pogledaj kako su ti postavljeni brojevi u adresaru,da nije slučajno broj moba postavljen pod videopoziv...ne mogu se sjetit ničega. možda da probaš nanovo postaviti sve kontakte na brzom biranju?
Pozdrav grupi.
Problem je kad zovem preko brzog biranja mob prvo pokusava uspostaviti video poziv i kad neuspije ponavlja kao glasovni.
Prckao sam po opcijama i nisam nigdje nasao gdje bi to mogao iskljucit.
Hvala na svim odgovorima!!!
pogledaj kako su ti postavljeni brojevi u adresaru,da nije slučajno broj moba postavljen pod videopoziv...ne mogu se sjetit ničega. možda da probaš nanovo postaviti sve kontakte na brzom biranju?
Izvorno postao balkanac
Sve je uredu i postavio sam kontakte ponovo ali nepomaze
probaj isključiti u postavkama kad zoveš video poziv da ako neusije ne ponavlja poziv kao glasovni poziv. a jel si ti na preplati ili prepaid?![]()
Probao,ali nista.Jos mi je nejasno sto nekad odmah ide na glasovni poziv(vrlo rijetko),mozda je neki bug fw 3.70Izvorno postao Šuco
Na pretplati sam,ali mob nije brandiran
A onda je vjerojatno neki bug, jer je meni brzo biranje radilo najnormalnije na 6280... tako da je stvarno čudno što tebi ide odma na video-poziv...
Možda novi soft pomogne...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa možda bi još i bilo najbolje da staviš novi soft gore. makar mi je neobično jer sam mislio da 6233 nema prednju kameru i videopozivsad,ako ti je bed slat u ZG,pronađeš lokalnog majstora i fino otpišeš garanciju
Izvorno postao balkanac
Stavit cu novi soft gore,to mi se cini najbolje rjesenje.
Hvala svima na pomoci!!!
Bookmarks