i sad kad mi dodje drot i kaze ti si vandal ja cu mu rec, slusaj, to nije vandalizam, to je dokazivanje ???
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
i sad kad mi dodje drot i kaze ti si vandal ja cu mu rec, slusaj, to nije vandalizam, to je dokazivanje ???
ovaj moj post nije bio u tom smislu, da cu se je izvuci ako kazem da je to dokazivanje XD
nego, ti hocu reci da ce svaki covjek koji nije navijac reci da to je huliganizam...
e tu si u krivu, odem katkad na koju veću, na one besplatne...
na vecima sam na istoku, na besplatnima na sjeveru, i preheben osjecaj kad se pale baklje, pjeva protiv juga i tako... al nije da me nesto previse zanima..
ali i ja za svoje graffite sam svjestan da je to vandalizam itd...tako da bi i ti trebao biti svjestan sta radis, kako se to zove i tretira...
da, i to te ne čini navijačemm . . .
moj i tvoj pojam navijača se jako razlikuje, tako da . . .
ja sam svjestan kaj radim, i prihvaćam posljedice, ali nema veze, ne možeš tebi objasniti neke stvari . . .
ja nisam huligan ako pjevam ubi drotove, ako palim pirotehniku, ako se potučem s nekim, . . .
huligan sam ako razbijam tramvaje, matletiram građane, . . .
to ne radim, i to navijači ne rade . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ne, daj mi ti pročitaj . . .
ali nemoj me samo razbiti . . .![]()
znam da si jako opasan . . .
pa koja je razlika, ideš na tekmu navijat i gledat utakmicu, a ne tući se, bahatit i govorit ubi drotove ?! to je ono kaj meni zapravo nikako ne ide u glavu.. čemu to ubi drotove.. pa niste primitivci neki kaj ste sad iz špilje neke izašli
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a nego šta si svetac??Nemoj me krivo shvatiti a ako radiš ovo što je quotano,očito onda nemaš mozga ili do njega ne dolazi kisik ,jer da imaš svatio bi da je ovo 21 stoljeće,sve se riješi jednim razgovorom,huliganstvo se koristi jedino kada nekome ne možeš nikako doprit do mozga.ja nisam huligan ako pjevam ubi drotove, ako palim pirotehniku, ako se potučem s nekim, . .
Lako vam je govorit "ubi drotove " kad vas je 15-20 u društvu ,ajde dođi tako sam ispred pandura,moli Boga da ti premlati pendrekom.
Zadnji uredio Alienware : 28-03-2008 u 16:54
@alienware
ne kažem da sam svetac . . .
da si čitao temu, otišao na koju utakmicu, posebice koje gostovanje, shvatio bi kako stvari stoje . . .
nema s njima razgovora, ako si sretnik, samo privođenje bez batina, a ako nisi, *ebiga, znaš kaj te ceka . . .
da, lako je nama dvadeset pjevati ubi drotove, a jos lakše je njima 5-orici zaletiti se s oklopima i ubiti boga u nama . . .
kako to i inače rade . . .
@mala
navijačka subkultura, koju nikad nećeš shvatiti . . .
a to ubi drotove, pa dolazi zato jer između nas i njih postoji određena mržnja, što s jedne, što s druge strane . . .
mi je izražujemo tako na glas, dok oni potiho pendrecima i ostalim sredstvima . . .![]()
ako ti brljo stvarno misliš ovo što si napisao, onda očito tvoj pojam o huliganima je totalno drugačiji od onoga što je za većinu ljudi...
I to što ti radiš, to isto rade i huligani...
Sorry, ali po tome što si napisao si huligan...
Teško je nekoga tko se tuče sa drugima, pali pirotehniku, nazvati navijačem a ne huliganom...
dobro je mala rekla... čemu sve to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kao što sam vam svima već rekao, po ne znam koliko puta . . .
to je dio navijačke subkultura, dio koji ljudi koji nisu u tome ne razumiju i nikad neće . . .
tvoje, a i poimanje velike većine ljudi kako izgleda i kako se ponaša navijač se uvelike razlikuje od mojeg i ljudi koji na tekme idu navijati . . .
čemu sve to?
rečeno već milijun puta, način dokazivanja snage, moći, hrabrosti, . . .
u našoj subkulturi . . .![]()
Jasno mi je da hebete majku drotovima, al to ubi drotove mi bas i nije jer na domacim utakmicama od 500 domacih policajaca sigurno je bar njih 100 u privatnom zivotu super sa nekim od navijaca , neki su prijatelji neki poznanici, mozda i rodaci, cak i braca al svejedno ekipa piva ubi drotove![]()
Malo apsurdno, al to nemože opravdat nikakva navijačka subkultura...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Šta svi tolko govorite protiv pirotehnike? za Novu godinu ništa ne zapalite od toga?![]()
![]()
A ti alienware sta govoriš nekom da nema mozga?
ja bi to prije reko za tebe na svakom forumu se praviš k'o da si Bog i najpametniji na ovome svijetu
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
acab avatar, sve mi je jasno![]()
dob ; 13god
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Moj stav protiv huligana: sve ok dok me ne diraju.. onda se ja pretvaram u njih i vratim im krvavom osvetom. verbalne uvrede BEZ RAZLOGA su podnošljive, no fizički napad BEZ RAZLOGA nije.
Svaka čast poštenim navijačima, no zlo (odnosno huligani) je uvijek zanimljivije masama.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Dobro daj pustite brlju...Neko voli juriti s autom(po meni isto nekultura i valdalizam),neko voli biti navijac (zavisi kakav je koji,koliko sam ja skuzio brljo je lijepo odgojen,niti pusi travu ,cigarete a niti se drogira.),neko voli biti novinar pa pricati lazi i srat o ljudima i urusavati im imidz.To sto se brljo nekad zna posorati njegova stvar al mala ti nemozes reci da se nikada nisi pocupala za kosu ,ico ti da nikada nisi napo nekog,WAN o tebi nepricam ti si u svom svijetu WOW-a...Samo hocu reci ima dobrih navijaca,ima dobrih vozaca,ima dobrih policajaca...Al ima i iznimka.Zato se i pjeva ubi drotove.Zato i ljudi poginu na cestama,zato i navijac pogine.Zasto ubi drotove?Ja neznam ko je ubio onog mladog Navijaca koji je bio dobar navijac ne hooligan i jedan od boljih DJ-a...Al eto to je samo moje misljenje...
Netko sa svojim porocima steti samo sebi, ostali stete drugima. Ja recimo nisam nikada nikoga u zivotu napao. Nikakve provokacije, deranje ili arogancija, tek u trenutku kad sam postao zrtva nasilja. To je razlika izmedu normalnih ljudi i onoga sto ti gledas kao normalnim.
Sto reci na ovakvu glupost? Osim sto je ocito da ispadas nekome iz guzice i samo mantras "novinari su krivi, novinari su krivi, novinari...", malo se informiraj prije nego pocnes bacati svoje mentalne proljeve po forumu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
navijaci su si sami stvorili "imidž"
Bookmarks