Di je link slike ?
@moby - ako staviš crystal case eliminiraćeš taj mali luft kad je mob otvoren ; osjeti se i nod mene , kad otvoriš mob npr. i stisneš meni tipku ;
u sylicon caseu i crystal caseu nema mrdanja - jedino je u silikonu ogroooman i ruuuužan![]()
![]()
baš kao moji stari symbiani hehe.........
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Di je link slike ?
dobro vece.sobzirom da sa presao sa d900i na e65,au nocna mora,sve razlicito.x puta pogrijesim i pri kucanju poruke.ali sto se ostalog tice extra,jedino wlan da probam to je i razlog za e65.pozzz
Kakva je slusalica? Kod razgovora, cuje li se sugovornika dobro, ne mora se bjezati van iz prostorije, ili...?
Kakav je vanjski zvucnik, reprodukcija i sviranje glazbe?
Zadnji uredio Sator : 26-01-2008 u 16:29
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Baš čitam kako su pprilično različita mišljenja.
Imam E65 od travnja prošle godine i nisam mu našao zamjerke. Slide je isti kao i prvi dan. Mobitel nosim u džepu ili ga puknem u kofer skupa s ključevima i raznim metalnim i nemetalnim detaljima. Nikakvih tragova na kućištu niti na ekranu, niti na zadnjoj plastificiranoj strani.
Jedino bih rado da baterija ima malo veći kapacitet. Ne kažem da je mali, ali kako do posla promijenim 27 baznih stanica i isto toliko natrag, a na poslu mi je slab signal, pa se često lovi u roaming na drugu mrežu i kad još dodam cca pola sata razgovora dnevno baterija traje 3..4 dana. Kako imam na poslu mogućnost puniti mobitel na laboratorjski ispravljač, kada ga napunim s manjom strujom, baterija traje duže. S originalnim punjačem je to 2..3 dana, s ovim kao što rekoh, 3..4 dana. Originalni punjač puni sa 900mA, a ja punim sa 600mA. I umjesto jednog sata, treba mu dva sata.
Što se tiče brzine. Što manje stvari u internoj memoriji, radit će brže. Zato u internoj memoriji držim samo imenik i pozadinsku sliku, a sve ostalo je na kartici. 2Gb je sasvim dovoljno.
Kada hoćete stavljati neki office dokument da bi ga pregledavali na mobitelu, najbolje se pokazalo koristiti font Verdana veličine 9 točaka. Dovoljno mali da stane na ekran dosta teksta, a da se lagano čitati.
PC suite koristim samo za sinkronizaciju imenika. Sve ostalo kao data transfer na karticu jer data transfer ne vidi internu memoriju. Brzina je USB 1.0 (1Mbit/s)
Kamera je u rangu svoje namjene. Kad je malo svjetla, upotrebljiv je noćni mod, ali treba se negdje nasloniti i slika ima puno šuma. Po danu i suncu, slike su u rangu kompaktnih aparata do 700kn. Digitalni zoom je upotrebljiv samo kod snimanja videa.
Eto.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
o pa tebi baterija stvarno dugo traje...
ja sam prekjucer presao sa k810i na e65...jos mi je sve ful druckije i inace mrzim nokiu ali sad zbog wlana se pokusavam naviknuti...
updejtao sam soft sada, preznojio se par puta jer ono apdejta i sam odjednom cujes onaj tirummm zvuk od windowsa koji se cuje kada iskljucis nesto...a ono to tako treba...![]()
imo sa. 1.066... tako nesto sad je 2.066...
slide kad je zatvoren, malkoc je raskliman, kad se otvori skoro pa ko nov...
Znate li koji BESPLATNI program kojim bi mogao gledati .mpg filmiće na E65?!?!?!
Baš čitam gornje postove kako baterija duže traje sa drugim načinima punjenja... Ima li u ponudi kakav drugi punjač osim originalnog? I meni bat. traje 2-3 dana, na GSM/GPRS području signala (u 3G traje 1-2 dana).
Budući da originalan punjač napuni bat. za cca 1 sat, kada bi koristio punjač koji je puni 2 sata, vjerojatno bi ne samo baterija duže čuvala kapacitet, već bih joj produljio i vijek trajanja...
http://www.nokia.com.hr/link?cid=EDITORIAL_756129
Evo kolege, ovo je stvar koja stare nokijine punjače 3mm reducira na 2mm.
A kako vidim stare nokije imaju npr. punjač ac-7 koji puni na 3.7DC/385mV. Dakle, spojim ovaj "reduktor" na neki stari 3mm punjač, i budući da je 385mV a ne kao ac4 (originalan e65 punjač) 890mV, punjenje bi trebalo trajati cca 2.5 puta duže, ali i izdržljivost baterije bi trebala biti dvostruko duža...
Zadnji uredio Ico : 17-02-2008 u 22:23 Razlog: spojeni uzastopni postovi
e ljudi di se na e65 nalazi "sat", ja ga imam na desnoj visefunkcionalnoj tipci, ali ga nemogu naci bas u mobu nigdje (da podesim alarm)
i frend mi kaze da svaki symb ima "aplikacije" folder u meniju, jel e65 isto to ima jer moj ga nema![]()
u "tools " bi trebao biti jedino ako ga nisi premještaodi se na e65 nalazi "sat"
na hrvatskom mi je, ali to bi trebali biti alati i tamo ga nema...jucer sam updateao preko NSU-a soft (nesjecam se jel ga bilo prije...)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo naso sam smrada!!!
u "ured" je bio, ali ne sjecam se da sam prebacivo![]()
Imam ovaj mobitel 2 tjedna i već 3 puta mi se dogodilo da se mobitel ugasi kad ga sklopim (vjerojatno izgubi kontakt). Primjetio sam da svaki put kad ga sklopim dok šalje sms ili mms da ga onda ne pošalje, već ostane u izlaznom spremniku.
Jednom kad sam htio nazvati osobu iz imenika pojavila mi se "sistemska greška" i nisam mogao ništa, niti ugasiti mob, već sam morao izvaditi bateriju.
Jesu li to normalne stvari koje se događaju na ovoj nokiji ili da je vratim dok je još pod jamstvom?
Već sam više puta čuo za ovu grešku "kada se mobitel sklopi, ugasi se". To ti nije normalno. A E65, nebi trebala ukinuti slanje poruka, kada se sklopi. Bar je takvo moje iskustvo. Probaj napraviti update softvera. Imaš na nokiinim stranicama uputsva. Možda ti pomogne...
Ekipa, kojoj se gasila kada se sklopi, morala je mob u servis nositi...
i meni se pocel gasiti dok sklopim a saljem sms...
ne opet na servis... joj!!!!!!!
Zadnji uredio Ico : 02-03-2008 u 13:30 Razlog: maknuto psovanje
Moze li mi netko objasniti zasto ne mogu instalirati temu na ovaj telefon. Probao sam najmanje 20ak tema sa dotsis-a i nijedna nece. Stalno mi javlja neku pogresku i provjerite s davateljem... ?!?
Obavezno pročitaj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
treba malo postavke pogledati, i malo možda i datum vratiti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hvala ti na pomoći... Evo jutros sam sredio stvari i cini se da problem nije bio niti u ovim postavkama niti u vremenu (za jednu temu jest, ali to je jedna od 20) vec u verziji firmwarea koji je bio u telefonu. Bila je verzija 1.x.x.x i kad sam upgrade-ao na 2.x.x.x sve radi bez problema.
Tks again.
Da probudim temu iz mrtvih...
Imam e65, razmišljao sam da u neku skoro vrijeme zamjenim njenu standardnu bateriju...
Pa me interesira dali ima kakva jača baterija od ove standardne?!
Jer ova standardna, ne znam oznaku, i nije neke izdržljivosti..., odnosno dali za nju postoji neka koja bi izdržala 4 ili 5 dana... Znači da je punim svakih 4 dana, npr....
Riječ je o symbian mobitelu a njima baterija jedva izdrži jedan dan,to što ti tražiš ne postoji.Nije to dummy mobitel da baterija izdrži po 5 dna (npr.K750)Pa me interesira dali ima kakva jača baterija od ove standardne?!
Jer ova standardna, ne znam oznaku, i nije neke izdržljivosti..., odnosno dali za nju postoji neka koja bi izdržala 4 ili 5 dana... Znači da je punim svakih 4 dana, npr....
Baterija koju ti imaš u mobitelu trebala bi biti 1000 mAh i izdrži jedan dan onda bi za svoj zahtjev trebao imati bateriju od 3000-4000 mAhšto ne postoji.
1 dan?!
Punim je svaki 3. dan kada je na GSM mreži, svaki drugi dan kada je 3G mreža...
I to sa igranjem igrica, slanjem 20tak SMSova na dan, i koja minuta razgovora...
A u zadnje sam vrijeme imao S-tris igricu upaljenu u pozadini, pa je na GSM signalu držala 2 dana... Pa rekao da pitam jel postoji kakva jača baterija...
Zadnji uredio Ico : 30-06-2008 u 10:22 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka edit
Bok, namjeravam kupiti nokiu e65, jako mi je zanimljiva i važna opcija sa kojom mogu pratiti svoj trening, dakle pređenu udaljenost u km i brzinu.
Bila bi jako zahvalna kad bi mi netko što prije odgovorio da li ova nokia već ima u sebi takav program ili ga se možda tek treba instalirat
Bookmarks