Jedno banalno pitanje, da li ovaj model ima onu diodicu da blinka kad je screen saver iskljucen? Ovo ima na N73 i svidja mi se takvo resenje.
mob je super dosta je brz ima jako dobru bljeskalicu mislio sam da će biti problem tipkovnica ali na sve se navikne tako da je ok jedino što na mojem moram svaku baš svaku apps potpisat jedino me to živcira drugih mana nema ......
Jedno banalno pitanje, da li ovaj model ima onu diodicu da blinka kad je screen saver iskljucen? Ovo ima na N73 i svidja mi se takvo resenje.
da ima ali meni nije još svijetlila neznam zašto ni gdje se uključi
izgleda da su crnoj verziji promenjene tipke
![]()
ima možda tko kakva saznanja kad dolazi u mobis?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ova crna je jako lijepog izgleda. U biti bilo je vrijeme kad će Nokia izdati black edition.
Zna li se jel već u normalnoj prodaji ili je samo najavljena?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
u prodaji sigurno nije,tek je najavljena.
defnitivno je ljepsa od srebrne verzije,a i tipkovnica je drugacije dizajnirana.
najavljena je ali neko je pre neku nedelju u USA pustio tel u online prodaju tako da ga neki vec imaju,jer je mogao biti narucen online pre zvanicne prezentacije u barseloni...neko ce gadno nadrljati..
Da, tek sada vidim da su tipke na N82BE, zaobljene dok su na staroj oštroga finiša.
Ha, ova black, ako bude lak-izdanje, to će privlačiti packe prsti više nego na silver modelu.
Ako bude mat, zbilja odličan mobitel!
@Z1000 - danas više nema strogih propisa za isporuku mobitela jer, realno kako se može N82 black izvući iz tvornice, a da to nitko ne zna i to pred službeno predstavljanje!![]()
Netko tu glumi "Engleza"!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I Vepre,kakvo je stanje nakon par dana korištenja?
Mene najviše zanima kakvo je stanje s displayom jer sam čitao da se ljudi žale da mu nedostaje svjetline u odnosu na recimo N95,odnosno da je ekran mnogo tamniji?
I druga stvar,priča se da je d-pad jako labav pa me zanima kakvo je stanje s njim iz prve ruke?
Hvala na odgovorima![]()
ekran je po meni bas kakav treba biti.svjetlinu drzim na srednjoj vrijednosti.
D pad je malo labaviji i nezgodan za moje cevape,ali vjerojatno je stvar navike.
ono sto me je ugodno iznenadilo je baterija koja uz neko normalno koristenje(pola sata razgovora,10-ak SMS-ova,umjereno koristenje mp3 playera i WLAN-a) bez problema drzi 3 dana.
edit:evo jos nekoliko dojmova;
mane:
-zvucnik je slabiji nego na N73,
-navipad je malo mekan i nije bas savrseno precizan,
-sjajna plastika kucista osjetljiva je na otiske i ogrebotine.
prednosti:
-kuciste je zasad cvrsto i nema skripanja,
-kamera i video su jaaako dobri,softver je vrlo brz i responzivan (sutra se nadam da cu staviti koju sliku),
-baterija je stvarno dobra ako sam umjeren,a cak i kod maltretiranja ne posustaje.
-jako je dobra stvar sto sam ga natrpao glazbom,aplikacijama,igricama i svejedno nisam primjetio neka zastajkivanja u radu.
sve u svemu ,dosada sam zadovoljan!![]()
Zadnji uredio Vepar : 11-02-2008 u 19:57
trebam hitnu pomoc! stavila sam memory i javlja mi da je corrupted? formatirala sam ju al nista ?? pliz pomoc
Zadnji uredio Ico : 12-02-2008 u 11:58 Razlog: spojeni uzastponi postovi
pa ako ju nemožeš formatirati ni na kompu ni na mobu, onda zamijeni karticu...
jer bi ju valjda uspjela formatirati ili na kompu ili na mobu da je ispravna...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
našao ga u prodaji u jednom dućanu u vž, vidio cijenu, ali iskreno, zaboravio
obična verzija
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
pojavio se i prevedeni review na Mobilnom svetu:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/1581/Nokia/N82
Osim sto je senzor za pokret iznimno dosadan i nekoristan, dal zna netko kakve on veze ima sa fotografiranjem?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
senzor pokreta je bezvezarija i koliko sam skuzio nema nikakve veze sa fotografiranjem.
Automatski stavlja pravilnu orijentaciju slike... navodno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
bas isprobao i jedino sto senzor moze je zumiranje i koristenje dodatnih opcija (prebacivanje u video nacin,balans,bljeskalica....).ne znam kako bi mogao automatski promijeniti orijentaciju.
Ne znam niti ja... meni je to bezvezno jer, osim sto sam zabavljao par sati sa zgodnim aplikacijama odmah sa to ugasio. Ono, kihnem ili se sjednem i promjeno orijentaciju ekrana. Bezveze.
www.gadgethive.com
Bookmarks