Danas sam kupio ovaj mobitel. Trebao mi je jedan malen, lagan i jeftin mob koji ću moći svugdje ponjeti. Najviše mi se sviđaju njegove dimenzije, može stati u onaj mali džep u trapericama. Kvaliteta izrade je jako dobra, mob je stvarno čvrst i kompaktan bez obzira što je slider, nema ni malo klackanja (da je N95 napravljena kao ovaj mališa odmah bi je kupio
).
Softver je klasični SE, ništa posebno. Jedna stvar mi se jako sviđa. Muzika sa radija se može snimati i onda se snimka može postaviti kao melodija zvona ili za dojavu poruke. To na prijašnjim SE nisam mogao.
Ekran je mali ali budući da će mi ovaj mob sližiti samo za pozive i sms sasvim je dovoljan. Tek sam ga uzeo pa nisam stigao provjeriti kakva je vidljivost na suncu.
Kameru još nisam isprobao a mislim da je neću uopče ni koristiti. Radio sam slušao sa HPM 90 slušalicama i kvaliteta zvuka je kao na K850 sa tim sluškama. MP3-ce nisam probao staviti na mob jer ima samo 8MB memorije
Ako netko ima kakvih pitanja neka slobodno pita.

. Kvaliteta izrade je jako dobra, mob je stvarno čvrst i kompaktan bez obzira što je slider, nema ni malo klackanja (da je N95 napravljena kao ovaj mališa odmah bi je kupio
).
Odgovori uz citat

Bookmarks