evo da ne otvaram novu temu,zasto kad snimam kamerom slika je poslije skroz mutna i nejasna,kad sam uzeo mob za zaslonu mi je bio dubrovnik-ima li drugih screensaver osim toga-THANKS
imam pitanje...zašto mi ne prepoznaje mem karticu u u600?mislim vidijuon ali ju pc studio ne vidi....ionda prvo moram prebacivat u mob pana karticu
molim odgovor sto prije....
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
onaj dubrovnik je tema, kako putujes i mjenjas drzave mjenjaju se i slike
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Pomoć molim!
Već sam nekoliko puta instalirao CD za U-600, i sve je teklo u redu.
Međutim, ovaj puta sa samo pojavi 2-3 puta pješčani sat, zatamni se ekran, samo se vidi strelica miša, i stvar stoji na mjestu.
Da bih dalje koristio komp., moram ga restartati, ali program nikako ne mogu instalirati.
Znate li riješenje?
ovako , cisto iz znatizelje:
dal se up paketu s mobitelom dobije ikakav tv out kabel , bar onaj sa crveno-crvenim zavrsetkom .
drugo , adapter az oicne standardne slusalice dobije se ?ako ne, dal se moze kupit i cijena/di ima?
U vip-ovom paketu u600 nema tv kabela,a za slušalice sigurno misliš 3,5mm jack ,kupiš u chipoteke jedan 3,5 mm ulaz i samo ga zalemiš na kabel koji dolazi sa slušalicama
http://cgi.benl.ebay.be/SAMSUNG-auri...QQcmdZViewItem
nije ni blizu 600 kn....
mislim da ide bez problema ova od dve gige...
makar neznam kaj ce ti toliko...
512 MB = ~80 KN
1 GB = ~120 KN
2 GB = mislim oko 150 KN
staviš svoju sliku,za kameru pokušaj iskjlučiti noćnin način i neka osvjetljnje bude auto
Ajmo malo opet na pozadinu
Jasno mi je da mozes stavit svoju sliku
ali kako stavit pozadinu tipa one koje je kad ukljucis mod bez mreze???
Jel kad stavis svoju nit imas analogni sat nit ti ptice lete nit se mjenja dan noc???
Dal netko zna kako se ukljuci vibracija kad stigne poruka? Naravno i da se cuje ton. Ja nikako da skuzim
LUD PA ŽIVIM!!!!!
another one .. jel itko ovdje isprobao taj tv out , di se uocpe moze nabavit kabel za te , kakav treba bit ?
e i drugo pitanje , kakve rezolucije je najbolje da budu slike prebacene s kompa na mobitel?imam ono neke iznad 1024*768 , pa gledam na kolko da ih resizeam .. 800*600 ce bit ok?
na proslom mobitelu kad bih stavio 640 i vise , nekak bi se deformirale pomalo slike..
Zadnji uredio stamp1 : 13-01-2008 u 13:34
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
mene zanima jel moguce ukljuciti flash pa da ti svjetli sve dok ga ne iskljucis, odnosno da posluzi u mraku ko baterija?
kolko dugo? nista mi se ne dogadja
edit: skuzil sam
fala
Zadnji uredio spicko : 14-01-2008 u 23:06
Bookmarks