kako da otkodiran motorolu v235 koja je kodirana na simpu a treba da moze tele2
Ej ekipa evo da vam se javim.
Protekla 3 tjedna sam vam dosadivao sa otkljucavanjem moje motorle V3, uvijek sam imao problema da se motorola nije htjela spojit sa kompom nakon sto sam stisnuo OK nakon procesa Remove SP, malo sam razmislio i pitao se dal je mozda do drivera, jer kad sam mob spojio prvi put na komp skrumpirao sam neke drivere koje sam nasao na netu (ne P2K).
zatim sam se uputio na ovaj forum u onaj superthread i naisao na instalaciju i deinstalaciju P2K drivera i taj postupak primjenio na cimerovom kompu i naravno uspio sam unlockat motorolu.
Eto ovim putem bih se zahvalio svima koji su potrosili svoje vrijeme da mi malo pomognu.
Lijep pozdrav![]()
kako da otkodiran motorolu v235 koja je kodirana na simpu a treba da moze tele2
gdje bi se nabavili driveri za l2 za dekodirati mob
P2K DRIVERI
ali driveri ti neće pomoći bez P2k easy toola jer je to unlock program.
Poštovanje.
Taj P2K easy tools je prava stvar... Otključao sam bez problema V3, V3i...
Prvo da sve pozdravim evo me nakon skoro 1 god ako je netko dobra duša
i kaže mi da li se ovo može otključati sa pk2 tools
boot loader 08.23
sw version. R374-G-0E.42.0.ER-A radi se o V3 motoroli
sory ako je offtopic ali mi je hića Hvala!!!
Zadnji uredio The Judge : 22-01-2008 u 20:58
našao sam pk2 tools i kliknuo na unlock sp ali mi
ova poruka stoji već 8 min
boot loader 08.23
sw version. R374-G-0E.42.0.ER-A
ok to program
usb
transfer mode
trebam li stisnuti kakvu tipku na motoroli
ovako, kako otključati motorolu l6 sa onim pk toolom? otključavao sam sony ercssone ali sam n00b što se tiče motorola, pa bi molio za što detaljnije upute ako je moguće.
Ili pokušaj sa motorola tool 8r OVDJE jer možda nećeš morat radit TP (testpoint)...opcija repair PDS i unlock...
sorry unaprjed.Ali isa san dekodirat motorolu v3 sa p2k et v3.9 isa san procitat
bootloader i javlja mi Connecting to phone ...ERROR: Could not connect
....btw procita san postove prije
izčupaj Usb kabal i restartaj si program,ili jos bolje komp...nije ti se nista strasno dogodilo. .
EDIT: I kad ga palis stisni * i # i mora ti se upalit u boot modu
Zadnji uredio The Judge : 19-02-2008 u 17:03
i dalje nece da se konektira jel mozda tribaju koji driveri.vidin da ih ima u p2k
inace :
boot loader 08.26
sw version. R374-G-0E.42.0.ER
Zadnji uredio lock_21 : 27-02-2008 u 16:30
Pozdrav svima,
pošto se sve o unlocku za Motorole pita na ovom threadu, zanima me jel moguće otključati KRZR K1 na sve mreže (tj. pročitah na forumu da jest, no ne u kućnoj radinosti). Pretražih ovu temu (sa "KRZR" i "K1" upitima) i ne nađe ništa.
Ako je potrebno još koji podatak, samo kažite.
Eto, bilo kako bilo, hvala puno unaprijed
EDIT:
Isprike, na kršenju pravila i hvala na pomoći.
Zadnji uredio Vuco : 29-02-2008 u 00:49
nisi dovoljno dobro tražio:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52897
usput, zabranjeno je oglašavanje na forumu, stoga se nemoj ponovno zaletit
Evo pogledaj si OVAJ tutorial o deinstalaciji i ponovnoj instalaciji drivera....
Da li postoji univerzalni unlock code za Motoroline telefone?! Treba mi unlock code za motorolu v980 a ja ne mogu da se setim kako ide!!! Znam, znam, znam budala sam, ali zaboravio sam!!!
Bookmarks