Evo da i ja velim o bugu na k850,događa mi se da dok pišem poruke nakon neispisanih 160 znakova on mene prebaciva na sms2,pa mislim ko tu kog zahebava,to je jedna stvar druga je,kaj mi se danas dogodilo oču slikat al mi ne otvori poklopac od objektiva,i tak sam probal 3-4 puta i niš mislil sam da mi je prdnul poklopac,al nakon restarta moba posle je bilo sve ok.Pa mislim stvarno taj se firmware čeka ali.....
Točno,vjerojatno je to... Ili si možda stisnuo one još neke druge znakiće (tipa ono i s crtom i druge) pa ti to pojede par mjesta višeNe vjerujem da bi SE napravio baš toliki bug... To bi stvarno bilo sramotno
Što se tiče neotvaranja poklopca kamere,ja zasad nasreću nisam imao problema s time... Generalno,moj i nema toliko puno bugova (kad uspoređujem sa drugim vlasnicima),ali svejedno ih ima dosta![]()
Mislim da svaki taj znak te košta nekih 30 znakova (nemoj me uzet za riječ, ali nisam puno fulao...)
Zadnji uredio ravilov : 12-02-2008 u 19:15 Razlog: koristi gumb EDIT!
Pa dobro bice do sledece godine![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
več sam lagano bijesan na SE![]()
EDIT:
evo stavil u mob R1CA037,pa bumo vidli kak dela
Zadnji uredio ravilov : 13-02-2008 u 21:53
da al,čini mi se da je to samo ko neka nadogradnja,navodno novi firm.je 038.037 verzija kamere je 2.9 isto ko i na 029 firmware-u,znam da 037 ispravlja neke sitnice u vezi kamere naspram 029 koje su me živcirale,neznam sam ja to krivo pročital/shvatil,037 koristi 2.9 camera a 038 3.4,i kak vele razlike su nezamjetne,pa mislim ono...mahh,moguće da sam krivo nekaj pročital![]()
znam samo da je ona prva verzija 029 koma,za ovu se nadam da je bolja,a za nadolazeće verzije da ne pričam,izgleda da če ovaj mob imat svijetlu budučnost
platil sam,mislim tip servisira mobitele,onaj 029 je fakat koma,lagano sam bil poludil,čak sam zapravo prednjačil u broju bug-ova ispred svih vas,sad se to smanjilo,nadam se.E sad sljedeći firmware skidam prek update service-a,nadam se da bu bil ponuđen 038.
A jel saznao tko kak bi se mogao čitat pdf preko K850?
Evo ja se danas ujutro probudim,upalim mob (gasim ga preko noći) i vidim nestala mi pozadina i umjesto toga je pozadina od teme. I dobro,idem ja stavit natrag svoju pozadinu kad ono šok... Kad stisnem koristiti kao pozadinu kaže "Datoteku nije moguće koristiti" i onda odmah nakon toga iskoči "Memorija puna: Izbrišite jednu ili više stavki"... I naravno,ne mogu staviti nijednu drugu pozadinu,dakle nije stvar samo u toj slici... I da,memorija mi nikako nije puna jer imam još skoro 3 GB prazno na memory kartici i 36 MB u samom mobu...
Sad mi je stvarno prisjeo SE... Ne mogu vjerovat da su ovi iz SE-a takvi šupci da naprave takav SKUPI poluproizvod i onda ne izbacuju firmware niti 4 mjeseca nakon što je pušten u prodajuVjerujem da je ovo moj zadnji SE u sljedećih par godina (a da napomenem,dosad sam bio samo na SE-ima,nije da sam bio neki super fan,ali mi se sviđao),jer je ovo stvarno ipak previše...
Moje misljenje je da se s frimwareom mogu rjesiti sitni nedostaci a ne kao sto su neki ovdje pricali jaci zvuk,bolja slika,puuno veca brzina i takve gluposti,da SE moze poboljsat k850 oni bi to napravili davnih dana a proslo je 4 mjeseca i jos nista...
Da,pa jasno je da sa novim firmwareom se neće pojačati zvučnici ili ne znam što,ali se sa novim firmwareom trebaju ispraviti ovi bugovi... I brzina se isto može (i trebali bi) poboljšati novim firmwareom,pogotovo u media meniju,a i kada svira neka pjesma preko media playera,mob se abnormalno uspori tako da je muka uopće navigirati po izbornicimaNe znam,sa K800 sam bio stvarno zadovoljan i kada sam dobio ovaj mob mislio sam da će biti još bolji,ali očito to nije slučaj
![]()
i meni je tak isto,bez obzira dal za pozadinu imam nekakav flash ili gif svejedno ostanem bez toga kad palim mob,caka je u tome da sliku ili swf moraš prebaciti u memoriju telefona onda je ok,to sam skužio drugi dan kak sam kupio mob ali i na k800 je mislim tak,tu na forumu smo to utvrdili da je to u više firmware-a dok na w810 nisam imao s time problema
Mi6 Black
IMHO, krivo. Obicnim stavljanjem drugih drivera moze se poboljsati zvuk, kamera i ostalo, kako se onda ne bi moglo to isto sa cijelim firmwareom.
E sad, druga je stvar da SE to ne zeli, ali to ne znaci da se to ne moze.
@Sniper,
Editiraj temu na kompu i stavi u nju svoju zeljenu pozadinsku sliku.
Znam da nisam pomogao, mogu jedino reci sto sam vec prije rekao, a to je da otkad sam na svoj K810 stavio najnoviji soft (R8BA024), i meni se isto tako ponasa, znaci nakon gasenja i paljenja se resetira na pozadinu iz teme. S tim da ja bar mogu ponovo staviti svoju pozadinu... Ovo da prebacim sliku u telefon nisam jos isprobao.
ekipa koji firmware koristite?
Bookmarks