sta sve omogucuju patchevi u tom mobu?
M(T)50 kod kojeg je omogućena Java , nakon pokušaja ubacivanja patcha V-klay softverom zablokira. Na www.gsm-free.com nalazi se na njemačkom opis oživljavanja. Za one koji ne znaju njemački imaju za sada samo prijevod na www.globalnet.hr/~amarakov , dio programi. Nisam stavil linkove još postavil linkove, ali budem uskoro.
Da ne zaboravim ista stvar se događa i kod flashanja s istim programom. Ne znam da li je greška u programu ili u M 50, trebalo bi sa "čistim" M50 pokušat.
sta sve omogucuju patchevi u tom mobu?
eto, vidiš, dobro je to znati. JA sam samo ubacivao patch u sl-a
maraschino - PTICICA
Našal sam jedan patch koji zamjenjuje animaciju kod uključivanja. Umjesto surfera trebao bi biti Matrix. Rezultat je bil kako je gore upisano.
daj ti kupi sl45i pa ces biti sretan
Ja više cijenim Šljakine pokušaje na MT jer to baš i nemam priliku za pročitat' bilo gdje drugdje a o SL-u svugdje pa stoga: Samo naprijed!!!![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@coma Razmišljal sam o SL, ali ne sviđa mi se boja ( ne volim srebrne mobitele ) a i presitan mi je. Pričekat ću jesen da vidim kaj novo dolazi, pa si možda nešto poklonim za Božić.
@dmi Hvala![]()
tvoja odluka, ali to je mobitel bas za tebe po mogucnostima
sl45 je jaaaaak, najjači mob!!!
maraschino - PTICICA
ako ga znas koristiti
istina, istina, ali kad jednom spoznaš njegove mogučnosti, tad stvori ovisvnost, barem meni...
maraschino - PTICICA
dovoljno govori cinjenica da ga ja ne kanim mjenjati nikada, a ni mnogi drugi
Slažem se da je SL po mogućnostima za mene. Samo onda odpada ono "kako zagurati četiri slona u fiću?" Kužite?
Saznal sam danas da za korištenje patcheva treba isključiti checksum. Kako? Još,ne znam, ali ako je moguće saznat ću.
checksum--> kaj je to?
To ti je provjeravanje količine bitova u nekom programu da bi se vidjelo da li je program ispravno upisan.
ma zajebi ti to i kupi sl
Zakaj, znam da patchevi rade na Sl 45, na S 45i , ME 45i. Teoretski i na x 35, ali nisam našal ni jedan koji mi odgovara.
Želim ustanoviti da li je moguće i na M(T)50
Na S35 ja sam si jednoga napravil sa sve 43 promijenjene melodije.
pomocu patcheva?
@ davor to nisu patchevi, to se radi s ffmod ili rtmod.
Da,da al se svodi na isto.
relativno
Samo naprijed Sljaka, evo i ja sad imam MT50!
Bas me zanima kakva se sve cuda mogu napravit od tog mobitela, mislim, meni je to sasvim dobar telefoncek.
Mislim da je to izazov kao i da u Ficeka spucas Abarthov motor - tak nesto.
Ajmo od MTa napravit nesto![]()
She is my sin...
Moj na servisu - izgubio vezu displej s ostatkom moba...
Pošto je iovako ovo testni mob preživljavam...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks