Ili samovoljno provode ili se u međuvremenu promjenio zakon a da se to nije javno objavljeno
e pa to si i ja brijem, jer maltene bih ruku u vatru dala za tih 5 god vozackog iskustva..
bilo mi zao k'o psu sto nisam mogla vise naci tu knjizicu iz Vecernjaka (a kao, spremio je caca..) skoro sam sto posto sigurnua da je tamo pisalo za tih 5. godina.. a nisam se zabunila sto posto, jer za ovo o 25 godina zivota prvi put sam cula tek prije godinu dana..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
neznam neznam, sjećam se i ja da je bilo nešto takvog, ali našli smo bar jednu od 100 ostalih rupa u zakonu...
evo, npr, ja sam gledam o negativnim bodovima, dam se kladiti da je bilo govora ako skupiš i 1 negativan bod da će se produžiti probna vozačka, međutim, ja taj zakon nigdje nemogu naći... nema uopće ničega vezanog za to
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
nista momci, u 9. mjesecu punim dvaestipet, vozacku cu imat preko sest godina..
kolko mi placate da vam budem suvozac? otvaram biznis
on topik: sutra bih trebala do frendice ciji caca je prometni policajac, priupitat cu ga za njegovo tumacenje zakona ako ga ulovim..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks