Znam da je off topic, no trazim dobru dusu, naime radi se o ribicama, naime jucer sam postao "otac" pa sad imam previse ribica u akvariju! Radi se o tropskim molovima, pa ako netko zeli udomit ribice..neka mi se javi!
![]()
Znam da je off topic, no trazim dobru dusu, naime radi se o ribicama, naime jucer sam postao "otac" pa sad imam previse ribica u akvariju! Radi se o tropskim molovima, pa ako netko zeli udomit ribice..neka mi se javi!
![]()
daj reci kakvu pažnju trebaju,nešto posebno ili standardno akvarij,hrana (kakvu, onu koja se kupi kod veterinara ili imaju posebnu),jesu li pitome tj.jeli grizu(šala)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
niz wc sholju
jel saljes postom?
salim se sretno s pokljanjanjem.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
http://www.akvarij.net/forum/
tu sve mozes saznat...nije to bas nesto komplicirano..![]()
ja sam nekome obećo biljke, nisam zaboravio, nego sam u fazi preseljenja, pa nisam još niš radio oko njega. kad preselim javim.
@ beetleman, a koje su to točno ribe?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
hm..jel mogu biti sa zlatnim ribicama? ja bi ih uzela al ne znam jel mogu biti pomijesane s drugima i dal mogu biti van jer ja u dvoristu imam kao ribnjakic mali![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
2AutoXpert: 90% je da su molovi, jos su male pa se nemoze odredit..a imam vise vrsti ribica.. spolno aktivnih..
2mala: to su ti tropske ribice, a ne hladnovodne poput zlatnih, tako da njima treba topla vodica..![]()
a bezveze, nis onda
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks