ovo je jedina slika zasad opaljena , inace je taj dan bilo ruzno vrijeme pa zato i je tamnije ...
a baterija ako se ne prcka po mobu traje meni po 3-4 dana uz razgovore oko pola sata i 20ak smsova , ak se prcka - odnosno igra jer sam stavio gore neku igru Pub mania i zarazna je do bola igra , baterija drzi jedan i pol dan ali sam valjda jedno 12 sati igrao tu igrukak vrijeme prolazi izlaze neki nedostatci - recimo tipkovnica je zato jer je iz komada malo glasnija , ali generalno mob je najbolja kupnja sigurno , par dana sam imao paralelno i nokiu 3110c koja je 898kn u simpi a lg je 348 i lg je apsolutno bolji mob , ima puno bolji ekran u odnosu na nokiu , odlican mp3 player koji kao da je kopiran sa jednog drugog korejskog proizvodjaca ...

Odgovori uz citat
kak vrijeme prolazi izlaze neki nedostatci - recimo tipkovnica je zato jer je iz komada malo glasnija , ali generalno mob je najbolja kupnja sigurno , par dana sam imao paralelno i nokiu 3110c koja je 898kn u simpi a lg je 348 i lg je apsolutno bolji mob , ima puno bolji ekran u odnosu na nokiu , odlican mp3 player koji kao da je kopiran sa jednog drugog korejskog proizvodjaca ...

Bookmarks