tutorijal za v3,neznam za sonyericssone je puno bolje objasnjeno.
Zadnji uredio igugliel : 11-06-2008 u 21:46
aj reci verziju firmwarea i bootloader to ti piše kada mob upališ u bootlaoder modu
|\/|0T0r0La
Koji boot imas?
08.23
R374_g_0E.40.9CR
Unlock Razr V3:
1. Prvo morate znati koji bootloader imate, ako imate 7.D0 odmah skočite na korak 4
2. Ako imate 08.26 onda morate napraviti downgrade skinite ovo DOWNGRADE FLASH
3. To flashajte s RSD Lite ( moguće je da nakon ovog mob u bootloaderu ne pokazuje ništa na ekranu a sve je dobro prošlo nema veze to je tako )
4. Skinite i extractajte negdje ovo: V3 Unlock program
5: Upalite mob u bootloaderu ( nema veze ako je ekran crn a mob je u bootloaderu, to je zbog downgradea ) pokrenite Motorola Unlocker i spojite mob, kliknite connect i onda yes, kada će biti gotovo to će ovako izgledati:
http://www.poeticfolly.com/motoguide...ocker-done.JPG
ja nisam autor ovog tutora ja sam ga samo preveo, i nisam odgovoran za posljedice
Zadnji uredio night_whisper : 11-06-2008 u 23:28
|\/|0T0r0La
je li mi ko moze dati p2k drivere za v3,za xp valjda na visti se nemore otkodirati v3 onim standardnim nacinom,ako ko moze neka mi kaze.
Drugi nacin,koji nisam provjeravao, i ne garantiram za njega:
Skini OVO i flashaj mob s tim.Flashat mozes s programom RSD lite ili Flash & backup. Nakon sto flashas,pokreni program P2k easy tool 5.3 kojeg takoder moras skinut,te spoji mob s kompom. U programu odaberi svoj mob (V3),te odi na unlock tab,gdje moras stavit kvacicu na Unlock SP. Zatim stisni Do selected jobs,pricekaj da program odradi svoje,i imas otkljucan mob. Kasnije mozes koj bolji MP nabaci,al otom-potom... Malo se potrudi za nac programe (nije tesko) jer je vec kasno i ne da mi se uploadat i trazit...![]()
evo skinuo sam sve i sad cu probat
a nece mi ni ovaj sad mi kaze kontaktirajte usluga davatelja usluga tako nesto.
"contact service provider"... a prije tog je pisalo "enter subsidy password"
uglavnom, telefon ti je lockan. jel si probao unlockat preko MST?
uglavnom, to ti javlja samo zato što si vjerojatno imao još neki paralelno program sa njim upaljen, recimo F&B ili RSD. moraš pogasiti sve programe, i kad ti MST radi, onda samo on smije biti upaljen. Bug u programu, nadam se da će to ekipa ispraviti.Izvorno postao igugliel
Poštovanje, GoGs![]()
Bookmarks