kad ti nema mreže utipkaj u mobitel *#06# i ako ti izbaci sve nule to ukazuje da si napravio EEPROM Reset,jedini način da ato popraviš je flashiranje s flash kabelom ili ga odnijeti kod nekoga tko se bavi s tim.
A mislite da moze kartica biti problem oko nekih voltaza?
kad ti nema mreže utipkaj u mobitel *#06# i ako ti izbaci sve nule to ukazuje da si napravio EEPROM Reset,jedini način da ato popraviš je flashiranje s flash kabelom ili ga odnijeti kod nekoga tko se bavi s tim.
E ovako Imam d 900 i svaki dan ga koristim ko mp3 player jer imam karticu na koju stane podosta toga sto znaci svaki dan slusam otprilke 2-3 sata glazbe i sad znam da mi to dosta potrosi bateriju pa me zanima jel moze sa takvim tempom doci do toga da mi se baterija unisti tj.. da drasticno oslabi i da cu u vrlo kratkom roku mobitel morat punit svaki dan ? I jel se sa stalnim punjenjem baterije ako nije totalno prazna unistava baterija ? Pls . napiste mi vasa iskustva i odgovore ...
Možeš isključiti EDGE,traženje edge signala zna trošiti dosta baterijeili dok slušaš muziku stavi mob. u offline mod,smanji svjetlost,isključi bluetooth ako ti je upaljenYou can turn GPRS off by typing *#4777*8665# on your keypad
The GPRS menu will appear, Click on 2 GPRS Attach and select detach.
Nebitno koliko je baterija prazna, prikacim punjac i tel pocne normalno puniti , prikazivajuci punjenje na displeju . Posle 10...20 -ak..... sekundi prijavljuje da je baterija full puna ,sto naravno nije. Ostavim li ga neko duze vreme na punjacu,sasvim normalno napuni bateriju,ali problem je sto proces punjenja prijavljuje samo prvih nekih 10-20 ak.... sekundi i vise ne ,nakon toga prikazuje da je baterija full puna ( mada je i dalje puni) ! Probao sam i sa drugom baterijom, doduse iste oznake BST4389BE i isto se desava ,jedino sa jednom `no name` , na koju sam naisao punio je sasvim ok ,prikazivajuci proces punjenja svo vreme dok je punjenje trajalo ,nekih par sati . Ima li neko bar ideju o cemu se ovde radi ili iskustvo neko sa ovim problemom.
Veliki pozzzzz svima .
Zanima me kako izbrisati slike iz foldera My Photos bez potrebe spajanja na racunar?Koliko vidim ne nudi mi se mogucnost brisanja istih nego samo kopiranja ili pomjeranja na memorijsku karticu.Isto vazi i za slike na mem.kartici.I jos nesto da li postoji mogucnost da telefon sprema kreirane fotke ili videa direktno na mem.karticu.Cesto imam problema sa nedostatkom prostora za spremanje slika pa ih stalno moram pomjerati.
Koliko ja znam meni je to normalno da mi nakon nekih pola sata na punjenu one tri crte stanu i stoje ali se mobitel i dalje puni , nevidim koji bi tu trebao biti problem , mobitel ti se svakako puni i ako ti crtice onak redaju ili ako stoje slobodno ostavi mobitel na punjenju nekih 8-10 sati pa ce ti baterija biti Full , mislim da se nikom na samsungu crtice ne popunjavaju tjekom cjelog procesa punjenja ili sam mozda u kriviu ?! Ili ti mislis da kad crtice prestanu se nadopunjavat da je mobitel pun ?! nije![]()
Koliko me siječanje služi pod Postavke=>Network postavke => i tu bi se trebalo biti !!
Napravljene slike ?? Iskreno, malo mi je to ludo pitanje kako izbrisat sličice. Pogledaj malo bolje dali se radi o sličicama koje su došle uz Firmware ili vlastite slike. Jer slike iz Firmware su zaštičene, njih se manualno izbacuje is TFS-a i dobiva veća memorija !!
Ma zelim izbrisati vlastite slike koje sam napravio ovim mobitelom a nemam opciju delete.
Da C brise nisam to znao.Hvala
Kod svakog telefona,dok traje proces punjenja traje i njegovo prikazivanje na displeju. Kada se to zavrsi ,dobijes i obavestenje za to. Naravno ,baterija je pod naponom punjaca i dalje,ali osnovni proces punjenja je zavrsen. Da to nije tako cemu onda indikacija punjenja !!!!! U principu, meni se baterija normalno nastavlja puniti i nakon ,tih 20 sekundi kada se crtice prestaju paliti i gasiti ,ili u off modu kada posle tih 20-ak sekundi prikaze batery full a nije ,no samo je iritirajuce to ,nista vise
Pozzzzz
ovisi o bateriji, a tu se samsung definitivno ne moze pohvaliti, imao sam d600 i znam kako je to. ..npr. kad kupim novu nokiju, takvog problema nema barem 4mjeseca..dok kod samsunga mi je tako od prvog dana, a i baterija mu je trajala jedan dan, koristio ga ili ne..pa sad neki kazu da je greska u softwareu ,a neki ne..tko ce ti znati. eto sve sam rekao, a nista nisam rekao![]()
a ja sam ubacio karticu od 1 gb u d900 i pita me format da/ne
kad stavim da javi mi greska sta dalje?
triba li koji program?![]()
Što se tiče Samusnga i memorijskih kartica, već je bilo rasprave o tome...naime, buraz mi ima isti problem na D600...sve ovisi od proizvođača kartice do modela Samusnga koji vas zapadne...malo radi, malo ne radi...hebiga, to je Samsung...
Bom Chicka WahWah
formatiraj karticu u čitaču kartica i za sustav formatiranja uzmi fat32,koja je marka kartice ?
pise micro sd 1gb
Izbornik->postavke->postavke mobitela->usb postavke->Mass storage i kartica ti se prikaže kao izmjenjivi disk na kompu i prebacuješ direktno na nju
i ovo sam proba pise da nemoze pristupit
u biti ova kartica je bila u nokiji gdje je i radila (jos ima podataka na njoj) jel to sad nesto mijenja?![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio tomot : 03-02-2008 u 14:39
Evo ako ti uspijem pomoci kod mene je bio isti problem kad sam istu tu karticu kao ti iz BlackBerry-a prebacio u svoj Mobitel , Pokusaj obrisati sve foldere koje si napravio u njoj na noki-i nakon toga ju jos formatiraj i onda na ovu foru mass storage prebaci neku pjesmu ili neki fajla ali malo smanji naziv i trebalo bi ti radit jer sam ja sebi tako sredio .
a nema vise te nokie
u tome i je stvar ne mogu uc na karticu javlja gresku sve sam zivo proba
Pa dobro koji moze biti razlog zato se to desava.Inace kvalitet signala koji telefon prima je normalan.Cim zavrsim razgovor to se desi.Mislim ak je problem kartica uzet cu novu.
Bookmarks