glupo pitanje, ali moguce je
jesi odabrao k810?
I da... tijekom postupka mi izbaci: '' Some patch values differs , continue? '' i onda kliknem yes.....a prije toga kliknem NO to Apply patch
glupo pitanje, ali moguce je
jesi odabrao k810?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
jesam..... looool
Bas cudno, odjednom ova tema zamrla........
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
Da, ali ja stavim npr. patch za ikone od bakterije i radi i onda napravim posebno drugi za jačinu signala i stavim i onda ne prikazuje ni bakteriju ni signal. Ako pravim sve u jednom patchu bude prevelik kad stavljam sa SETool-om (zato jer hoću puno natrpat a ne samo signal i bakteriju).
ljudi treba mi pomoć, imam k610 kodiran na tmobile cid 52 red, pokušao sam ga dekodirati sa setoollite i nakon cijelog postupka više nemogu upaliti mobitel uopće i kad ga uključim u komp izbaci mi poruku device not recognized, dali postoji neka mogučnost da vratim mobitel u život?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
napravio sam backup gdfs-a al kak da ga vratim s kojim programom il kak kad mi komp ne prepoznaje mob?
Nisam ga prije patchao nikad... to je onaj glavni quick acess patch ! I nakon toga samo white screen..... a kada pokusavam samo patch ubacit , ono kad trebam drzat C ..... pocne u setoolu ocitavat i mob se upali i jbg![]()
ja sam stavio jedan patch na w610 i sad ne radi...kad stavim bateriju zmiga mi ekran(bijelo->crno)...KLIK ovdje...
ja sam si htio stavit ovaj patch
vec sam ga imao prije, ali sam sad ponovno flashoCode:; K810 SW-R8BA024 ; Remove "accept file? (yes/no)" prompt when receiving files over bluetooth/etc. ; © the_laser ; (p) jasiek +44140000 1A16DD4: 95D4 E9D6
i kad hocu staviti taj patch setool mi kaze ovo:
a imam R8BA024 i sve sam namjestio dobro![]()
jel mogu kako to ubacit?![]()
2.kliknete gore Use quick acces patch
kada to stisnem prepozna telefon kao usb memoriju i počme ju otvarat?????
u čemu je kvaka?(k550@w610 patch za k550)
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Evo probao sam s drugim kablom i novim driverima i onda ga uspijem spojit s kompom setoolsi ga prepoznaju al nemrem ni flashat ni stavit backup gdfs-a na pola postupka čujem onaj zvuk od windowsa kad odspojiš usb tj mob se se odspoji na pol postupka i onda setools stanu, i tako uvijek. Što da sada napravim? Dali bi mogao odnijeti mob negdje na servis da mi oni naprave decode ili ga poprave? Dajte mi nekog dobrog servisera u blizini maksimira.
ak ne mozes flashat ni sa xs++-om ni sa setoolom- onda nosi nekom na servis (ali samo ak si siguran)
za servis imas original SE servis na sveticama (electormagic- planinska 2, 015550320) ili pitaj inovatora- on ti mozda moze pomoc
hvala na informacijama, probao sam već kontaktirati inovatora al se nejavlja već par dana, pa ću odfurat u servis, valjda me neće previše oderat, javim kako je prošlo![]()
Evo konacno i jos jedan moj gfx patch![]()
Za k800i: http://rapidshare.com/files/89732327...lan91.rar.html
Za k810i: http://rapidshare.com/files/89732392...lan91.rar.html
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Bookmarks