zar SP3 nema Vista theme i aero?
Evo da i ja iznesem svoja iskustva s SP3. Nedavno sam skinuo SP3 RC2 s Microsoftove stranice i odmah ga instalirao. Pošto sam ga instalirao na jedan stariji komp (Celeron 950 MHz, 256 MB RAM, integrirana graf.) mogu primjetiti da komp uistinu radi 10-15% brže. Ranije bi mi komp u stanju mirovanja sa samo uključenim desktopom "trošio" oko 185-190 MB RAM dok sad koristi oko 130-140 MB. Prilikom nekih zahtjevnijijh radnji na kompu (npr. rad u Photoshopu) komp radi puno slobodnije i nema onoliko zapinjanja kao ranije. Na moćnijim konfiguracijama ne znam kako se ponaša, ali na mome "kršu" SP3 je više nego dobrodošla novost!
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
Sluzbena verzija SP3 jos uvijek nije izasla i nije mi jasno zasto upotrebljavate Windowse koji imaju u nazivu SP3.
Takvi windowsi sadrže sve objavljenje zakrpe+programe koje je vlasnik uredenog windowsa sprzio zajedno sa samim windowsima i zakrpama.
Imam i ja jedan takav doma, al ga ne upotrebljavam.
Moj prijedlog vam je da si skinete sve zakrpe s neta i sprzite ih na cd i imate "SP3"...
Kad smo već kod izlaska službene verzije SP3, informacije koje ja posjedujem govore da bi datum službenog izlaska SP3 mogao biti 30. lipanj. Nije službeno ali se šuška po forumima da bi tako moglo biti i taj datum je najčešće spominjan.
ja koliko znam a i prije sam to govorio jeste da treba izaci sredinom avgusta
###1410989180026
mene zanima dal ljudi koji su zapeli za to, znaju čemu to uopće služi, ili ih samo pika u glavu to da kad odu u properties my computera, piše "Service Pack 3"
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ovih 10-15% vece performanse su sasvim dovoljan razlog ljudima da stave SP3!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Evo da javim dojmove:
Danas stavio nove Windowse, SP1, nadogradio ih na SP2 i ns SP3.
Kanta je Celeron 1.8, 384 MB RAM, Radeon 9250 128 MB 64 bit-a.
Sve u svemu, čudim se. Sad sam već instalirao većinu programa, a nema nikakav utjecaj na brzinu. Dignu se za 35 sekundi, i zauzeće memorije kada nijedan program ne radi je oko 110 MB. Kliknem na My Computer, pokrene se za manje od pola sekunde, sve u svemu jako brz. Problema s SP3 nemam zasad, tak da srdačno preporučujem svima SP3.
odakle si skinuo?
###1410989180026
Sa službene stranice Microsofta.
<<<LINK>>>
Na službenim stranicama microsofta može se download full verzija SP3 for win XP
download s microftove stranice SP3 for win XP-e je za original ili lincecirane windowse, za ostale torent
skinuo sam i ja ... i mogu sve najbolje reci!
###1410989180026
Ja sam jos prije skinuo beta verziju 3264 cisto onako da isprobam i nisam
primjetio nikakvo poboljsanje,ali nije bilo niti problema-.
Ima ima, promijena ako ništa drugo bar imaš kompletan autoupadte težak cca 120MB,a koji možeš skinut u komadu jedino linceciranim XP-eom!!!!!!!!!!!!!!
Jel izašla konačna verzija ili je još uvijek RC?
Ovdje nigdje ne pise da je beta...
Instaliram SP3 i piše mi please wait već jako dugo...
Jel to OK što mi se instalira već oko sat vremena?
Bookmarks