Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 44 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 276 do 300 od 1080
    Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360v
    Operater
    T-mobile - VIP
    Bodovi
    5.373
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.373, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram se nadovezat na post od uvazenog gosp Pile.
    Nakon dugog pokusavanja instaliranja motorole (v360v) na svom racunalu tek sam danas uspio. Slijedio sam postupak medjutim kad sam pokrenio p2k tools nije se otvarao wizard i telefon se i dalje nije htio spojit. U AT modu radi!
    E sad..... instalirao sam nakon toga PST 7.2.3 i tek onda mi se pokrenio wizard pa sam uspio instalirat ostale p2k drivere koji su potrebni.
    Nadalje, sad kad god hocu nesto radit sa telefonom moram prvo pokrenut PST da se telefon spoji, onda ga ugasim i pokrenem p2k tools i radi!
    Napominjem da sam to radio na 2 racunala i uspjelo je, dok je na trecem(laptop) sve radilo bez problema po tutorialu.
    Eto ukoliko netko nemoze spojit svoju v360 na komp mozda mu ovo pomogne!
    Pozdrav!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vk__MoRpHeUs__
    Nakon dugog pokusavanja instaliranja motorole (v360v) na svom racunalu tek sam danas uspio. Slijedio sam postupak medjutim kad sam pokrenio p2k tools nije se otvarao wizard i telefon se i dalje nije htio spojit. U AT modu radi!
    E sad..... instalirao sam nakon toga PST 7.2.3 i tek onda mi se pokrenio wizard pa sam uspio instalirat ostale p2k drivere koji su potrebni.
    Čudno. Bilo koji p2k program bi morao inicirati instalaciju ove druge grupe drivera. Ja sam samo koristio p2k tools u primjeru jer njega preporučujem za rad.

Nadalje, sad kad god hocu nesto radit sa telefonom moram prvo pokrenut PST da se telefon spoji, onda ga ugasim i pokrenem p2k tools i radi!
    Vrlo čudno. Nema smisla. Možda su na tim kompovima ranije bili instalirani neki raniji Motorola driveri pa sada nešto brljaju. U svakom slućaju, ovo nije normalno. Vjerojatno bi bilo dobro napravit detaljnju deinstalaciju pa probat ponovo.

Ponekad programi ne vide telefon iako je komp dao signal da je telefon spojen. Tada samo treba odspojiti kabel i nanovo ga spojiti. Probaj to. Pazi da koristiš uvijek isti USB port za telefon.

Mislim, glavno da radi ali ipak je ovo vrlo čudna situacija.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pila
    Vrlo čudno. Nema smisla. Možda su na tim kompovima ranije bili instalirani neki raniji Motorola driveri pa sada nešto brljaju. U svakom slućaju, ovo nije normalno. Vjerojatno bi bilo dobro napravit detaljnju deinstalaciju pa probat ponovo.
    nije čudno, već vrlo česta pojava, osobno sam ju iskusio masu puta...
    P2K ne uspjeva dobit prioritet nad USB protokolom i ne može pokrenuti drvier rutine, a PST eto može, jer je ipak profi program....
    problem se javlja na novijim motorola modemima

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    nije čudno, već vrlo česta pojava, osobno sam ju iskusio masu puta...
    P2K ne uspjeva dobit prioritet nad USB protokolom i ne može pokrenuti drvier rutine, a PST eto može, jer je ipak profi program....
    problem se javlja na novijim motorola modemima
    Ja ne kažem da se ljudima to ne dešava, nego da to nije normalno. Zašto ja to nisam vidio na v360v u ovih 3 mjeseca? Ni s L6, ni s ROKRom, ni s E1000, ni s ijednim koji sam imao u rukama a svaki spojim na notebook. To nisu noviji modemi?

Npr. često viđam i priče kako driveri ne rade na XP SP2. Niti to nisam doživio. Ja PST uopće nemam instaliran. Po toj logici, imao bih velikih problema. Novije verzije drivera su fakat vrlo dobre (ne odlične, ali za Motorolu, vrlo dobre).

Ja mogu tvrditi samo za sebe i iz svojega malog i ograničenog isksutva. Ja na 5 - 6 kompova nisam primjetio ovaj problem niti trebao PST da spojim telefon. U skoro dvije godine koliko koristim p2k.

Ja i dalje mislim da je problem u neurednim driverima i/ili nečišćenju ranijih verzija drivera.

Eh, i da ne zaboravim: svoje notebooke ne isključujem osim ako se zaseru ili imam neki drugi stvarni razlog. U prosjeku, moji notebooci se isključuju možda jednom mjesečno ili rjeđe. Normalno su u hibernaciji kad ne rade. Dakle, to je ogromna dodatna otežavajuća okolnost nad svima koji svaki dan isključe kompjutor.

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360v
    Operater
    T-mobile - VIP
    Bodovi
    5.373
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ponekad programi ne vide telefon iako je komp dao signal da je telefon spojen. Tada samo treba odspojiti kabel i nanovo ga spojiti. Probaj to. Pazi da koristiš uvijek isti USB port za telefon.
    Mislim, glavno da radi ali ipak je ovo vrlo čudna situacija.
    Kompjuteri su bili "friski", dakle novo instalirani winsp2 na sva tri racunala. Vjerujem da nije u tome problem nego u necem drugom. Znam jedino, da sam zivce pogubio jer sam nekih mjesec dana pokusavao na svom racunalu spojit v360v. Reko.... znam da nisam noob, ali dodje mi da se zapitam. :bunny:

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2005
    Bodovi
    4.823
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.823, Nivo: 16
    Bodovi: 4.823, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bluetooth

Da li je tko uspio promjeniti zvuk zvona dok je ukljućena Bluetooth slušalica.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kompjuteri su bili "friski", dakle novo instalirani winsp2 na sva tri racunala. Vjerujem da nije u tome problem nego u necem drugom. Znam jedino, da sam zivce pogubio jer sam nekih mjesec dana pokusavao na svom racunalu spojit v360v.
    E, fakat se predajem. Svašta je moguće, vjerojatno se na tim kompjutorima nekakav drugi driver kolje s Motorolinim. USB driveri to znaju radit. Da nije na oba desktopa insltiran npr. isti printer ili nešto drugo čega nema na trećem?

Ja na moju sreću u mojem ograničenom iskustvu nisam nikad imao komp na kojem niam mogao navedenom procedurom dobiti drivere da noralno rade. BIl aje tona problema, ne kažem da ih nije bilo. S ranijim inačicama, često sam ih morao reinstalirati, ali se je sve uvijek riješavalo navedenom procedurom.

A glede živaca, Motorolini driveri imaju takav učinak, vrlo često

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E, fakat se predajem. Svašta je moguće, vjerojatno se na tim kompjutorima nekakav drugi driver kolje s Motorolinim. USB driveri to znaju radit. Da nije na oba desktopa insltiran npr. isti printer ili nešto drugo čega nema na trećem?

Ja na moju sreću u mojem ograničenom iskustvu nisam nikad imao komp na kojem niam mogao navedenom procedurom dobiti drivere da noralno rade. BIl aje tona problema, ne kažem da ih nije bilo. S ranijim inačicama, često sam ih morao reinstalirati, ali se je sve uvijek riješavalo navedenom procedurom.

A glede živaca, Motorolini driveri imaju takav učinak, vrlo često
    moj PC je prošla masa motorola, sa nijednom nije bilo problema vezanih sa driverima, osim sa novijim serijama V3, V360, L6...
    s tim da MPT radi normalno, već P2K radi probleme, zbog razloga koje sam već naveo.
    triplets, R376 serije rade kao beba, ali ove nove zbog modema, znaju seruckat

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    SE k510i
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oće li mi tko reći kako otvaram onaj gain_table.bin file da u njemu minjam postavke....ne zanima me toliko micanje vodafonovih sranja, samo želim pojačati ton vanjskog zvučnika i ugasiti onaj iritirajući zvuk prazne baterije.

da malo pojasnim...otvorija sam u seem editoru u p2ktools load from file i onda izabra gain table.bin. e sad ako piše npr,

Podešavanje glasnoća offset 0D...što je uopće offset? di se nalazi taj 0D? pomagajte, više mi je puna kapa ovih znakova koji mi ništa ne znače...
    Zadnji uredio SoGood : 12-02-2006 u 19:01

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SoGood
    oće li mi tko reći kako otvaram onaj gain_table.bin file da u njemu minjam postavke....ne zanima me toliko micanje vodafonovih sranja, samo želim pojačati ton vanjskog zvučnika i ugasiti onaj iritirajući zvuk prazne baterije
    Ne otvoriš. Skineš na svoj kompjutor s p2k Toolsom (klikneš Refresh), pa prepraviš što trebaš, pa vratiš.

Offset je redni broj u hexu. Hex brojanje ima 16 znamenki od 0 do 15 a ne 10 od 0 do 9. 0-9, a,b,c,d,e,f. Pročitaj HoFo link u postu #25. Uči se na matematici i svim programerksim stvarima.
    Zadnji uredio Pila : 12-02-2006 u 19:11

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    SE k510i
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam da će me možda sada neki prezreti, pogotovo oni koji su proveli vrimena i vrimena modificirajući svoj mob. ja nažalost nemam baš toliko free vrimena, što zbog posla, što zbog familije, pa bi zamolija ako ima koja dobra duša da mi pošalje svoj modificiorani gain_table.bin da ga ubacim u svoj mob...pošto me prpa da nešto ne zahebem...

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360v
    Operater
    T-mobile - VIP
    Bodovi
    5.373
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam da će me možda sada neki prezreti, pogotovo oni koji su proveli vrimena i vrimena modificirajući svoj mob. ja nažalost nemam baš toliko free vrimena, što zbog posla, što zbog familije, pa bi zamolija ako ima koja dobra duša da mi pošalje svoj modificiorani gain_table.bin da ga ubacim u svoj mob...pošto me prpa da nešto ne zahebem...
    Mislim da te nece ljudi prezirati ali to nije gust!!! LOL Ja sam sjedio danima i nocima uz ovaj forum i uz svoj telefon....... uz konacan uspjeh!
    Mislim da onaj ko nije uredjivao seemove ne zasluzuje nosit Motorolu! HEHE sala ali skoro da je tako!
    BTW Ukoliko dobro procitas tutoriale nemozes pogrijesiti!
    E jos samo da je rijesit report na v360v?!?!?!?!?

offset 0D...što je uopće offset? di se nalazi taj 0D? pomagajte, više mi je puna kapa ovih znakova koji mi ništa ne znače...
    HEHE mogu mislit kako to izgleda ljudima koji prvi puta vide hex!!!!! Mislim da je takvima najbolje da uzmu seem player u kojem je fino objasnjeno sve sa kvacicama!
    Zadnji uredio Inovator : 18-03-2006 u 04:07

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    SE k510i
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uspija sam riješitit stvari i to bez vaših hexeva i inih p.m....pa u p2k tools lipo ima za namistiti jačinu zvuka bez ikakvih hexeva...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    6610i, V360, 6280
    Operater
    tele 2, vip, T-mobil
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako prebaciti poruke ( sms mms ) na karticu te kako postaviti melodiju u mp3 formatu za zvuk zvona

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    v360v
    Operater
    VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

flashanje v360v

Ovako, prvo želim svima čestitati a posebno pili na ovoj izvrsnoj temi o modanju motorole. Prije tjedan dana sam naišao na ovu temo i od tada sam je uspio cijelu pročitati i puno toga naučiti o modanju motorole. A sada moje pitanje (zar svi nemaju jedno?):
    Ovako, instalirao sam potrebne drivere te flashbackup 2.62 i p2k tools te sam preko flash backupa napravio backup svoje v360v(preko pilinih tutoriala). Neki dan sam na ovoj temi našao link za webstranicu na kojoj sam našao i skinuo file (oko 16 MB kopresirano te 66 MB nekompresirano) koji se zove R4513_G_08.B7.56R_A_PDS00C_LP0039_DRM0101_JPJAVA_G _08_
    V360_06_00_34R_SE6160AXXF10BE_1FF.shx
    te na stranici piše "Fullflash ohne Branding und ohne Simlock" tj. firmware od v360 bez branda (u našem slučaju vodafonea) i bez Simlocka. link na stranicu je
    http://avi-stuff.irde.to/details.php...=516&catid=198
    Kada taj shx file otvorim u flash backupu dobijem pod code groups : Firmware, Flex, DSP Firmware, Langpack, Unknown(CG7), Graphics (DRM), Digital sign.
    Ako neko zna da li je ovaj firmware pouzdan? I još me zanima je li tko provjerio jeli backup radi (za koji je pila još prije 2 tjedna rekao da još niko nije isprobao vratiti backup na mob)?

Banned
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dida43
    Ovako, prvo želim svima čestitati a posebno pili na ovoj izvrsnoj temi o modanju motorole. Prije tjedan dana sam naišao na ovu temo i od tada sam je uspio cijelu pročitati i puno toga naučiti o modanju motorole. A sada moje pitanje (zar svi nemaju jedno?):
    Ovako, instalirao sam potrebne drivere te flashbackup 2.62 i p2k tools te sam preko flash backupa napravio backup svoje v360v(preko pilinih tutoriala). Neki dan sam na ovoj temi našao link za webstranicu na kojoj sam našao i skinuo file (oko 16 MB kopresirano te 66 MB nekompresirano) koji se zove R4513_G_08.B7.56R_A_PDS00C_LP0039_DRM0101_JPJAVA_G _08_
    V360_06_00_34R_SE6160AXXF10BE_1FF.shx
    te na stranici piše "Fullflash ohne Branding und ohne Simlock" tj. firmware od v360 bez branda (u našem slučaju vodafonea) i bez Simlocka. link na stranicu je
    http://avi-stuff.irde.to/details.php...=516&catid=198
    Kada taj shx file otvorim u flash backupu dobijem pod code groups : Firmware, Flex, DSP Firmware, Langpack, Unknown(CG7), Graphics (DRM), Digital sign.
    Ako neko zna da li je ovaj firmware pouzdan? I još me zanima je li tko provjerio jeli backup radi (za koji je pila još prije 2 tjedna rekao da još niko nije isprobao vratiti backup na mob)?
    v360 možeš flešati sa RSD lite-om .jedino
    na forumu gsmserver imaš frmware sa hr jezikom lp002F

Nije mi nikako jasno zašto eksperimentirate i radite svinjarije koje ne razumijete. U postu Sve o modanju v360v piše što radi i što je sigurno. Isto tako piše i način kako to napraviti da bude sigurno.

Shvatite da su svi p2k programi napisani i testirani na v525 (Triplets zapravo) jer smo većinom odatle krenuli. A ovi noviji telefoni nisu isti. V360 npr. ima sasvim drukčiju strukturu zapisa menija, ima featurese koji nisu ranije postojali, a nešto što smo ranije mogli, sada ne možemo. Nadalje, zašto mislite da program koji koristite radi ispravno? Ja još takav p2k program nisam vidio!

Nemojte nasumce stiskati opcije u programima jer ćete sigurno zasrati telefon. I onda ćete tražiti pomoć i gubiti tuđe vrijeme jer ste radili nešto što niste znali, što niste trebali i što vam nitko tko zna nije rekao da radite. Osobno nikad ništa ne uključujem iz menija p2k programa jer mi je to mnogo puta donijelo probleme. Prvo proučite sve tutoriale, isprobavajte ovo što je dokumentirano za vaš model, pa opet proučite sve tutoriale, pa pročitajte mnogo postova o modovima, pa opet tutoriale pa tek kad sve to shvatite i naučite, možete polako krenuti u vlastite eksperimente.

Ja sam otkrio sam (čini mi se) 6 ili 7 novih modova tijekom vremena, otkrio sam kako isključiti blokirane funkcijske tipke (čim se pojavio v525), vidite i da imam uklonjene Vodafone kratice i imam 8 MB slobodnih u v360v. Dakle, mnogo sam eksperimentirao, a da nikada nisam niti izbliza ubananio telefon kao mnogi ovdje i mnogi koji mi se javljaju preko privatnih poruka (i ovdje i na HoFo gdje privlačim još više pažnje radi vrlo visokog "čina" koji su mi dodijelili ispod nicka).

I SVI u banani imaju isti nazivnik: radili su nešto što nisu trebali i početnici su. A stiskali su opcije koje su vidjeli na ekranu. S malo iskustva, telefon je nemoguće zasrati. Bez imalo iskustva, ako se radi što ne treba, sigurno ćete ga zasrati.

Evo, ovo gore sa MMS-om: ja sam iz telefona obrisao SVE imalo vezano na MMS, a MMS mi savršeno radi.

Jedno je nekome pomoći a drugo je gubiti vrijeme jer je netko radio gluposti koje nije trebao. Strpite se malo i učite. Probajte sami što je sigurno i razmišljajte.
    mladiću,
    da ti malo pojasnim stvari
    da bi poriktao v360 ne trebaš uopće editirati semove, sve ti je lijepo u p2k toolsu uređeno
    nemoj se mućit sa semovim
    v360 najsigurnije je flešati sa RSD litem
    Zadnji uredio Inovator : 18-03-2006 u 04:07

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    v360v
    Operater
    VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vskende2
    jeli to šta sigurno? ne bi tija uništit mobitel? jeli prije flashanja moran napravit kakvu hardwersku promjenu? moš mi to malo pojasnit?

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jeli to šta sigurno? ne bi tija uništit mobitel? jeli prije flashanja moran napravit kakvu hardwersku promjenu? moš mi to malo pojasnit?

jest, sigurno je.
    nikakve HW promjene nisu potrebne.
    daj malo koristi search, pa o flashanju imamo čitave biblije ovdje, skratit ćeš si živciranje i vrijeme

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    v360v
    Operater
    VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    jest, sigurno je.
    nikakve HW promjene nisu potrebne.
    daj malo koristi search, pa o flashanju imamo čitave biblije ovdje, skratit ćeš si živciranje i vrijeme
    ma gledan, tražin ali ima toga previše. ovako i onako moran nać sad flash sa l002. nego (znan da nema veze sa ovom temom) jesi pogleda pm šta san ti posla, pa ako šta triba samo javi

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li znate kako se instaliraju igrice na motorolu V360v?

Vidim da se poprilično kužiš u Motorolu V360v pa bim te molio da ako imaš vremena opišeš mi način kako da instaliram JAVA igrice na njega!Pozdrav!
    Zadnji uredio Inovator : 18-03-2006 u 04:08

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    v360v
    Operater
    VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na gsm forumu sam našao file i skinuo ga ali je arhiva tj. zip file oštećen. ne mogu ga extractirat. našao sam i na ovom forumu link za taj file šta vodi na gsm forum ali neće da otvori jer je gsm forum prominio url sa www.gsmforum.com na forum.gsmforum.com ili tako nešto nije bitno. di još mogu nać taj file

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HEHE mogu mislit kako to izgleda ljudima koji prvi puta vide hex!!!!! Mislim da je takvima najbolje da uzmu seem player u kojem je fino objasnjeno sve sa kvacicama!
    Je, jasno, ali nikoga još nije ubilo ako je nešto naučio

A ove postavke sa seemovima i ja radim s p2k Tools. Fora je u tome što sam si sam napravio cijelu prvu grupu, sa svim seem modovima koje mogu zatrebati, i sada samo kliknem na Other Features i pojavi se više od cijelog ekrana mojih modova I samo lupam kvačice

Problem nastane kad se idu mijenjati neke druge stvari, a neke datoteke su drukčije, pa sve ubanane

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako napisah, ne vidim razlog za flashanje, jer time gubiš garanciju i mijenjaš funkciju one dvije tipke iznad crvene i zelene slušalice (nisam vidio da je to netko popravio, nadam se da griješim). Meni je dosta gubitak garancije pa da odustanem od flashanja. Osobno nisam probao, niti ikad imam namjeru flashati v360v s ne-Vodafone flashom.

Backup mi djeluje da je OK (po sadržaju) ali izgleda da će trebati mijenjati Bootloader da bi ga se moglo vratiti. Kako do sada nisam ništa radio s botloaderima, o tome mogu samo lupati, pa radije ne bih nadam se da će netko drugi znati napisati nešto po tom pitanju. Postupak mijenjanja Bootloadera je opisan za druge modele.

Meni se za flashanje najviše dopada FlashBackup, mada sam ga rabio samo za Tripletse do sada. U njemu mogu lijepo odabrati što ne želim flashati a što želim. Pa fino izbacim jezik i flex, a ostalo bacim na telefon. I ostane mi i jezik i sva moja konfiguracijia.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nhodzic
    ...kako da instaliram JAVA igrice na njega!
    1. Većinu Java programa možeš preko Bluetootha kopirati na telefon pa instalirati iz telefona. Meni taj način nije radio nakon što sam bio obrisao sve igre iz telefona. Moto Mid Man je spasio stvar.

2. Iskopiraš ih kablom (USB postavke na Memorijska kartica) na karticu u Kjava mapu, pa restartaš tel, pa u Javi odabereš [Instalirati novo]

3. Programom Moto Mid Man preko kabla instaliraš što trebaš. Njime možeš instalirati i neke programe koji drukčije ne idu - ja sam zahvaljujući njemu isprobao oba MP3 playera. Program nađeš na linkovima u poruci Sve o modanju v360v

U svakom slućaju, dosta ti je *.jar datoteka.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Motorola K1 i L2
    Operater
    VIP i Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mladiću,
    da ti malo pojasnim stvari
    da bi poriktao v360 ne trebaš uopće editirati semove, sve ti je lijepo u p2k toolsu uređeno
    nemoj se mućit sa semovim
    zanimljiva teorija striček, ali netočna. p2k editira seemove, dakle, to je neizbježno. Ovo ostalo ugrađeno u p2k Tools ne funkcionra (osim glasnoće, čini mi se da je ona OK). Ti slobodno napiši svoje savjete, ne brini za tuđe osim ako su pogrešni pa ih treba ispraviti ili nadopuniti.

Ali, kada već sve znaš: jesi li vratio backup na v360 i kako?

Vidim, znaš sve i o flashanju, ajde mi reci jesi li stavito FW od L7? Oba su telefona ista (osim preklopa), FW oznaka je ista, ali se kraj imena razlikuje a ne znam značenje oznaka na kraju: R4513_G_08.B7.DBR_RB.

Dakle, ovo je verzija DB što je daleko od v56 koju sam dobio u telefonu. Ali, ovo RB na kraju je oznaka nekog specijalnog paketa. Ali, uz dizanje izvornog seema 32 (iako ti kažeđ da seemove ne treba dirat), djeluje mi da bi moralo raditi.

Evo, pa pokaži svoje znanje i pomogni onima koje ovo zanima
    Zadnji uredio Pila : 16-02-2006 u 17:30

+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 44 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove