Evo u iducih 10 dana mislim kupovat M55 pa bi molio da mi oni koji su ga koristili kazu svoja zapazanja pogotovo ona negativna.
Sta je potrebno za dekodiranje m55 (u kucnoj radinosti) i koliko je to komplicirano, moze neki link.
Evo u iducih 10 dana mislim kupovat M55 pa bi molio da mi oni koji su ga koristili kazu svoja zapazanja pogotovo ona negativna.
Sta je potrebno za dekodiranje m55 (u kucnoj radinosti) i koliko je to komplicirano, moze neki link.
nije komplicirano ako znaš što radiš. sve što ti treba je neki software za unlockig, data kabel ili siemens clip...
maraschino - PTICICA
za M55 jos nema (free) programa za unlock
Forumaš godine :)
imaš m55 loger, pa ubaciš map datoteku preko njega...
maraschino - PTICICA
ja samo znam da se taj mob ne isplati kupovat na crnjaka jer po iskustvu mog lege iz škole m55 kupljen na crnjaka je otkazo poslušnost ni pol sata nakon vađenja iz kutije a u servisu su mu rekli da se popravljat mob ne isplati
a nisu svi takvi, to se moze dogoditi svakom mobu
to zavisi tko ti ga je unlock-a, masu ljudi to radi sa free programima i onda sjebu mob...
da se to opet srediti, ali onda za novi mob opet moraš platiti popravak
maraschino - PTICICA
Ma uzmi novi i gotovo.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kolika je razlika u cijeni u dućanu i na crno?
maraschino - PTICICA
Ja ga i mislim kupovat u ducanu (vip, vjerojatno)!
I zna li ko za nesto sta nevalja na mobu?
Bas gledam njegove specifikacije i skoro me kolpalo ka d sam vidia da nigdi nepise nesto kao voice rec
Ima voice record, ne brini!
Ja ga imam i full sam zadovoljan. Prije sam imao S45i i mogu ti reći da ima sve (osim ir) i to još bolje!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
he. samo sto nije kupljen![]()
Yeah,konačno moj -> M55 <-.
Odličan je!
Koji su dojmovi o tipkovnici?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Hehehe...i ja sam ga bas kupio. Nije los, onako pravo je saren, pogotovo one lapice sa strane...gotiva.
Zasad mi je paznju zaokupio onaj program Cubasic ili tak onekako. Kako Baja pravi polifone)
Jedino mi je bezveze sto se pola wallpapera ne vidi od raznih natpisa, od operatora do onih tipki dolje lijevo i desno.
Kod meni ti je da što ga duže imam to mi je bolje od samog početka!Poslao: dmi
Koji su dojmovi o tipkovnici?
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Sat i datum ako ti ne treba iskljuci u Meni-9-6-5, a operatera obrises tako da stavis transparentni gif za logo ili odes u meni-9-9-4, lista, izaberes prvi unos i stisnes mijenjati, nades u popisu svoju mrezu, stisnes info i zapamtis, odes na zadnji unos u listi, odnosno daljnja mreza i tamo upises te podatke, u ime stavis samo razmak i kad se vratis u stand by, nema vise imena operateraPoslao: BlackHawk
Jedino mi je bezveze sto se pola wallpapera ne vidi od raznih natpisa, od operatora do onih tipki dolje lijevo i desno.![]()
Zadnji uredio ficho : 07-10-2003 u 22:37
Također.Poslao: Oryon
Kod meni ti je da što ga duže imam to mi je bolje od samog početka!
Prvi mi je dan bilo jebeno dok nisam ušao u štos.Sad,nakon skoro tri dana,već napredujem.![]()
I kome smetaju one treptajuće lampice,možete ih isključit: MENI -> MOJ MENI -> DYNAMIC LIGHT -> Izbor
Ma tko bi ih gasio?Meni su baš zakon![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks