IS je izuzetno bitan za makro, za djecu manje, ali i kod ribica dobro dođe. Znači 590 IS.
evo opet mene!
nakon dugog razmišljanja i početničkog oduševljenja Canon S5IS,odlučila sam da mi je to ipak malo preveliki fotoaparat za moju žensku torbicu!
evo,ovo je uži izbor!
dakle,šta mi možete reći?...koliko je bitan IS?....i sve ostalo!
uglavnom će se fotografirati makro,djeca i ribice!
još jednom-HVALA!
IS je izuzetno bitan za makro, za djecu manje, ali i kod ribica dobro dođe. Znači 590 IS.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Jasno je da se ne radi o istim klasama foto aparata.
Preporuka svakako modelu A590. Vise opcija, vise manuale (ako se to tako moze nazvati), nesto bolja optika i definitivno vise autonomije.
Pored toga, ako vam je bitan macro mod, IS kako je i zbozic rekao, ima veliku ulogu u takvim situacijama. Takodjer i u fotografiranju djece, koja su nemirni i vrlo dinamicni fotogafiki obbjekti.
Sto se ribica tice, radi prilicno svjetlosno refleksivne povrsine akvarija i vode, ne bih gajio neke velike nade oko kvalitetnih fotografija takvih objekata, pogotovo ako se radi o uvjetima smanjena svjetla, ali u dobro osvjetljenom prostoru, bez uporabe bljeskalice naravno, A590 mogao bi dati sasvim pristojne razultate.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks