Pozdrav svima!
S obzirom da planiram kupiti N6280 molio bih vas vaše dojmove o uređaju i slide-u
Pozdrav svima!
S obzirom da planiram kupiti N6280 molio bih vas vaše dojmove o uređaju i slide-u
evo ja ga imam tjedan dana...mob je ok, ima stvarno vrhunski ekran. S40 soft je jednostavan i brz,čak je i malo sličan symbianu. Kamera je solidna, ali fakat me video fascinira, 640 reza i 30 fps..ma milina. Slide je ok, makar mi i tata mi ima jedan a njemu ima dosta lufta, na mojem se jedva uoči. Isprobaj prije kupnje
Zamjerka je jedino malo slabiji zvučnik na slušalici, na mojoj 6600 je daleko jači.
ak te još nešto zanima samo pitaj
ne snima u 30fps..i video po meni nije uopće tako bajan,jedino šta je reza velika,ali guta memoriju za poluditi..
inače njoka je odlićna,jedino je kvaliteta slide-a malo škakljiva....ekran,soft,2mpx,utor za mini sd,radio-dobiš pun paket opcija![]()
e sad dal snima u 30 il 29, piše na netu 30....htio sam reči da je video odličan za razliku od ostalih sličnih mobova...izuzetak N70, N93...itd...
to kaj guta memu...giga i piči...a što se slajda tiče ,na mojoj je odličan
NE-snima u 15fps,jedini mobovi koji su u mogućnosti snimati 30fps su n93 i SE w900(eza 320x240)+kao što sam već napisao kad prebaciš na nižu rezu kod 6280(352x288) vidi se koliko slabije snima od d600,n70,čak i e720...nije na razini video!po danu ok izgleda na mobu,ali na kompu baš i ne,imam doma negdje par isječaka i onaj od d600 mi najviše iznenadio..
sorry na oft....
ok zadnji OT: Pa zakaj bi uopče prebacival u manju rezu? pa mene nije briga kaj on kiksa u malim rezama, mene zanimaju više rezolucije, i u tome je mobitel jako solidan... ah odustajem...pardon na OT
Bookmarks