Jako mi se sviđa mobitel ali WM nikako ne mogu progutati i iz principa ne želim mobitel sa microsoftovim operativnim sustavom
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
da mi je imati pare ja bi ga kupio baš takvo neš trebam![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Osim ako vam je Bill Gates himself silovao pola obitelji ne mogu prihvatiti to. Ocito je da se pljuje po MSu i WMu cisto zbog iskustava sa stolnim Windowsima - to sto je WM bez konkurencije najbolji mobilni OS nema veze jel?
Btw, Symbian ima jedan aktualni PDA UI a to je UIQ koji je presmijesan i nitko ozbiljan ga ne moze usporediti sa WMom po mogucnostima.
Ne branim MS nego branim IMNSHO najbolji PDA OS.
www.gadgethive.com
gle ovisi o tebi osobno a ne samom sustavu i meni uuiq viđše paše i radije bih ga vdio i u toj izvedbi al ajde ja mogu preć preko toga i uzet mob bez beda jer se s vremenom naviknem al ako netko ima svojem išljenje o wm ****** nema tu velike rasprave....
@mbmusic p5 je najavljen kao fulltouchscreen sa 5mpx dakle ako on dolazi očekujem da će bit nasljednik x1 il nešto slično l ja sam ovime zadovoljan potpuno ovo je dobra 3.2 mpx ima af fčash(koji su najavili kao dobar,nije xenon al opet...) ostale pizdarijice za pristojnu sliku,sasvim u redu
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kao sto sam i napisao jucer, X1 proizvodi HTC. Izgleda da je microSD slot bio sumnjiv samo meni...
www.gadgethive.com
po čemu si skuži da ga radi htc.
nego gumbi nisu rombi več trokuti.
SE bi trebao napraviti dvije vrste tih mobača
.
profi upotreba sa WM na njemu, te amaterska upotreba tj. uiq3 sistem
@rospaya da prvo sam gledao kaj je s tim micro sd umjesto m2 i malo prije pročitah da htc radi da,no eto...
hands on video http://media.ncom.dk/index.php/video/id=650
super mob.. fakat je odličan. a ekran visoke reze![]()
www.gadgethive.com
imao sam hp 514 i zbog problema sa kompatibilnošču preko blutotha sa drugim mobačima ne podržavam wm na mobitelima.
neka tog sistema na pda te ppc ali mobiteli i čak smatmobiteli nek budu za sebe.
cini mi se kao odlican telefon, samo ce cijena biti paprena.
;(
heh ekran ima 65 k boja...![]()
very nice I like it... ljepsi mi je od iPhone-a. i super sto se moze koristit u 2 nacina vertikalno i horizontalno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nema sanse da je greska.vec se i pricalo o prelasku SE na WM i suradnji sa HTC-om.
Ovdje sam fino i detaljno napisao zasto ima samo 65k boja.
www.gadgethive.com
Bookmarks