tak pise na SE stranici
If you have purchased a K630i, K850i, V640i, or W910i please update your firmware in the next release in January 2008 for optimal performance.
tak pise na SE stranici
If you have purchased a K630i, K850i, V640i, or W910i please update your firmware in the next release in January 2008 for optimal performance.
iPhone 5s 16 GB
jer mi moze neko rec zasto nemogu stavit zadnji firmware imam trenutno 037?
HVALA
ak koristiš prek onog service update,mislim da još nije službeno došel.
da da skuzio sam malo sam prenaglio s pitanjem , a da nisam procitao prethodne postove.mozes ako imas vodafone, O2 ili neki drugi brandirani mob. novi firmware za nebrandirane treba izaci ovih dana. svi ga cekaju
thx
jer mi moze neko rec zas na k850 baterija se tak brzo prazni?
pce novi firmware to rijesit?
e ljudi evo doslo je vrijeme kada cu i ja svoj k750 zamijeni sa k850. pa me zanima jedna stvar nasao sam ga dosta povoljno, ja mislim, 320€ ali je vodafone!
sad mi recite da li je vec moguce ga debrandirat ako ne da se kanim toga dok ne bude moguce a ujedno bit ce i jeftiniji!
###1410989180026
a sta mislis o cijeni? isplati li se dati sad te pare, a dupla radost za nekoliko mjeseci hem ce bit jeftiniji hem ce bit free alata???
###1410989180026
tako ce i bit... sacekat jos koji mjesec a onda se bacit na posao![]()
###1410989180026
kako mi je to prejeb.. mobitel ,jedva cekam da ga uzmem... al treba dosta love za njega![]()
Zadnji uredio Xulos : 30-01-2008 u 23:42
For the hoven lands...
ja pak čekam da ga mogu prek service update,skinut novi firmware,vala bum dočekal...
kolko vam baterija izdrži?evo baš sam gledal kod mene max.9dana...
kod mene je na SE K750 znala bit i po 10 dana... hehe...
ja vec imam kes za k850i ali cekam da uzmem brandiran jer ce biti jeftiniji,.. 30-50€ a onda cu ga moc free debrandirat!
###1410989180026
9 danaPa jesi ga ti uopće dignuo sa stola?
Meni traje 3-4 dana neke prosječne uporabe i zadovoljan sam s tim...
Što se tiče novog firmwarea,svugdje su najavljivali da izlazi sigurno do kraja 1.mjeseca,a evo danas je 31.1. i ništaNe znam što čekaju ovi iz SE-a,mislim da je već krajnje vrijeme za novi firmware...
ma meni baterija vrijedi 2 dana najvise uzas sam da firmware to rijesi jer cu ga vratit.
Meni baterija izdrži 4-5 dana, zadovoljan sam s tim rezultatom... kada će već jednom novi firmware???.
PREDATOR
koristil sam ga pisanje sms-a,tu i tam koji poziv uglavnom šparal sam ga,mislim da je posljedica toga zbog tog valda kaj sam bateriju formatiral kak spada![]()
![]()
inače mi je znal oko 6-7dana ajmo reč prosjek neki.A moral bi isprobat uz učestalije slikanje i snimanje videa pa da onda vidim
Najviše troši bateriju kod fotkanja sa qsenon blicom, pogotovo ako staviš redukciju crvenih očiju...
PREDATOR
Malo sam lijen tražit ali samo da pitam kao korisnik koji nije koristio niti jedan SE jos od T68i, dali se firmware može update-at kao i kod symbiana doma preko kabela?![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks