Pogledaj OVDJE ,ima svega
Di mogu skinit skinove za motorolu v360
Pogledaj OVDJE ,ima svega
Ja se izvinjavam ako nešto remetim, ali stvarno mi treba jedna informacija!
Ne znam kako da ubacim nov mp3 player na motorolu v360, a onaj prethodni sam sluchajno izbrisao i sad sam ostao bez playera! Ako neko zna kako da reshim ovaj problem, neka mi pomogne! Btw, video sam da se spominju i nei fajlovi za koje nikad u zhivotu nisam chuo, pa ako neko mozhe da mi objasni kako da dodjem do njih i sve to!
Unapred se zahvaljujem...
Kako smo ono bili rekli da se otkljucavaju ove dvije tipke...? Meni je glasovno biranje na obe,a ne moze se mijenjat u izborniku...
![]()
seem 005b_0001
Offset | Key value | Key
00-08 | 01-09 | 1-9
09 | 0a | *
0a | 00 | 0
0b | 0b | #
0c | 12 | green key
0d | 11 | red key
0e | 0f | right soft key
0f | 0e | left soft key
10 | 2c | up
11 | 14 | menu
12 | 2d | down
13 | 17 | volume up
14 | 18 | volume down
16 | 2b | voice key
17 | 15 | smart key
1a | 2f | right
1b | 2e | left
1c | 3d | fire
1d | 11 | red key?
1e | 42 | launch menu code in seem 0313_0001. (i.e. browser/video recorder)
1f | 43 | launch menu code in seem 0314_0001. (i.e. message/camera)
1f | 3f | camera
20 | 3e | instant power off?
32 | 32 | BT headset
33 | 33 | Wired headset
===================
(Update on 3 June 2006)
The above is from V360 without PTT key. The following 2 offsets are for V360 with PTT key.
17 | 40 | PTT key
16 | 3F | Camera (not verified by me, provided by ernis at hofo.)
===================
on V3i:
15 | 15 | smart key (not verified by me, provided by bluemoto at hofo.)
===================
(Update on 28/07/2006)
Other functions (key values):
0C = right key
0D = left key
13 = power off only (long press, no power on)
16 = change volume cyclically (0-vibe-1...7-0...)
1b = call New Message menu on dial screen (send to dialed number)
Zna li netko nesto o seem-u koji se editira tako da se mob moze koristiti izvanmrezno bez sim kartice..?
da ali kada jednom to izgasis neceti primati karticu,tj.hoce ali nece loviti signal.tak da je to bezkorisno.
@quba - mogao si procitat pravila foruma pa nebi krivo postao , i nebi ti nitko nista rekao. al dobro ima i starijih clanova kaj su glupi pa neznaju koristit search nego more puta pitaju istu stvar, i onda se cude kad nemaju odgovor,daj se malo snalazite!
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Da li neko zna koji je seem za postavljanje pesama za zvono sa memorijske i da li mogu da iskljuchim voice key?!
NIGHTMODE
Switches to silent and back to the previous ring style at predefined hours.
Usage:
Enter the values (in hex) for the desired hours in seem 004A_0001:
- offset 92: beginning of night mode
- offset 93: end of night mode
Notes:
- defaults are 23.00 - beginning, 6 am - end
- if during night time we switch by hand the silent style with another, at the end of night mode it will remain that specific style
- when Nightmode is switched off, you may experience problems with the sound of video files on your phone. If this happens, enable Nightmode.
kak se ovo isključuje? jel se samo oo stavi na ofset 92 i 93!
prvo, pozdrav svima, prvi post na forumu...
inace..
nakon god dana sta imam v360v, sam se domogao windowsa i flashao napokon sa diabolicovim mp-om...
stavio icarbon skin sta je dosao sa mp-om..
napravio jos par sitnica...
onda sam isao mjenjat ikone, radio svoje gif animacije za svaku... i napokon sve napravio..
sa motoskinom sam uspio sve promjenit, ali par ikona nije doslo sa skinom, neg je ostalo u drm-u...
tako da sam tih par ikona i tamo promjenio...
onda sam ga flashao s tim drm-om..
e onda kad sam ga resetiro, vise nije bilo slike na vanjskom displeju...
probao sam sve zivo... vratit na original drm, prije nego sta sam promjenio ikone.. nista..
inace, sa tim mp-om je ta c.GIF ikona u /b/pic...
i case sensitive je, tako da nije ni to...
i dobrih je dimenzija
i ima samo 2 boje itd...
ja nemam vise pametnih rjesenja... pa ako netko ima...
hvala unaprijed
e, da, i jos jedno usputno pitanje..
je li moguce stavit funlight na v360?
negdje citam da je, negdje da nije...
pozdrav
da te pitam... da nisi možda napravio sliku u jpg formatu, i onda samo promjenio ekstenziju slike u gif? ako jesi, nije ni čudo zašto ti je ne prikazuje.
EDIT: što se tiče funlight-a na v360, ne nije moguće. Isto kao i na L7. dok je na L6 moguće. zašto? stvar je u flashu, a i jednim dijelom i u hardware-u.![]()
Zadnji uredio Inovator : 23-04-2008 u 13:22 Razlog: koristi EDIT!
Koje sve drivere trebam instalirati da bi mi skinman našao
Jel mi možete nabaviti te linkove na kojima su driveri za motorolu V360v?
![]()
![]()
trebaš P2K Drivers2.9 (meni je s njima radilo ali i s novijom verzijom nebi trebao imati problema...)
http://www.esnips.com/nsdoc/b2b67af3...7-9b38b53d7bda
|\/|0T0r0La
Daj malo povedi racuna o ponasanju na forumu,i koristi search. Sve sto ti treba imao si i jos imas OVDJE... NHF!
pozdrav .... mucim se instaliranjem drajvera ... skinio sam v2.9 drajvera i pritisnio na mobu * # i POWER ustekao mob ... pojavi mi se ono za instalirati drajvere ... izaberem folder sa 2.9 drajverima i instaliram ih
i pojavi mi se onda u device menageru da sam instalirao motorola flash interface:
pokrenem P2kTools 0.8.6.406 i nista se ne dogadja ... ne pojavljuje se wizard za drajvere.
sta da napravim sa PST? ... i kako da napravim s njim ...kada ga pokrenem i sta radim s njim?
mob je v360v i pokusavam instalirati drajvere tako da mogu otkljucati ga na vipu je a meni treba t-mob.... i da napomenem ...toatalni sam NOOB za modanje i sve vezano uz to![]()
Zadnji uredio doofy : 07-06-2008 u 19:08
Upali ga normalnim putem,ne u bootloaderu,da ti instalira sve drivere do kraja...Znači kad ga upališ,spojen je na kabel,komp će ga prepoznat i ponovo "browsaš" ka folderu sa driverima...I onda možeš dalje sa radom....
I probaj sa Mss-om 8...
Ako sam dobro shvatio šta te muči....
Da imas pravo sam je prebacio kad sam instalirao flash drajvere .. sa FlashBackup
e hvala ti puno .. sad sam napokon to skontao i napravio sad samo moram otkljucati ...nadam se da necu imati problema ...jso malo citam o tome - pa cu probati kasnije (mozda i sutra ... necu da ga sj*** zato jer sam nesto krivo napravio jer nemam pojma nista o tome)
Super...E,ajd si pogledaj i pregledaj detaljno ovu temu,pa ćeš možda izvuć još koju korisnu nijansu... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38555
Bookmarks