jedan od smjesnijih SE-a......
-83 x 47 x 14.7 mm,
-FM Radio, TrackID,
-1.3 megapixel camera,
-8MB internal memory(no card slot),
- 65K TFT display 1.8" and 128 x 160 pixels,
-GSM/GPRS 900/1800/1900.
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t303-2313.php
jedan od smjesnijih SE-a......
----------Sony Ericsson----------
Da, cini se prilicno velik, a ima tako mali ekrancic...
A i ostale specifikacije mu nisu bas nesto... IMHO na razini budget modela od prije 2-3 godine.
Izgleda mi kao mob prilagoden za starije osobe jer ima dosta veliku tipkovnicu ali ekran mi se cini prilicno malen...
mobitel je jako mali ima slika na kojima se vidi da izgleda malecko
evo neki video......(i ovdje se vidi kolko je mal..)...
http://www.youtube.com/watch?v=b2xWx...and-hands.html
T303
Uhvatite trenutak
Kamera s 3.2 megapiksela omogućuje vam snimanje zabave onako kako se i događa. Pogledajte svoje slike na zaslonu, podijelite ih bežično putem Bluetootha™ ili slanjem MMS poruka.
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...03?cc=hr&lc=hr
koja glupa greška
3.2 malo sutra,mob je prejadan,ne znam zasto je u t seriji a specifikacije su mu nula gledajuci na danasnje mobove.
Što je u njemu?
Imenik
Pohranite u svoj telefon informacije o prijateljima, obitelji i kolegama.
lol![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
samo 8 MB... ne bi ga da mi ga pokloni... ovo neće koštati ni 50 kn novo.
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
ajme kako ste pametni.... besplatno ce ga djeliti na ulici... ovakve glupe komentare ne bi trebalo ni komentirat, pa zar ce pravit samo mobitele koji imaju sve zivo i nezivo, onda 90% ljudi ne bi imalo mobitel uopce jer si ga ne bi mogli priustiti... Ja sam siguran da ce biti ljudi koji ce biti prezadovoljni ovim mobitelom!
cvita
Mob je fora,onak mali lagan i i ma sve ono kaj ti treba,al vjerujem da če on naći svoj krug ljudi,garantirano...
Znate za ono: " Ljepota je u očima promatrača" . Otkud nam uopće pravo da pljujemo po nečijem trudu i radu. Ako mi se ne sviđa neću ga kupiti i obrnuto. Osobno se slažem da svaki proizvod nađe svoga kupca i slažem se da se ipak većina ljudi služi mobitelom "samo" za telefoniranje. Pozdrav svima![]()
mislim da ce ce ovaj model bez problema pronaci kupce,jer nudi dosta,a sigurno ce cijena biti prilicno niska.
lijepo je dizajniran,a jedinu manu vidim u maloj memoriji.
Mobitel je izgledom vrlo simpatičan. Klizni oblik mu daje dodatni štih koji doprinosi njegovom dizajnu.
Vjerujem da će imati vrlo dobru prođu jeftinim pre-peid paketima.Ima ljudi koji bježe od sofisticirane tehnologije, a firme rado uzimaju ovakve mobitele za svoje nisko rangirane djelatnike kojima je potreban službeni mobitel. Za man je klince (do 4. razreda osnovne) kojim je potreban mobitel ovo je relativno dobro rješenje. Roditelji su koliko toliko sigurni da djete nema negdje spremljen Severinin video uradak i slične stvari.![]()
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ovih 9h razgovora sa Li-Po 930mAh baterijom djelujele impresivno. Moze li netko iz prve ruke potvrditi koliko traje? jaaako kompaktan, BT, kazu vrlo kvalitetna izrada (gsmarena), da li je softver spor kao u ostalim "T" modelima?
meni se svida, a zbog velicine je taman napravljen za drugi mobitel.
zao mi je jedino sto ekran nije 176x220.
Spor softver , u ruci onak kao igracka , ali za drugi mobitel dušu dao ... Ekran nije toliko los , meni djeluje da je cak malo manje zrnat nego na nokii 3110c ...
Zadnji uredio Router : 02-09-2008 u 11:39
Evo, sad sam vidio u vlaku () da u teletu dođe 495 kuna.
Prihvatljivo, iako mi nije nešto mob.
Iako je zgodan![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
fora mali mob, ali samo kao pomocni, a ni ne kosta puno
iPhone 5s 16 GB
Govorili su da bi bilo dobro da je jeftino, ali baš i nije. Ja jednako platio W200 u teletu jednako, a dobar je mob, bolji od ovog. Nije mob nešto, negdje kao T280, ali klizni. I još što ga u t-mobileu prodaju po 800 kn, samo 300 kn jeftinije od W580 i K530.
800?OMg.....pa w580 je 998...a k530 1098...bar mislim..malo previse..pa nekosta to ni 400 kuna po specifikacijama...
w610 modded totally.....
ma to kosta u t-mobileu tolko....
u teltu je 495kn...
a past ce cijena za 2-3 mjeseca jos bar 100kn...
t-mobile je poceo izmisljat s cijenama... stavili su taj mob 798kn a u trgovinama je 750kn
Slažem se s tobom pero1985, ali bi ispravio mojsu, W580 je sad 1098 kn, tako da se vidi koliko popusta od t-mobile-a.
Bookmarks