pa nije valjda da niko ne zna kako podesiti video wallpaper na u600???
evo novo pitanje,kako podesiti onaj prokleti video wallpaper,nijedna rez ne pomaze nikakav converter,nista,dugo ovo pokusavam
pa nije valjda da niko ne zna kako podesiti video wallpaper na u600???
Oprostite na uletu,al nisam nikad imao posla s U600 pa da postavim par pitanja?
1. Jel ga tesko rastavit (treba mijenjat glavni LCD)
2. Gdje i po kojoj cijeni naci navedeni LCD
Imam dosta iskustva s otvaranjima mobova i zamjena kucista,LCD-ova i sl a U600 nisam nikad otvarao pa...
Hvala!![]()
jest ga tesko otvoriti,kada skines poklopac od baterije imas 4 sarafa... ostalo je poezija
@Smuchac možda ovo bude od pomoći http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54180
pitanje općenito ali više se tiče mobitela U600..zanima me dali se može nekako ''razbiti'' onaj kod što s njime možeš zaključavat datoteke?!.. jer zaboravio sam kod a nema šanse da se ikako sjetim
Samo reset mobitelazanima me dali se može nekako ''razbiti'' onaj kod što s njime možeš zaključavat datoteke?!
* 2767*3855 #
Ima`l netko sa kvalitetnijim stand-alone mp3 playerom ovdje da usproedi kvalitetu zvuka njega i uvog mobitela?meni se cini da je zvuk jako kvalitetan , cak sam na mobilemediareview.com ili gsmarena.com citao da je bolji zvuk cak nego na SE walkan seriji !!! sto mi malo nevjerovatno zvuci.razmisljam o nekim slusalicama kvalitetnim , pa gledam dal se isplati ih kupovat za ovaj mob ili uzimat cijeli player .. ne-kinez mp3ac sa 2 gb i dobrim sluskama ce me doc 500+ ...
ja imam kineza sa low-cost slusalicama i osjecam razliku.
drugo pitanje je , zivcira li i vas sto nemozete postavit poazdinu na mob da bude ona kprek cijelog ekrana , nego ju on smanji na sedin usamo stavi?za cijeli ekran idu samo netom uslikane slike , tocnije slike iz "moje fotografije" . sve ostale mi nece prek cijelog ekrana. bedasto je da sliku iste rezolucije prvo hoce staviti preko cijelog ekrana ,a kad ju premjestim u drugi folder ("skinute slike" onda nece.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
za u600, e900, d900, d900i još neke modele, rezolucija slike koju hočeš stavit kao pozadinu, mora biti 240×320..takve slike možeš skidat recimo sa zedge.net ili je smanjit u tu rezoluciju pomoću nekog programa(npr. resize photo pro)..
osim toga samo zumiras sliku pomocu tipke za pojacavanje i onda pritisnes lijevi soft key i izaberes set as wallpaper >> postavi kao tapet. i vidi vraga preko cijelog je ekrana. radi za sve slike koje su dovoljno velike da se zumiraju.
kaj se nalazi ispod onog poklopca di pise samsungmobile.com na straznjoj strani mobitela?
matična ploča mobitelakaj se nalazi ispod onog poklopca di pise samsungmobile.com na straznjoj strani mobitela?
To je softverska stvar, kad se slušalice spoje u sistemu se ortvara port kao zeleno svijetlo da radio proradi, kužiš...!!
Imam pitanje jucer mi je memoryska kartica san disk od 1 gb radila normalno a sad navecer mi cjelo vrijeme govori da je neprepoznatljiva i da formatiram i kad formatiram onda mi kaze kao neuspijesno , jel neko mozda zna rjesenje ? I zanima me kolko od prilike kosta ona prednja plastika prozirna ispred displeya jer mi je samo ona napukla a display je potpuno citav i ispravan ?
Izvadi karticu, ugasi mob i upali ga pa ubaci karticu i trebalo bi proradit ! Šta se tiče plastike to ti je stvar servica, zvrcni Europa Trade pa ih pitaj dali imaju da bi htio naručit i etc.
Eh nakon paljenja i gasenja sam uspio formatirat karticu i normalno uc u nju al kad sam nesto poceo prebacivat na nju eto pojavi se problem pred kraj prebacivanja stane i nece dalje i onda opet koda ne prepoznaje karticu , ftw ?
Samo da se nadovežem na onaj svoj post od gore tj na onaj post od Alienware-a gdje kaže da se zalemi ženski 3,5 mm audio jack il kak se to već zove, na original kabl... Danas sam bio u jednom RTV servisu gdje rade takve stvari i lik mi kaže da je to vrlo teško napravit, jer tu ima puno tih niti, žičica itd. da to nisu samo dvije bakrene žice. Bez nekakve šeme je nemoguće. Dakle, jel ima neko neku šemu za to spajanje, neki link, nešto... Bio bih mu vječno zahvalan![]()
Ljudi zašto lemit ako ima usb sa jackom.... Googlajte malo, oni ko imaj MC karticu ili AMEX mogu shopati bilo di ....!!
Bookmarks