teško da ga možeš očekivati na tržištu prije mjeseca rujna (bar tako mislim; a možda i kasnije![]()
Stara tema, stara priča, ali možda da malo ponovimo gradivo, viki kad dolazi i po kojoj cijeni?
![]()
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Introduced 2003, 2Q
Size Dimensions 109 x 56 x 19 mm, 99 cc
Weight 110 g
Display Type Color graphic, TFD
Size 176 x 220 pixels
- 65K colors
- Unique keypad arrangement
Optional Ringtones
Vibration In phone
Languages
- MMS
- EMS
- Polyphonic ringtones
- Loud speaker
- USB port
- Ringer melody composer
- User profiles
- SyncML
Memory Numbers in phone Many
Dialed calls 10
Received calls 10
Missed calls 10
- 24 MB internal memory
- MMC card slot
- Voice dial
- Voice command
Features SMS Send/Receive
Clock Yes
Alarm Yes
Data GPRS
Infrared port Yes
Games Yes, Bluetooth multiplayer
Colors
- Symbian OS 6.1, Series 60 UI
- Java
- Build-in digital camera
- FM radio
- MP3 player/recorder
- Bluetooth
- SMTP/POP3 email client
- xHTML browser
- WAP 2.0
- T9
- PIM functions
Battery performance
Stand-by Talk time
Standard battery, Li-Po 1000 mAh Up to 300 h Up to 4 h
teško da ga možeš očekivati na tržištu prije mjeseca rujna (bar tako mislim; a možda i kasnije![]()
maraschino - PTICICA
Tako je tek na jesen.. nažalost
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ovo mi je strašna slika...
Kao ono: Daj daj, ja sam ga prvi vidio.
Ma što me briga, ja sam ga prvi dohvatio.
Ma nemoj ti meni znaš... nemoj da te...
Koga češ ti...
Daj ga onda ovamo!!!
Kad ga ja vidim....
I BTW, bio sam danas sa frendom koji je htio kupiti sl55 u VIP (3400 kn), kad ono dobili samo 3 komada, od toga 2 rezevirana i jedan prodan....
U techno-media je malo preskup, a sad neznam ima li ga u siemensu i po kojoj cijeni. Viditi ćemo sutra...
maraschino - PTICICA
hm - ako ce imti MMC slot - onda ce MMC morati ici i iznad 256 Mb jer ovaj bi se Siemensov proizvod mogao duže zadržati - kao i SL ali više će pažnje privući - jer maleni bi zaista mogosvashta raditi - nego zna tko što o symbianu - što to zna i što to može?
po specifikacijama koje su sad dostupne trebao bi imati mmc slot, a s kojom će se karticom isporučivati; a tko to zna, ali svakako bi trebala biti većeg kapaciteta od 32MB.
Da Symbian... Stvarno, može li tko napisati par riječi o tom operativnom sustavu
maraschino - PTICICA
a da ja pitam nesto off topic, onaj slot na sl55 zasto nije upotrebljiv, na slikama se vidi da postoji!
upravo ON topic - PNB!
ja samo to mogu reći jer taj telefon je bez MMC-a samo za lijepo vidjet.
IMHO:-)
@3aTmr - još nisam doma - šaljem mail kasnije.
Pozdrav!
@Gleep
nema frke, kad stigneš
PA to ja i kažem SL55 je jaaaako lijep za viditi (nebi imao ništa protiv jednog) ali nedostaju mu neke stvari za koje mislim da bi današnji mob. recimo ove malo više klase trebali imati. Npr. integriranu kamericu, bluetooth, proširivu memoriju (mmc, sd ili nešto sl.), mp3 player...
maraschino - PTICICA
@3aTmr - check your mail
na symbian-ovim stranicama čitam kako se ovaj 6.1 koristi u nokii 7650, 3650 - 6.0 je u nokii serije 9200(komjunikejtori) i naravno da su pisani u C++ i Javi - pa zakljucit je da to valja - no nisam baš našao detaljne informacije kako se ovi sistemi ponašaju u mobilnim telefonima - koje aplikacije se mogu tutnut unutra, mogućnosti proširenje i slično - ajd bilo bi zanimljivo da netko nešto kaže...
pa ko je imo sl55 u rukama neka kaze zasto se u slot nemoze gurnuti kartica???
Mislim da nema onako otvor za karticu kao sl45 (sa strane mobitela), ali nisam siguran...
maraschino - PTICICA
nema - barem po slici(jos u prerelease-u manuala je bilo) ispod baterije utor poput onog za SIM.
:-) napravit će "SL55i" i u fw-u ce samo otkljucati MMC slot:-)
A da ne pricam o chipu za reproduciranje MP3 formata zvuka, skrivenom uredjaju za teleport i tome slicno.
da, mislim da će i ubaciti i jednu integriranu kamericu...
maraschino - PTICICA
Ova ti je dobraPoslao: Gleep!
:-) napravit će "SL55i" i u fw-u ce samo otkljucati MMC slot:-)![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Originalna zar ne?
:-)))
a tek Teleport:-)
a jesam...
e, BTW - uslikao me je frend onak iz zaje*** sa S55 - iskreno rečeno nisam se nadao da slike tako dobro ispadaju(Hi-res)
Još uvijek nedovoljno da samo zbog toga uzimam mob koji je btw jako dobar -
najviše me iznenadilo DA IMA FUCKIN' TEXT READER integriran u softu!
(e, sad ako to negdje na netu ili u novinama - ili uz njegove karakteristike bilo gdje piše - onda se zakašam u zemlju i šutim jer nisam dobro gledao:-)))
PacketVideo’s pvCamcorder for SX1 (17.06.2003)
Siemens has licensed pvCamcorder from PacketVideo, which means this product will be embedded in the SX1. pvCamcorder is a Series 60 software and allow you to record video with sound and send the clips through MMS or e-mail. The SX1 version has been optimized for the SX1
Više o tome koga interesira na slijedećoj stranici:
www.packetvideo.com/press/view.asp?id=246
maraschino - PTICICA
Bookmarks