Zasto mi na d 900 nekad prikazuje pjesme na kartici a nekad koda ih uopce nema ? A kad u kompu gledam karticu onda ih uvijek mogu vidjet .
Hm imam pitanje zasto kad ubacim pjesme sa memorijske kartice na playlistu i kad pustim pjesmu na kraju te pjesme ne prebaci na drugu nego ponovno pusta istu tu koda je reapet ukljucen ?!?!?
Je li neko zna kako otkljucati sifrom zasticen ovaj telefon??Sifra je na kontakt listi, porukama i na svemu ostalom!!
Free samsung toolJe li neko zna kako otkljucati sifrom zasticen ovaj telefon??Sifra je na kontakt listi, porukama i na svemu ostalom!!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=55916 <--isti problem s čitanjem security code-a,sumnjam da se može običnim usb kabelomako želiš pokušaj.
evo ja sam sad kupio polovan d900 i kad stavin karticu piše mi sim zaključavanje??? molim vas ako možete što hitnije odgovorit što da napravin?? hvala!!
Hm imam pitanje zasto kad ubacim pjesme sa memorijske kartice na playlistu i kad pustim pjesmu na kraju te pjesme ne prebaci na drugu nego ponovno pusta istu tu koda je reapet ukljucen ?!?!?
Bookmarks