Koliko je velika... moja ti je vec narasla u 6 mjeseci kao slon...
Sorry za OFF...
evo svi nesto prodavaju i tako to, eto poklanjam kornjacu staru 13 godina u dobre ruke... bilo bi pozeljno da osoba koja bi ju htjela, da ima prikladan terarij i malo znanja o njima, jer je kornjaca velika (vidit sliku)
zdrava je vjerojatno je muzjak... pravilno razvijena u oklopu uostalom vidite....ako zelite dati neki novac rado cu ga primiti dosta troska sam imao na nju na hranuhehe
![]()
admini nemojte se ljutit...![]()
Zadnji uredio maxrox : 09-05-2006 u 11:07
Koliko je velika... moja ti je vec narasla u 6 mjeseci kao slon...
Sorry za OFF...
pa vidi sliku to ti je njena velicina ^^
vidi se cime se forumasi mirisu:bunny:
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
el jos živa?
Izvorno postao Ljubav
...................
a gledaj imam mali akvarij pa zato nije vise rasla prilagodila se akvariju... to je bananaIzvorno postao Pacman
![]()
ako koga zanima neka se javi... i molim bez glupih pitanja jel jos ziva... OMG
P.S.
hranjea je svaki dan posteno sa njezinom hranom ... ono racici bla bla i tako te stvari a i preko tjedna zna dobiti malo mesa jedno 1-2 puta ....
a jel imas mozda terarij viska neki veliki ?? mozes koju sliku bacit na net da vidim....
ma jok, nemam.. i moja zivi u akvariju povrsine 50x30 i u visinu ima jedno 15cm vode. trebao bi joj veci. slozio sam joj dasku da moze izaci na zrak. onda joj spojimo svjetiljku i stavimo blizu da se 'sunča' i grije. ima i filter vode i grijac (za hladnije dane). dosta se prlja voda i skuplja kamenac na rubovima.
moj buraz je hrani svaka 2-3 dana
Bookmarks