Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    siemens
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sony h2 - problem s baterijom

Nakon par dana intenzivnog dumanja i vijećanja sa samim sobom, naravno uz pomoć interneta, posebno ovog foruma i uz jos par stranica (e-fotografija, tomislavdekovic, digicams i jos neke stranjske digitalreview, stevicarivju i tako nesto) odlucio se kupiti sony dsc h2. OK mi aparat, dobar zoom, mogu nesto manualno trkeljat, i tako to.....ali zasto da je sve ok...mora biti neka pizdarija.....kupim u hami u frankopanskoj torbicu samsonite za 80 kuna i dvije AA rezervne baterije (hamine 2600 mAh HR6 neka oznaka na njima)......i iz nekog razloga ih aparat ne podnosi ......

sad pitanja glase:

da li je sony na naki nacin zastitio svoj aparat da ne mozes stavljati nego njihove baterije......ako jest, da ga mogu vratit odmah bi ga vratio da im j....onog kog se vec u takvim slucajevima j... .......a ako nije, i ako je problem u tim haminim baterijama, moze li mi netko iz iskustva napisati koje baterije i koji punjac da kupim, ili jos bolje koje baterije da kupim da se mogu puniti i na onaj sony punjac koji se dobije s aparatom.........i da li je uopće preporučljivo puniti druge baterije tim punjačem....

hvala, na svim postovima koje ste ispisali i na ogromnoj pomoci glede odabira aparata (jedan od vas sto puno pise na ovom forumu, zaboravih ime, uvijek pise o canonu kao najboljem, ali u mene ipak presudilo 500-600 kuna manje, jebi ga),
    i hvala unaprijed na odgovoru na postavljeno pitanje...

Pozdrav

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

baterije

Imam također novi H2. Ako je nešto dobro na njemu, onda su to baterije koje dobiješ uz aparat. Meni traju toliko da ih uvijek uspijem napuniti prije novog korištenja. Ne mogu vjerovati da ti je jedini problem to što ti se rezervne baterije ne razumiju sa aparatom i punjačem...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    siemens
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

= Citat = Izvorno postao Nino_SA
    Imam također novi H2. Ako je nešto dobro na njemu, onda su to baterije koje dobiješ uz aparat. Meni traju toliko da ih uvijek uspijem napuniti prije novog korištenja. Ne mogu vjerovati da ti je jedini problem to što ti se rezervne baterije ne razumiju sa aparatom i punjačem...
    i......dode 16-ti rodendan i prestane se covjek cudit da ljudi razlicito reagiraju u slicnim situacijama........
    i ako ces bas detaljnije objasnjenje.......veci je probljem (problem nacelne prirode) to ako su zastitili da mozes mozes koristiti samo njihovu bateriju, nego dati za njihovu bateriju 20 kuna vise.......sasvim je dovoljno sto su zastitili karticu, ako su zastitili i bateriju, a nadam se da nisu, nista vise od Sonyja nece da kupim......razmes druze.....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

???

kupio sam najobičnije baterije na kiosku i stvar je funkcionirala... ili valjda sony ne zna štititi od takvih... također imam 2 kartice, jedna je sony, jedna baš i nije, a radi kao da jeste... hmmmm... ili ipak treba čekati 18. rođendan

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sizif
    i......dode 16-ti rodendan i prestane se covjek cudit da ljudi razlicito reagiraju u slicnim situacijama........
    i ako ces bas detaljnije objasnjenje.......veci je probljem (problem nacelne prirode) to ako su zastitili da mozes mozes koristiti samo njihovu bateriju, nego dati za njihovu bateriju 20 kuna vise.......sasvim je dovoljno sto su zastitili karticu, ako su zastitili i bateriju, a nadam se da nisu, nista vise od Sonyja nece da kupim......razmes druze.....
    Ma kakve su ovo besmislice?

Ne znam konkretno zasto ti H2 nije zelio raditi sa baterijama koje si u njega stavio, to mi je pomalo neobjasnjivo s obzirom na njihov kapacitet i sa obzirom na to da su Hama stvari prilicno razumna alternativa originalnim dijelovima.

Medjutim, pouzdano znam sljedece. Imam doma set Sanyo punjivih baterija od 2500 mAh, zatim set Hanhel 2300 mAh baterija, te set punjvih Duracell baterija od 2500 mAh. Svi aparati koje sam si uzimao doma iz ducana, od frendova ili na bilo koji drugi nacin radili su sa svakim od navedenih setova beterija i to bez iznimke.

Navedenu cinjenicu pogotovo mogu potvrditi za Sony modele, cak i na vrlo bliskome srodniku tviga modela...H1.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    siemens
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Ma kakve su ovo besmislice?

Ne znam konkretno zasto ti H2 nije zelio raditi sa baterijama koje si u njega stavio, to mi je pomalo neobjasnjivo s obzirom na njihov kapacitet i sa obzirom na to da su Hama stvari prilicno razumna alternativa originalnim dijelovima.

Medjutim, pouzdano znam sljedece. Imam doma set Sanyo punjivih baterija od 2500 mAh, zatim set Hanhel 2300 mAh baterija, te set punjvih Duracell baterija od 2500 mAh. Svi aparati koje sam si uzimao doma iz ducana, od frendova ili na bilo koji drugi nacin radili su sa svakim od navedenih setova beterija i to bez iznimke.

Navedenu cinjenicu pogotovo mogu potvrditi za Sony modele, cak i na vrlo bliskome srodniku tviga modela...H1.
    buduci da je vrijeme ruskih aparata u koznim futrolama daleko iza nas, a covjek svaki dan nesto novo nauci, nesto od onoga sto sam gore pisao i jesu bile besmislice, recimo da je sony zastitio karticu(samo koristi neku drugu - memory stick - a ne sd, hvala drugaru sesnaestogodisnjaku na ispravci), ali drugar bimbi te baterije ne ferceraju, pa objasni ti to kako god hoćeš......probao jucer neke olympus camedia ili tako nekako i rade najnormalnije.....jebaji ga ne znam sto je s tim Hama jer rade na drugim uredajima, što znaci da ih je sony punjac napunio, a na sony aparatu rade dva minuta i onda zaglave aparat i ne mozes vise vratiti objektiv unutra nego stavis druge.........
    odgovor na pitanje gore postavljeno je vjerojatno da sve baterije rade osim onih koje prve kupis, tako da nekome ko kupuje prvi pametniji digitalac odma dovedu neku dodatnu zbunjozu, kao da je i bez toga nema..........

pomoz bog i smrt fasizmu
    Zadnji uredio Bimbi : 01-11-2006 u 16:43

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sizif
    buduci da je vrijeme ruskih aparata u koznim futrolama daleko iza nas, a covjek svaki dan nesto novo nauci, nesto od onoga sto sam gore pisao i jesu bile besmislice, recimo da je sony zastitio karticu(samo koristi neku drugu - memory stick - a ne sd, hvala drugaru sesnaestogodisnjaku na ispravci), ali drugar bimbi te baterije ne ferceraju, pa objasni ti to kako god hoćeš......probao jucer neke olympus camedia ili tako nekako i rade najnormalnije.....jebaji ga ne znam sto je s tim Hama jer rade na drugim uredajima, što znaci da ih je sony punjac napunio, a na sony aparatu rade dva minuta i onda zaglave aparat i ne mozes vise vratiti objektiv unutra nego stavis druge.........
    odgovor na pitanje gore postavljeno je vjerojatno da sve baterije rade osim onih koje prve kupis, tako da nekome ko kupuje prvi pametniji digitalac odma dovedu neku dodatnu zbunjozu, kao da je i bez toga nema..........

pomoz bog i smrt fasizmu

Damn...onda ne znam kako da ovo objasnim!

Izgleda da nemas srece...

Jesi probao neke druge punjive baterije u svome aparatu, a da nisu Sony?

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove