...jel u pitanju novi mob (zapakiran) ili polovnjak...
Kupio sam platinum čokoladu kao poklon i ne mogu se načuditi kako kratko traje baterija. Napunim ga navečer i već drugo popodne ga moram opet punit a da sam ga možda tri puta "slajdao" i malo čačkao po meniju.
Ima li ko kakva iskustva s ovim mobitelom? Je li to baterija u ovom specifičnom modelu extra loša, treba li ga par dana punit-praznit ili što?
Zadnji uredio Alienware : 16-02-2008 u 23:32 Razlog: naslov promjenjen
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
...jel u pitanju novi mob (zapakiran) ili polovnjak...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
moze biti nesto od ovoga
1) ne valja baterija
2) ne valja punjac
ako je nova baterija onda ne valja punjac, tako je kod mene bilo na D900
Sve je novo. Mob se puni par sati i nakon 6-7 sati rada (tj. standby-a) već je na pola baterija, iako sam uključio onaj "power saving mode"
Morat ću ga nosit nazad na reklamaciju (500km daleko, al srećom mi je usput).
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Nosi natrag, meni je mob drzao 2 dana uz puno razgovora, sad je kod cure i njoj drzi 3 dana a slusa mp3 svaki dan i slika dosta...
Kad si kupio mob, da li si formirao bateriji?
Bom Chicka WahWah
Tip u trgovini rekao je da ne treba ništa jer je litij-ionska. Punio ju je 5 minuta da probamo hrvatsku karticu ako je sve u redu. Kad sam došao doma stavio sam ga punit preko noći. I drugi dan popodne već je bila prazna a ja sam bio na putu za Hrvatsku (kupljen u Mađarskoj).
Gle, mogao bi nekak progurat pod garanciju, jer oni testiraju bateriju, a takva baterija se uglavnom pokaže neispravnom tak da se možda i može izvući...
Bom Chicka WahWah
Isti problem kod mene...mob kupljen u Tele2. Baterija izdrzi maks 1 dan i to bez nekog intenzivnog koristenja, cca pola sata razgovora i ostalo standby.
Kakve su inace baterije na KE800? Dal bi ovo trebali uvaziti pod reklamaciju i dat mi novu bateriju? Mob je star 3 dana
Možda ovo pomogne
TYPE: ##77647268550 then press SEND
It will ask you for a service code - Type: 000000 (6 zero's)
then click on NETWORK SELECT
then click on MODE PREFERENCE
then click on 1X ONLY
A sto je to? I btw meni ne radi
Koliko vidim, to radi samo na LG Chocolate VX8550 kojeg prodaje Verizon i nije kompatibilan s europskim mrežama
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1315103
Upravo sam i ja gledao na Howardforumu u vezi firmwarea....
Samo za Amere...
Eto ga...meni se vratio sa servisa...doduse malo izgreban,al to nisu zeljeli uvaziti kao reklamaciju. Pise da su promjenili nekakav FLAT kabel i napravili master reset. Sada baterija traje cca. 2-3 dana!
Bookmarks