Evo zanima me kuda će te na praznike,sta ćete raditi,i naravno hoće li biti komada![]()
![]()
?
Evo zanima me kuda će te na praznike,sta ćete raditi,i naravno hoće li biti komada![]()
![]()
?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ja idem do frenda na krk tjedan dana i tjedan dana u italiju (aqualand,gardeland...) !Ostalo vrijeme hvatam komade po plažama...![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
u koji grad na krk jer ja isto idem na krk?
Malo u basku,a malo bas u krk ! I mozda svratim do Punta ...Izvorno postao silvano
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
ja cu u rovinj kod sebe tam ljetujem cijeli zivot..s curom naravno... a vjerojatno cu ovo ljeto i jedno dva tjedna turneju autom po jadranu malo do frendova okolo
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
hehe i ja sam u baski ali samo u baski zato sto nevolim mjenjat mjesta...tam imam ekipe dosta pa tak!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
na plac radit
![]()
prvo f metlice delat kojih mjesec dana, a kasnije... na MORE![]()
Izvorno postao kinfa
exkjuzmi(misliš na me?)
![]()
ne kužim kaj pisac hoće reći....Izvorno postao lili
![]()
Kaj su to f metlice?Izvorno postao kinfa
![]()
cyber si kad bio na vrbniku?Jedva čekam picigino sa frendovima u moru!![]()
![]()
![]()
Da li kod od vas ide za ljeto u novi vinodolski na teniski turnir,bit će velike face!![]()
Koji su đavo metlice?Izvorno postao kinfa
![]()
Prvo što mi je palo na pamet da su to oni bijeli policajci (pekari).....
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja ću s curom na more čim završi faks...prvo malo do Pule, pa zatim Šibenik, možda Makarska...i tak cijeeeeelo ljeto![]()
Bom Chicka WahWah
U viksu u Vukojebinu sa ekipom. Ako ju ne prodamo do onda...
a ja tu isprid kuće![]()
radim u novalji.....
ja ću čim završi faks na more u Malinsku....sa curom...tam imam kuću tak da sam tam svake godine još odmalena.
prvi tjedan na brač,drugi tjedan na zrče,treći tjedan u dubrovnik
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
baš ti je lošeIzvorno postao andrea
![]()
A kaj nije bilo nekaj da se Zrće zatvara ovo ljeto jer drotovi ne mogu kontrolirati svu tu silnu mladež dok se opija, drogira i shevi na bankomatima?Izvorno postao andrea
![]()
Bom Chicka WahWah
ne zatvara se, promijenili su radno vrijeme, sad radi samo do 04hIzvorno postao PhytoSculpt
Izvorno postao PhytoSculpt
nemam pojma o čemu pričaš![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
za 10 dana idem u istru na 15 dana, nakon toga sasvim juzno, na peljesac na mjesec dana.![]()
![]()
![]()
![]()
svake godine isto
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja idem u Vinodolski,bit ce Tommy Lee
May the Force be with you!
Bookmarks