pokušavam promjeniti zvuk poruke pa mi ne ide ,može mala pomoć oko toga!
pokušavam promjeniti zvuk poruke pa mi ne ide ,može mala pomoć oko toga!
sve melodije koje hoćeš koristiti kao zvuk za poruku ili zvuk zvona, trebaš stavljati na memo karticu (ili u memoriju telefona) u folder sounds/digital.
ako su ti u nekom drugom folderu, onda ih nemožeš koristiti za zvuk poruke/zvona.
odeš u izbornik -> folder postavke -> Profili -> izabereš profil koji koristiš (obično je to općenito) izabereš opcije -> podešavanje -> Ton dojave poruke i tu izabereš.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Isprobala sam navigaciju i oduševljena sam. Naručila sam BT GPS sa ebay-a (dvijestotinjak kuna, sirf star III) i radi i bez mapa za ono za što mi i treba, jahanje, mjeri udaljenost, najmanju i najveću brzinu, nadmorsku visinu..... Of kors da ću probat stavit i mape
ako još niste updateli softver svog e65 mobača svakako to učinite...
već neko vrijeme je aktulna verzija softvera 3.0633.69.00 i definitvno se isplati updateati... mob mi se čini brži i stabilniji...
http://europe.nokia.com/A4579163
Zadnji uredio dalibor_zg : 13-10-2008 u 07:39
vec duze imam tu verziju, i nema neke vece promjene, neke boljke jos uvijek nisu ispravljene...
but u get used to it..
Jel može netko od vlasnika E65 poslikati kako na ekranu izgledaju neke web stranice, npr. net.hr ili jutarnji.hr
Razmišljam o kupnji ovog modela pa zanima kako izgleda web preko wlana na njemu. Ima li to uopće smisla tj. jel se vidi išta? Jel moguće surfati a da je ekran vodoravno okrenut?
pozdrav dobri ljudi,imam mogucnost kupit e65 po nekoj nizoj cjeni,al lik veli da se guli boja...ono,od nosenja u zepu i tak to(mob je 'star 3 mjeseca'),pa mene zanima kaj vi vlasnici velite na to,po njegovom je ta boja takva na e65 i kakti ih se dosta guli...
fala ma odovorima
(ispricavam se ak je post na krivom mjestu)
Događa li vam se ovo s E65?
http://farm2.static.flickr.com/1432/...c23b6537_m.jpg
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Može li mi neki korisnik kazati u kratkim crtama najveće mane E65?
Planiram je kupiti, vidim da skoro nitko nema E70 ili E61i pa se odlučih za ovo.
Meni osobno slide smeta na mobitelima, ali ajde, recimo da bih mogao preko toga prijeći.
Kako stoji s flat kabelom, kvari li se često? Ostali kvarovi-čitao sam nešto o gubitku kontakta za svjetlo tipkovnice... Guli se boja...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
NAPOKON GA IMAM!!!!
evo prvi dojmovi...
pocetno ispraznio bateriju za pola sata...napunio i dalje derem...nadam se da ce do sutra navecer izdrzati
tek se upoznavam,pokusat cu doma na wireless spojiti pa cemo vidjeti...
evo da iznesem neke svoje dojmove...
kamera,nije mi toliko bitna,2 mp cisto u redu,
ico je bio toliko dobar i stavio na rapidshare neke aplikacije,vecinu ih instaliral i zadovoljan sam funkcionalnoscu mobitela...s obzirom da mi to prvi symbian,odusevljen sam...
dovoljno jak loudspeaker...stvarno dobar ekran,ugodna tipkovnica,tipke se uopce ne cujeju...brzo sam se priviknul i udomil
malo me smeta,stavio sam temu,pa mi to usporilo malo mob
istina tema ima preko 1mb,osim pozadine ima i promijenjene ikone i stuff...al priviknes se...
razocaral sam se u radu s nokia pc suitom,preko kabla spojio mob s kompom,i htio unositi brojeve preko kompa,brze i jednostavnije bi bilo...
a kad ono,pc suite mi nekad jednostavno prebrisal jedan broj s drugim,nisam uspjel skuziti zasto,pa sam odustal od te metode![]()
baterija jos nije uspjela izdrzati 2 dana,no s obzirom da stalno prckam po njemu,dosta koristim wireless,nije ni cudno...
naravno,bez 2gb kartice nikamo.....
neznam sto bi jos dodal...
kog zanima nek pita...
![]()
Bookmarks