ajbg mislio sam bit prvi ali neide voda na moj mlin,tj u ovom slučaju sisa u moje ruke![]()
ajbg mislio sam bit prvi ali neide voda na moj mlin,tj u ovom slučaju sisa u moje ruke![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Trampim punokrvnu spužvu za shaven aven!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Odustajem! Vec vidim da ce desnu ciku dobit opet netko preko veze,tako da se necu ni trudit,a ako je ovaj post nekim slucajem izazvao sazaljenje kod doticne gđice,samo nek javi...![]()
dam ti lijevo jaje za desnu sisu!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pokloni ga meni jer mi je pukel ekran na samsung U600 i popravak me dođe soma kuna,a pošto sam studoš nema se para....sad imam 2 godine izbuhentanu moto L6!! ak mi ne vjeruješ za mob pokažem ti sliku....i da...ja nikad nisam dobil niš na kladionici ni nigde....šmjc
ma nisam...regal sam se ja radi ekrana...a na ovo slučajno naletih :d
kak se tu sve sam tak nudi..ccc
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
A oni rekose da je oglasnik zatvoren...
Vjerojatno mob, a ako mu to ne uspije, onda sisu za utjehu.![]()
pa tu se ne prodaje, tu se poklanja i razmjenjuje
ne smijemo prodavati, oglasnik je ukinut!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
onda nisam na razmjenu, već sam poklonjena.. sada sam samo promatrač![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Onda baci koju sliju da i mi promatramo malo...![]()
Ja dajem svoje ruke za ugodnu masažu, paa , čega god želite.
Ženske osobe samo...
Kaj je roba prodana?
Nema ništa više?
oćemo drugu . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja sam ponudil jedno jaje. Prema tablici osiguranja, jedan testis vrijedi 30000kn. S obzirom da je to ipak moje jaje sa mojim genima apolonovog tela i uma za vladanje svemirom, cijena se penje na 961000 kn. Ak to ne vrijedi jedne sise onda sve u mp3.![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks