ja sam imao taj problem na 6630, sta god uradio imao sam te rubove debljine 1mm sa strana. rjesenje sam nasao u programu resco photo viewer; preko njega sam sliku postavio kao wallpaper. vjerovatno taj program postoji i za symbian s60v3.
Koliko mi je poznato na Symbian modelima pa tako i ovom N73, wallpaper ne zauzima cijelu površinu ekrana, za to postoje theme koje se stavljaju, gdije slika theme zauzme cijelu površinu ekrana.
ja sam imao taj problem na 6630, sta god uradio imao sam te rubove debljine 1mm sa strana. rjesenje sam nasao u programu resco photo viewer; preko njega sam sliku postavio kao wallpaper. vjerovatno taj program postoji i za symbian s60v3.
Ja koristim za takve stvari Theme DIY prog za Symbian koji kreira theme na samom mobitelu, ubiti samo preko njega stavljam wallpapere, ali to rijetko radim jer sam se već zasitio takvih stvari.
najbolje su originalne teme, najbrze su i nema zajebancije kada ustekavas usb.
a ako vec oces temu , onda je instaliraj na mob a ne na karticu bolje ce ti radit mob, tj brzi ce biti.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Evo, ja isprobao i Resco Photo Viewer i Theme DIY, ali slika mi i dalje stoji 1mm od kraja rubova (doduše, s Theme DIY je ona preko cijeloga ekrana što mi se nije svidilo pa sam se vratio na default temu).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
instalirao sam nekoliko aplikacija na memoriju telefona. sa xplore sam pokusao da nadjem instalacije ovih aplikacija kako bih ih izbrisao, ali ne mogu nigdje da ih nadjem. folder installs je prazan(??).
pike8, jednostavnije ti je da kursorom stanes na instaliranu aplikaciju, pritisnes "C" i obrises.
mozda se nisam najbolje izrazio; ne zelim da deinstaliram aplikaciju, vec da izbrisem njenu instalaciju.
Posto je instalirao aplikacije u memoriju telefona ne verujem da moze da im pristupi na taj memorijski nacin.
pa to znaci da ako instaliram nesto na memoriju telefona, on sam izbrise instalaciju, jel?
Ja mislim da ako to radiš preko PC Suite da program sam automatski odmah instalita aplikaciju u mobitel, bez onog instalacijskog dijela u obliku nekog foldera, ekstenzije .sis ili .jar
I nije ti bitno dali to instaliravaš u mem. telefona ili memo. karticu. Ionako te mobitel/program pita gdije želiš izvršiti instalaciju paketa/programa.
ok, hvala puno.![]()
Zanima me dali postoji neki adapter da mogu spojiti 3.5mm sluske na svoj mob i cijena.thx
Who dares wins!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo napokon potpišem Rotate Me i sad kaže da nemože instalirai negisugran sofwer iz nepouzdanog izvora![]()
Who dares wins!
imam problem za n73...u početku je radio brzo i bez problema ali u zadnje vrijeme sve sporije iako je kartica od 2GB skroz malo napunjena s podacima...možda ima 500mb na kartici...jel postoji neki način da ga refresham cijelog ili formatiram ili nekaj da napravim...???
EDIT: na njega nije ništa posebno instalirano...niti je nešto prčkano po mobitelu...to mi je od cure mob i ona nije ništa ekstra instaliravala...
*#7370#
to je za hard reset mobitela. napravi preko pc suitea backup svega prvo, pa onda ukucaj taj broj, i onda sve vrati. događa se da mob uspori zbog fragmentiranosti fileova, npr ako si cesto nesta stavljao i brisao, isto kao i na kompu. isti je slucaj i sa unutarnjom memorijom i sa karticom
e da, kad ukucaš to tražit će te phone lock kod. defaultni je 12345
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
ahaaa...
jel ima neki link na kojem je objašnjen cijeli postupak izrade backupa...jer nisam nikad radio...a nebi htio neš zajebat...ubiti mislim da je bitno da ostanu samo brojevi na kartici...ostalo se može izbrisat pa mislim da nema smisla radit backup...zar ne
Bookmarks