Ne vidim razlog citiranja moje poruke, no dobro. Ja takodjer imam skoro sva negativna iskustva sa SZK. Sto se tice tog bozicnog bonusa od 50kn, ja sam 31.12. nadoplatio racun sa 50kn i dobio bonus. Nakon 30dana (dakle 31.01.) sam opet nadoplatio 50kn i dobio 50kn. Posto moram uplatiti jos min. 50kn nakon 30dana, sto bi znacilo 31.02. a posto taj datum ne postoji, nazovem ja SZK i pitam da li cu onda izgubiti bonus za veljacu, no djelatnica pocne ko navijena da govori kako ja dobijem poruku 10dana unaprijed kojom ce me obavijestiti kada trebam nadoplatiti racun kako bi dobio bonus. Kazem joj da u sijecnju nisam dobio nikakvu poruku da trebam nadoplatiti racun u iducih 10dana da bih mogao dobiti bonus, no ona nastavi da se dere i opet ko pokvarena ploca pocne da prica kako ja dobijem poruku 10dana unaprijed... I tu ja spustim slusalicu jer mi se ne da objasnjavati. SZK je grozna, no nema razloga pisati "debilni Vukovarci" i slicno. Tele2 ima samo SZK u VU, no centar tvrtke i sve ostalo je u ZG.

Odgovori uz citat
Salim se, naravno. Jer svi znamo da od toga nema skoro nikakve koristi.

Bookmarks