u da jebena je slika , dok pogeldas cijeli flm mozes komotno do Ge-fakin-taldusa svratit da ti naočale naprave
Šteta što je prvoaprilska šala.
Baš bih pogledao "Kitu u Billa" na novoj N95 8gigsa.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
u da jebena je slika , dok pogeldas cijeli flm mozes komotno do Ge-fakin-taldusa svratit da ti naočale naprave
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
A ako je čovjek stvarno dobio veliku lovu, zar ne bi bilo šteta propustiti priliku. Da je Siemens u pitanju, ja bi dobro razmislio.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
moj mob je crkno tj flat je puko, a taj flat košta 377 kn, ja sam mob platio 1150kn koje sam teško zaradio i sad nemam s čime popraviti mob.... bez moba sam
|\/|0T0r0La
Tema je zesca, da ziceeeer pa ce tu nekom unknown liku dati mob i još takav, prije ce ga nekoj obitelji svojoj ili frendu dati. looool
XD
Jucer je zvucalo ozbiljno,al danas je danas...
Poklanjam IMT 565, prikolicu i tanjurace te dvobrazne plugove. U savrsenom stanju, nazovite 0800- FatalERROR
nevjerujem baš da netko dijeli tako skup mob, i da ih ima 3 (koliko sam svhatio, dva je kupio, jedan dobio)
i uopče se lik ne javlja..
BTW: kad smo vec kod rodjendana; meni je rodjendan 7.4
i, da je istina, prodao bi ga za sitno para ili bi davao neki lošiji mob. (npr. na nagradjnaku se može dobit SGH-E250
poklanjam poluispravnu plinsku instalaciju malo rabljenu!
Prodajem Nokiu N95, svratite do prvog dućana s tim mobitelom pa pitajte....
moj tata ima pušku i nikom je neda i ne prodaje ju![]()
Da je baba muško zvala bi se duško
nego, kaj je, prvi april je prošao,hebate, ali daj pazi ideju, dobio je novce na kladi i kupio dve n95 i sad jednu daje, mislim ideja je malo banana, ajde, da veliš, pukao je ekran pa ju poklanjaš, ali onak....banana tropska ono
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
može meni nokia , rodjendan mi je za samo 6 mjeseci i 9 dana![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
A onda je svizac zamotao cokoladu u omot ............. Ma naravno .............
gotovo-ne morate vise pitat, meni ju je poklonio
malo je ekran napuknut, ali sam odnio na servis- sad sve radi za (n9)5
hvala!
mislim da moze, jedino ak mi jos neko oce nest poklonit!
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da je meni da..dobio bi iskreno hvala,bas onak,od srca,sa iskrom u ocima..![]()
gidi jap!
Ajd baš mi drago za momka kada se rišija dileme koga će mobitela uzeeeti
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=756226&postcount=17
![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kako biti sad objektivan kad više manje svi zaslužujete mobitel..stoga da nebi ispalo da od vas stvaram neprijatelje...nakon dubokoumnog proučavanja jednostavno odustajem,jer ste ga svi zaslužili stoga sad kad na lotu dobijem 7-8 milijunčića...svima vama kupujem dotični mobitel.Do tog trenutka STRPLJEN SPAŠEN
Zahvaljujem!![]()
Zadnji uredio (s)misao : 02-04-2008 u 19:15
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
Ajde...Bar si se javio!
![]()
Bookmarks