Postoji li program kojim mogu ograničiti količinu primljenih podataka, npr. imam adsl paketa 1 gb i zelim da softver automatski disable-uje internet konekciju kad dodjem do tog limita, naravno da ima pasword !!
pozdrav
Postoji li program kojim mogu ograničiti količinu primljenih podataka, npr. imam adsl paketa 1 gb i zelim da softver automatski disable-uje internet konekciju kad dodjem do tog limita, naravno da ima pasword !!
pozdrav
Samo malo proroštati treba po forumu. Program se zove maxmetar, riječ je domaćem softveru koji je, naravno, besplatan. Isto tako imaš i NetLimiter kojim si ograničavaš protok prometa za određene programe koji koriste internet vezu.
Znam na što je mislio, ali ipak će se morat zadovoljit sa ovim. Pa zar je tako teško svako toliko provjeriti kolika je potrošnja? Ako postoji program koji baš to radi, super.
Nemoguće. On povlači podatke ravno sa tvojeg accounta na t-comu. I u tom slučaju imaš si otvorene korisničke stranice, pa tamo provjeriš.
i na korisnickim str. isto, skinem nesto od 20mb, tek vidim sutra tih 20mb, nemam bezicni adsl, ali sam se vec naviko
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A jel ima neki takav program a da nije namijenjen samo za Tcom ADSL, neki program koji mi samo mjeri promet... spojen sam na xnet...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pa taj NetLimiter isto mjeri promet. Samo on nije free.
uzmi si 5giga i to e to,, il mjesecno umi jos jednu gigu. ne znam, al nije krscanski dati ponudu od 1gb(evo da je tu ukljucena samo cijena downloada)
Bookmarks